Přejít na obsah

První hodinky / ke 40. narozeninám cca do 40k Kč

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 105
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 14 hodinami, Chronopetr napsal:

Nevím, jestli je to ještě aktuální, ale pro managera si umím představit tyhle parádní Bally z inzerce.

Děkuju za nabídku, ale to není pro mě. Jednak jsem o té značce v životě neslyšel a zadruhé na mě působí jako levné hodinky z poutě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 minutami, Pozorovatel napsal:

Mě tady na těch Ball, Hamilton atd. vadí, že původně americké značky, se teď tváří, jako echt švýcarské.

Kdyby výroba a vše zůstalo v USA, mělo by to pro mě větší hodnotu a asi bych i jedny měl.

Ale takto mě to spíše odrazuje ☹️

Souhlas 🙂

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, v.jirousek napsal:

Děkuju za nabídku, ale to není pro mě. Jednak jsem o té značce v životě neslyšel a zadruhé na mě působí jako levné hodinky z poutě.

Tyhle konkrétní se mi taky nelíbi. Ale obecně tahle značka, co jsem viděl, tak má krásné zpracování hodinek. A jedná se o renomovanou značku, jak už psal warann, možná by to chtělo ještě se trochu více rozhlížet.

Anebo z druhé strany 🙂 : moc se nerozhlížet, koupit nějaký Tagy a zrušit účet na chronomagu.

Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, tommasini napsal:

Nee, tak to nebylo myšlený.

Vtip je v tom, že když tu zůstaneš, tak ti budou za chvilku Tagy málo a budeš se poohlížet buď do vyšších levelů anebo budeš chtít k oblekovkám potápky, chronografy a kdoví co dál 😄

S tím počítám, to je skoro nevyhnutelný, protože téměř všechno, do čeho jsem se kdy pustil, jsem postupem času rozvíjel a zkoušel jiný/lepší/dražší modely. Anebo to taky bude slepá ulička, zjistím že mě hodinky vlastně nebaví a šlus 😀

Odkaz ke komentáři

Miestnym propagatorom Ball je/bol @Gustaf (snad sa nepletiem). Teraz ma nieco velmi pekne od Glashutte Union, co stoji za pozretie. Sa ho popytaj.

Ja by som (ok, trosku cez rozpocet) pozrel z nemcov aj na Sinn. Nieco na tahu, s tym aby tie hodinky vyzerali dobre aj na kozi aj na silikone, handre a pod.

Napr.: Sinn EZM 3F
Aby som sa vyhol moznym "obvineniam" ano, mam ich, ale predavat nemienim v ziadnom pripade. A ano, je v tom urcita zaujatost, kedze hodinky su to super. Staci kuknut technicke parametre. Ak ich das na silikonovy remen, razom sa menia na divery.

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, EpsteinBarr napsal:

Miestnym propagatorom Ball je/bol @Gustaf (snad sa nepletiem). Teraz ma nieco velmi pekne od Glashutte Union, co stoji za pozretie. Sa ho popytaj.

Aby som sa vyhol moznym "obvineniam" ano, mam ich, ale predavat nemienim v ziadnom pripade. A ano, je v tom urcita zaujatost, kedze hodinky su to super. Staci kuknut technicke parametre. Ak ich das na silikonovy remen, razom sa menia na divery.

Ty Union Glashütte nejsou špatný, ale stojí skoro 100 k 😁

Sinn mě nijak nenadchly.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Ja by som (ok, trosku cez rozpocet) pozrel z nemcov aj na Sinn. Nieco na tahu, s tym aby tie hodinky vyzerali dobre aj na kozi aj na silikone, handre a pod.

Jj, měl jsem troje. Rozhodně jsou to supr hodinky, které můžu doporučit. Zpracování parádní, tritium skvělá ficura. Hlavne ty barvičky 🙂

Uniony mám teď...jsou parádní. Moji první nemci a musím uznat, že umí. 

IMG_20240420_202708-01.jpeg

IMG_20240422_210327-01.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Gustaf napsal:

Jj, měl jsem troje. Rozhodně jsou to supr hodinky, které můžu doporučit. Zpracování parádní, tritium skvělá ficura. Hlavne ty barvičky 🙂

Uniony mám teď...jsou parádní. Moji první nemci a musím uznat, že umí. 

IMG_20240420_202708-01.jpeg

IMG_20240422_210327-01.jpeg

Pěkný 😉

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...