zerrou Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2024 ..krill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Zdravím kolegové, trochu to tu oživím dotazem. Odkud a případně jaký berete kvalitní olivový olej? Díky a pěkný svátky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Kupuju normalne v samošce ten, co je v akci. Extra virgin lisovanej za studena. Preferuju řecký. Vic to neresim, nejakou kyselost nebo dalsi parametry nesleduji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Jo, tak nějak jsem to dělal taky, ale trochu jsem teď četl a to jsem asi neměl dělat. Obrovský procento je prej pančovanej shit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Tusim @Maxel mal kedysi testovanie a odporucanie olivovych olejov v kulinarskom vlakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 6 minutami, Harwey napsal: Tusim @Maxel mal kedysi testovanie a odporucanie olivovych olejov v kulinarskom vlakne. OK, zkusím najít. To by k něčemu určitě mohlo být. Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 @Harwey @MíraMíra Hodim sem odkaz. Ale ve zkratce, byly to oleje od Lozano Červenka, a naprostá pecka. Nejlíp mi sedí Picual, ale všechny jsou kvalitativně skvělé, tak jde nakonec jen o chuťovou preferenci. https://www.lozanocervenka.cz/extra-panensky-olivovy-olej/picual-2l-extra-panensky-olivovy-olej/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Odkaz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 19 minutami, Maxel napsal: Odkaz: Supr, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se