t2 Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Tohle je jen pro duševně choré. A vůbec se mi nelíbí, jak pro teplýho plavčíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 (upraveno) Ty voléééé, tak ty jsou... Kdyby to nebylo tak nereálný tak je to další láska na první pohled .. Ty jsi je viděl na vlastní kukadla Nasco? Nevim, jestli uz to tady je, ale uz jste videli tyto Frogmany? Jen ta cena....http://mygshock.com/...1000tm-frogman/ Upraveno 23. června 2011 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 ee ja mam tu predeslou verzi G-SHOCK GW-203K-4JR , ale ta barva na fotce je uplne stejna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 kluci,nevím jestli tu už nebyly ale tyhle jsou zajímavý GW-200CF-7JF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 To jsou brazilian Frogy a jsou pěkně drahé . Začínaj okolo 500 emerickejch bubáků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Je to nakažlivé nebo a prostě jsem ke všem frogům imunní? Vím, 100 lidí, 100 chutí, ale prostě frogy si mě nikdy nezískají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 no upřímě jediný co mi brání v objednání jakékoli verze je jejich cena,za digi prostě moooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 asi nejaka imunita ale mne se nejdrive taky moc nelibily, pak jsem si objednal prvni, chtel jsem videt co na nich vsichni maji... a dopadlo to tak, ze jsem jich mel tak 15 @Gilius - mozna i vic... a to i ty cervene... Byly vyrobeny v omezenem mnozstvi, tak proto ta cena casem stoupa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Já vím...proto jsem psal,že začínají. Už jsem je viděl i za za 2000 bubáků....a prodaly se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 (upraveno) To je docela mazec, protože začátek byl na $270 USD... Kdo tenkrát nakoupil tak očividně neprohloupil, bylo asi jen 500 ks. Ale mě osobně se teda nelíbí, jó, to eatrwatch risemany, to je jiný kafe . Já vím...proto jsem psal,že začínají. Už jsem je viděl i za za 2000 bubáků....a prodaly se Upraveno 24. června 2011 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 asi nejaka imunita ale mne se nejdrive taky moc nelibily, pak jsem si objednal prvni, chtel jsem videt co na nich vsichni maji... a dopadlo to tak, ze jsem jich mel tak 15 @Gilius - mozna i vic... a to i ty cervene... Byly vyrobeny v omezenem mnozstvi, tak proto ta cena casem stoupa. Ja jsem dlouho odolaval , nakonec jsem si jedny poridil... Bohuzel jsou mi moc velke diky uchyceni remenu a na NATO strapu to nebylo ono. Kazdopadne jedny z nejlepsich G .. ne-li nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 je to špička mezi odolnými digi, ale orientovaný na potápění, ne pro suchozemskou krysu jako jsem třeba já, takže ty dive fce jsou pro mou potřebu zbytečný. naopak moc nechápu, proč nemají třeba hloubkoměr.. ale obecně se mi líběj, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 je to špička mezi odolnými digi, ale orientovaný na potápění, ne pro suchozemskou krysu jako jsem třeba já, takže ty dive fce jsou pro mou potřebu zbytečný. naopak moc nechápu, proč nemají třeba hloubkoměr.. ale obecně se mi líběj, to jo. je to tak jak píšeš,na to že jsou to hodinky pod vodu jim ten hloubkoměr chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Potapec ma dve zapesti... Myslim , ze kdyz to jsou potapecske hodinky mely by hlavne umet vyborne svoji primarni funkci. Na hloubku ponoru jsou zase jine specializovane pristroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Potapec ma dve zapesti... Myslim , ze kdyz to jsou potapecske hodinky mely by hlavne umet vyborne svoji primarni funkci. Na hloubku ponoru jsou zase jine specializovane pristroje. prosimtě, na co je ta dive funkce? to jako pokaždé když vlezu pod hladinu, tak zmáčknu tlačítko a když se vynořím tak znovu a ono si to pak pamatuje jak často a dlouho jsem se potápěl? kdyby měly hloubkoměr, tak by to běželo automaticky ..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 (upraveno) prosimtě, na co je ta dive funkce? to jako pokaždé když vlezu pod hladinu, tak zmáčknu tlačítko a když se vynořím tak znovu a ono si to pak pamatuje jak často a dlouho jsem se potápěl? kdyby měly hloubkoměr, tak by to běželo automaticky ..? Zkoumal jsem to ale nikdy nepouzil - vono se ve vane leze pod vodu blbe.... mas pravdu, ze by tam mohl byt nejakej spousteci mechanismus na tyhle bazi abys to nemusel mackat. Ale zase na druhou stranu by to asi hodne vyhnalo cenu hodinek a prodeje by sli dolu ? Kolik lidi se s tim fakt potapi? Nevim... EDIT: Jo a nikdy jsem se nepotapel - vsechno jsou jen me uvahy Upraveno 24. června 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panacea Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 kdyby někdo věděl, kde krom e-gay sehnat nový plastový kryt na DW-8200, budu vděčný. Mám ho už značně okousaný a ztvrdlý. Jinak titanový frogman váhově super! pamatuji si tak 4 roky zpět, vyprodávaly (nové) DW6300 za 1600,-kč a já vůl je nakonec nevzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robocop Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 kdyby někdo věděl, kde krom e-gay sehnat nový plastový kryt na DW-8200, budu vděčný. Mám ho už značně okousaný a ztvrdlý. Jinak titanový frogman váhově super! pamatuji si tak 4 roky zpět, vyprodávaly (nové) DW6300 za 1600,-kč a já vůl je nakonec nevzal. Tak se obávám , že kromě e-baye to asi nikde jinde neseženeš . Já mám úplně stejný problém s DW 6300 super hodinky , ale už na ně nic není, přitom na e -bay mají jedny v NOS stavu , ale rámeček , řemínek , těsnění pod zadní víčko ,to už nekoupíš . To je snad jediná věc co mi na FROGMANECH vadí špatná servisní podpora , ale na druhou stranu je to jenom spotřebka , takže až doslouží tak zahodit a koupit nový . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Cau,chci se zeptat jestli tu nekde nekoluje navod v cestine pro frogmany.diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 G-SHOCK FROGMAN GWF-1000BS-1JF MSRP:78750YEN JP,USA,GERMANY,UK,CHINA,radio wave function. Zdroj/Source: Katsu Navi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se