ivan_989 Odesláno 28. dubna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2024 před 36 minutami, Campino napsal: medzitým kúpiš u šedivky, budeš si nadávať že si nepočkal Vždy vtedy mozem kúpiť aj u AD a následne sa zahrať na jednorazového priekupníka s marzou, ktorá mi vykryje/ zníži straty z grey nákupu... len je to troska náročnejšie na cashflow
Campino Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2024 před 16 minutami, ivan_989 napsal: Vždy vtedy mozem kúpiť aj u AD a následne sa zahrať na jednorazového priekupníka s marzou, ktorá mi vykryje/ zníži straty z grey nákupu... len je to troska náročnejšie na cashflow Tiež pravda
Vorel Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2024 před 5 hodinami, ivan_989 napsal: Faktom je, že kúpiť dnes hodinky bez čakania za cenu 10% nad retail mi dáva väčší zmysel, ako ich kúpiť za dva roky čakacky, kedy bude cena aj tak vyššia o 10% . Už len nájsť priekupnika ktorému bude stačiť tých 10 percent resp. drží hodinky aspon cez dve zdražovacie obdobia, a nebude moc greedy. Jak nad tím tak přemýšlím, 10% nad retail není mnoho a smysl to asi dává. Akorát teda jsem se zatím nesetkal s nikým, kdo by nechtěl víc jak 20%. Ale zase jsem nic takového vyloženě nehledal
pjanek Odesláno 28. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2024 Ono to furt klesa, ale taky je dobry si uvedomit, ze ty drazsi maj i kratsi zaruku.
Pilot77 Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Odesláno 8. května 2024 V 23. 4. 2024 v 10:58, Vortex-Tempus napsal: Nad retail som kupil len raz... Submariner Hulk. Vtedy to bol moj Grail Watch a vlastne asi stale je. Zaplatil som asi o 35% viac a nelutujem... 5 mesiacov po kupe ich zrusili. Pre upresnenie poviem ze som to spravil spravil po 3 rokoch neuspesneho skusania a cakania ze ich dostanem od AD a s vedomim ze ich uz dlho vyrabat nebudu. Paradox je ze moj zaujem sa casom posunul inam a Hulky takmer nenosim aj ked verim ze ich cas este pride... Zalezi ako moc tie zelene DJ chces... 3-4000k je "in big picture" podla mna celkom zanedbatelna suma. Pokial mas tie peniaze volne na zbytocnosti tak by som do toho siel... zijeme len raz. Hulky +35% v roce 21 by se dalo považovat jako majstrštych
splitas Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Odesláno 23. května 2024 lépe chvíli počkat než podporovat chytrolíny co vydělávají na nedostatku zboží na trhu, hodinky nejsou tak životně důležité že by člověk nemohl počkat
ivan_989 Odesláno 23. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2024 2-3 roky není sú zrovna chvíľa a ľahko sa stane ze o 3 roky budu stat na predajni rovnako ako teraz u chytrolina.
marty87 Odesláno 24. května 2024 Nahlásit Odesláno 24. května 2024 Čekám 4+ roky, tak můžeš být v klidu
ivan_989 Odesláno 24. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2024 před 36 minutami, marty87 napsal: Čekám 4+ roky, tak můžeš být v klidu A na co sa tak dlho čaká? To je brutal.
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. května 2024 Nahlásit Odesláno 24. května 2024 před 16 hodinami, splitas napsal: lépe chvíli počkat než podporovat chytrolíny co vydělávají na nedostatku zboží na trhu, hodinky nejsou tak životně důležité že by člověk nemohl počkat Tak to jsi tu správně, na hodinářském fóru, s tímhle mindsetem ! 1
marty87 Odesláno 24. května 2024 Nahlásit Odesláno 24. května 2024 před 19 minutami, ivan_989 napsal: A na co sa tak dlho čaká? To je brutal. Pepsiny
mlsoun1 Odesláno 24. května 2024 Nahlásit Odesláno 24. května 2024 Osobně bych do toho nešel a raději si počkám a klidně si postupně nějaký peníz budu dávat kvůli zdražení hodinek bokem.Ale podporovat někoho v takových ziscích navrch zásadně nebudu.Ale pokud někdo ty prachy má a čekat nechce,tak ať kupuje
splitas Odesláno 25. května 2024 Nahlásit Odesláno 25. května 2024 před 20 hodinami, mlsoun1 napsal: Osobně bych do toho nešel a raději si počkám a klidně si postupně nějaký peníz budu dávat kvůli zdražení hodinek bokem.Ale podporovat někoho v takových ziscích navrch zásadně nebudu.Ale pokud někdo ty prachy má a čekat nechce,tak ať kupuje přesně, a mimochodem cena za kterou jsem koupil byla stejna jako ta za kterou jsem pred rokem objednal...
ivan_989 Odesláno 25. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2024 Před hodinou, splitas napsal: před 22 hodinami, mlsoun1 napsal: přesně, a mimochodem cena za kterou jsem koupil byla stejna jako ta za kterou jsem pred rokem objednal... No vidíš , ja keď som sa zapísal, tak o 4 mesiace stúpla cena. A za 3 roky by určite neostala nezmenená.
Pozorovatel Odesláno 25. května 2024 Nahlásit Odesláno 25. května 2024 Pro mě osobně je to něco, co mě naprosto od těchto hodinek odrazuje. Našetřit se dá na "cokoli", ale platit překupníkovi X procent navíc, nebo čekat do aleluja bez jakékoli jistoty se mi vážně nechce. To si raději zajdu pro Omegy, Breitling, Zenith atd.....
Campino Odesláno 25. května 2024 Nahlásit Odesláno 25. května 2024 Ono je to vždy o tom, ako veľmi tie hodinky “musíš mať”. Keď sa mi páčia a chcel by som ich, tak si ich objednám, a aj keď netuším kedy a či vôbec prídu, čakanie mi nevadí, môžem si ho vyplniť nákupom Omegy….a keď prídu a cena medzičasom narástla nad moje očakávanie, vždy sa dajú odmietnuť, pretože za každú cenu ich mať nemusím
raduzn1 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Odesláno 27. května 2024 Rozhodně počkám (resp. čekám) a užiju si nákup v AD, kde mám jistotu, resp. kompletní servis. I to čekání je přeci součást nákupu a když vám pak zavolají... Překupníky živit nechci a doufám, že nebudu. Stačí tak málo (resp. hodně, víme ) a změnit pravidla hry, na - poptávka určuje trh...
tristan. Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Odesláno 28. května 2024 Zalezi od modelu, na Daytony, Pepsi budes nejspis cekat u AD do nekonecna… U beznejsich modelu bych se spis zkusil zapsat.
shewcza Odesláno 29. května 2024 Nahlásit Odesláno 29. května 2024 Já bych klidně dal, řekněme 10% nad, kdybych je tak moc potřeboval. Ono se řekne běžný model, ale já na OP (v běžné barvě) čekám již dva roky. Bude to dost podle ksichtu a ten můj se jim, zdá se, moc nelíbil. A to je nechci kvůli tomu abych je hned otočil!
Americkej Odesláno 29. května 2024 Nahlásit Odesláno 29. května 2024 S Tebou je to těžký, když si dáš do popisu "fanoušek značky" SEIKO s Omega. Maj Tě přečtenýho. Já bych od R taky snesl dva modely, ale přeplácet z principu nehodlám. Takže je mít nejspíš nikdy nebudu. Což mne nijak zásadně netrápí, svět je plnej jinejch hodinek, bez šaškáren okolo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se