MíraMíra Odesláno 23. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2024 Zdravím kolegové, trochu to tu oživím dotazem. Odkud a případně jaký berete kvalitní olivový olej? Díky a pěkný svátky všem.
odjinud Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2024 Kupuju normalne v samošce ten, co je v akci. Extra virgin lisovanej za studena. Preferuju řecký. Vic to neresim, nejakou kyselost nebo dalsi parametry nesleduji.
MíraMíra Odesláno 23. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2024 Jo, tak nějak jsem to dělal taky, ale trochu jsem teď četl a to jsem asi neměl dělat. Obrovský procento je prej pančovanej shit.
Harwey Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2024 Tusim @Maxel mal kedysi testovanie a odporucanie olivovych olejov v kulinarskom vlakne.
MíraMíra Odesláno 23. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2024 před 6 minutami, Harwey napsal: Tusim @Maxel mal kedysi testovanie a odporucanie olivovych olejov v kulinarskom vlakne. OK, zkusím najít. To by k něčemu určitě mohlo být. Díky za tip.
Maxel Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2024 @Harwey @MíraMíra Hodim sem odkaz. Ale ve zkratce, byly to oleje od Lozano Červenka, a naprostá pecka. Nejlíp mi sedí Picual, ale všechny jsou kvalitativně skvělé, tak jde nakonec jen o chuťovou preferenci. https://www.lozanocervenka.cz/extra-panensky-olivovy-olej/picual-2l-extra-panensky-olivovy-olej/
MíraMíra Odesláno 23. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2024 před 19 minutami, Maxel napsal: Odkaz: Supr, díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se