Dantechno Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 Fotky novych Multiband Frogmanu. zdroj WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 (upraveno) No už tam chybí jen digihra s chobotničkama prostě se mi tam nelíbí ty grafy. Na frogy bych to nedával. Ale jinak rádio + solár Upraveno 29. července 2009 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 Vis jak , Casio dela spoustu variant svych modelu. Tak snad i novych Frogu bude i jiny druh displeje jako napr. u Gulfmanu, ty take maji model s tide graphem a bez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 IMO jestli nektera gecka by ty grafy mely mit, tak jsou to prave Frogmany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Jen tak nezavazne, nevi nekdo kde jsou za super cenu frogmany? Byly tu za 219 USD ale ty jsou uz pryc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2009 Ted fakt nevim, prestal jsem to sledovat, ale jestli neco najdu, tak ti napisu... $219 je luxusni cena, bude to jen horsi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Co přesně dělá v Frogmanech funkce DIVE TIME ? Je to něco jako stopky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Co přesně dělá v Frogmanech funkce DIVE TIME ? Je to něco jako stopky? Jestli ti pomuze tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 svojí velmi mizernou angličtinou v tom vidím jen ty divný stopky. je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 svojí velmi mizernou angličtinou v tom vidím jen ty divný stopky. je to tak? Hele , ja taky anglina nic moc. Ale meri to asi cas pod vodou spolu s prestavkami nad hladinou a ulozi to do pameti pro pozdejsi vyvolani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 moc nechápu, pokud se tvářej jako hodinky pro potápěče, proč už třeba nemají tlakoměr/hloubkoměr? prostě obdobný senzor jako risemany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Poté, co Dantechno zvěřejnil svůj nový přírůstek jsem zapátral na netu po MR-G a objevil jsem fotky mohutných hodinek. Dozvím se něco bližšího od našich odborníků ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) Poté, co Dantechno zvěřejnil svůj nový přírůstek jsem zapátral na netu po MR-G a objevil jsem fotky mohutných hodinek. Dozvím se něco bližšího od našich odborníků ? Abych rekl pravdu Snowe, do nejvyssi rady G-Shocku - Mr-G teprve pronikam. Ale tady mas aspon nejake info. * Shock resistant (G-SHOCK) * Electro-luminescent backlight Auto light switch, afterglow * Dive time and surface interval measurement function Dive time: 1 second increments, up to 23:59'59 Surface interval: 1 minute increments, up to 23:59' Memory capacity: One set of data (dive time and dive start time) * World Time: 10 sites (preset with information about 10 diving sites around the world; preset data can be replaced with user data), 14-character site name, daylight saving time on/off * ID data Name (built-in title, 16 characters and 10 digits), C-Card Number (built-in title, 16 characters and 10 digits), Emergency Number (built-in title, 16 characters and 10 digits), Passport Number (built-in title, 16 characters and 10 digits), Blood Type (Rh factor/ABO type) * 1/100-second stopwatch Measuring capacity: 23:59'59.99" Measuring modes: Elapsed time, split time, 1st-2nd place times * Countdown alarm Input range: 1 second to 24 hours Unit: 1/10 second Other: Auto-repeat * 3 daily alarms * Hourly time signal * Low battery warning display * Auto-calendar (pre-programmed to the year 2039) * 12/24-hour formats * Regular timekeeping: Hour, minutes, seconds, pm, year, month, date, day, * Accuracy: ?15 seconds per month * Battery: Approx. 18 months on CR2016 * Size of case/ total weight MRG-1100....................51.1 x 46.3 x 16.3 mm / 130g Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Abych rekl pravdu Snowe, do nejvyssi rady G-Shocku - Mr-G teprve pronikam. Ale tady mas aspon nejake info. Jsou celokovové včetně tahu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 Jsou celokovové včetně tahu ? Ano jsou komplet titanove , i tah je Ti. Nedavno se jedny prodaly na jedne japonske obdobe aukra za 30 000,- jenu - NOS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 (upraveno) Ano jsou komplet titanove , i tah je Ti. Nedavno se jedny prodaly na jedne japonske obdobe aukra za 30 000,- jenu - NOS. Stále k mání nové se zárukou v kameném obchodě v praze za 19 990 kč.Nedávno se to tu mihlo. Příspěvek 115 v tomhle vláknu. Upraveno 25. srpna 2009 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Co je tohle za edici? http://www.seiyajapan.com/product/G-GW-200..._GW200Z1JF.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Co je tohle za edici? TOHLE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroM Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 Zdravim,mozte mi prosim niekto poradit?Vazne uvazujem nad tymito Frogmanmi GW-200MS1 ale rad by som vedel,akej farby je na nich EL podsvietenie,lebo na vsetkych obrazkoch je taky nacervenaly displej,tak ci nie je nahodou aj take podsvetlenie.To by sa mi velmi nepacilo.Dakujem za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Uz jsem je prodal, a protoze jsem je nemel nikdy na ruce, tak jsem s nimi casto nesvitil. Ale byl takovy mirne naoranzovely, ale vytecne citelny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se