v.jirousek Odesláno 22. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 V 21. 4. 2024 v 7:54, AndyAaron napsal: Jeste je fajn Helveti v Holesovicich. Mrkni tam. Tam jsem byl před týdnem. Bohužel tam nemají Longiny ani Orisky, který mám v užším výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 Nevím, jestli je to ještě aktuální, ale pro managera si umím představit tyhle parádní Bally z inzerce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 Menezer-nemenezer....ja by som tieto hodinky nedal na ruku. Nic proti vkusu, ten ma kazdy z nas iny. Ale ak by som sa rozhodoval, ze vydrbem 2000 eur za hodinky, asi by som sa pozeral inym smerom. Nie asi, urcite. Len nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.jirousek Odesláno 23. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 14 hodinami, Chronopetr napsal: Nevím, jestli je to ještě aktuální, ale pro managera si umím představit tyhle parádní Bally z inzerce. Děkuju za nabídku, ale to není pro mě. Jednak jsem o té značce v životě neslyšel a zadruhé na mě působí jako levné hodinky z poutě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 To b) docela chápu, za mě jsou tyhle konkrétní taky docela divný. Nicméně to a) bych bral jako signál ještě trochu přibrzdit a chvíli se rozkoukávat. Jde o dost tradiční, zavedenou a řejl bych i renomovanou značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Mě tady na těch Ball, Hamilton atd. vadí, že původně americké značky, se teď tváří, jako echt švýcarské. Kdyby výroba a vše zůstalo v USA, mělo by to pro mě větší hodnotu a asi bych i jedny měl. Ale takto mě to spíše odrazuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 8 minutami, Pozorovatel napsal: Mě tady na těch Ball, Hamilton atd. vadí, že původně americké značky, se teď tváří, jako echt švýcarské. Kdyby výroba a vše zůstalo v USA, mělo by to pro mě větší hodnotu a asi bych i jedny měl. Ale takto mě to spíše odrazuje Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 6 hodinami, v.jirousek napsal: Děkuju za nabídku, ale to není pro mě. Jednak jsem o té značce v životě neslyšel a zadruhé na mě působí jako levné hodinky z poutě. Tyhle konkrétní se mi taky nelíbi. Ale obecně tahle značka, co jsem viděl, tak má krásné zpracování hodinek. A jedná se o renomovanou značku, jak už psal warann, možná by to chtělo ještě se trochu více rozhlížet. Anebo z druhé strany : moc se nerozhlížet, koupit nějaký Tagy a zrušit účet na chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.jirousek Odesláno 23. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 28 minutami, tommasini napsal: Anebo z druhé strany : moc se nerozhlížet, koupit nějaký Tagy a zrušit účet na chronomagu. Jako že jako potenciální majitel Tagů bych byl ztracenej případ, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Nee, tak to nebylo myšlený. Vtip je v tom, že když tu zůstaneš, tak ti budou za chvilku Tagy málo a budeš se poohlížet buď do vyšších levelů anebo budeš chtít k oblekovkám potápky, chronografy a kdoví co dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.jirousek Odesláno 23. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 31 minutami, tommasini napsal: Nee, tak to nebylo myšlený. Vtip je v tom, že když tu zůstaneš, tak ti budou za chvilku Tagy málo a budeš se poohlížet buď do vyšších levelů anebo budeš chtít k oblekovkám potápky, chronografy a kdoví co dál S tím počítám, to je skoro nevyhnutelný, protože téměř všechno, do čeho jsem se kdy pustil, jsem postupem času rozvíjel a zkoušel jiný/lepší/dražší modely. Anebo to taky bude slepá ulička, zjistím že mě hodinky vlastně nebaví a šlus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 (upraveno) Miestnym propagatorom Ball je/bol @Gustaf (snad sa nepletiem). Teraz ma nieco velmi pekne od Glashutte Union, co stoji za pozretie. Sa ho popytaj. Ja by som (ok, trosku cez rozpocet) pozrel z nemcov aj na Sinn. Nieco na tahu, s tym aby tie hodinky vyzerali dobre aj na kozi aj na silikone, handre a pod. Napr.: Sinn EZM 3F Aby som sa vyhol moznym "obvineniam" ano, mam ich, ale predavat nemienim v ziadnom pripade. A ano, je v tom urcita zaujatost, kedze hodinky su to super. Staci kuknut technicke parametre. Ak ich das na silikonovy remen, razom sa menia na divery. Upraveno 23. dubna 2024 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.jirousek Odesláno 23. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Před hodinou, EpsteinBarr napsal: Miestnym propagatorom Ball je/bol @Gustaf (snad sa nepletiem). Teraz ma nieco velmi pekne od Glashutte Union, co stoji za pozretie. Sa ho popytaj. Napr.: Sinn EZM 3F Aby som sa vyhol moznym "obvineniam" ano, mam ich, ale predavat nemienim v ziadnom pripade. A ano, je v tom urcita zaujatost, kedze hodinky su to super. Staci kuknut technicke parametre. Ak ich das na silikonovy remen, razom sa menia na divery. Ty Union Glashütte nejsou špatný, ale stojí skoro 100 k Sinn mě nijak nenadchly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Zašel bych asi tady, máš tam velký výběr na jednom místě a co tě nenadchne na fotce, v reálu může být jinak Letmo jsem zabrousil: https://www.chronoshop.cz/alpina-alpiner-4-automatic-al-525ns5aq6 https://www.chronoshop.cz/union-glashutte-belisar-gmt-d0094291609200 https://www.chronoshop.cz/oris-aquis-date-01-733-7730-4152-07-5-24-12eb https://www.chronoshop.cz/sinn-104-st-sa-i-b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: Miestnym propagatorom Ball je/bol @Gustaf (snad sa nepletiem). Teraz ma nieco velmi pekne od Glashutte Union, co stoji za pozretie. Sa ho popytaj. Ja by som (ok, trosku cez rozpocet) pozrel z nemcov aj na Sinn. Nieco na tahu, s tym aby tie hodinky vyzerali dobre aj na kozi aj na silikone, handre a pod. Napr.: Sinn EZM 3F Aby som sa vyhol moznym "obvineniam" ano, mam ich, ale predavat nemienim v ziadnom pripade. A ano, je v tom urcita zaujatost, kedze hodinky su to super. Staci kuknut technicke parametre. Ak ich das na silikonovy remen, razom sa menia na divery. Jj, měl jsem troje. Rozhodně jsou to supr hodinky, které můžu doporučit. Zpracování parádní, tritium skvělá ficura. Hlavne ty barvičky Uniony mám teď...jsou parádní. Moji první nemci a musím uznat, že umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.jirousek Odesláno 23. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Jj, měl jsem troje. Rozhodně jsou to supr hodinky, které můžu doporučit. Zpracování parádní, tritium skvělá ficura. Hlavne ty barvičky Uniony mám teď...jsou parádní. Moji první nemci a musím uznat, že umí. Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.jirousek Odesláno 23. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Díky všem za rady a názory, nakonec jsem vybral tyhle a už jsou doma: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Dobra voľba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.jirousek Odesláno 23. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 6 minutami, ivan_989 napsal: Dobra voľba Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Tak super, hlavně že už jsou nějaký doma. Myslím, že fajn volba! Ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se