Přejít na obsah

Kalendář choronomagu 2025 a dál

prischera

Doporučené příspěvky

Ona ta SZ možná nakonec není vůbec blbej nápad. Stejně jako např. žádost o podporu Chronomag fóra a další. Sice to nezaručí, že si to všichni přečtou a zareagujou, ale rozhodně tu informaci dostanou. Vlastně škoda, že nás to nikoho nenapadlo dřív. Každý rok se ozývali opozdilci, kterým to tak či onak uteklo. A to jsme před finišem vždy poměrně dost urgovali. Nebo ten barevný banner, který každý vidí. Ale je taky pravda, že ten zájem postupně upadal a dělat to pro pár desítek nadšenců je holt neefektivní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za rozumnou úvahu. Bohužel, v době vzniku tohoto vlákna jsem banner ještě nepoužíval. Ano, toto si dovedu představit jako řešení. Hromadnou SZ se to nikdy neřešilo. Pokud v úterý s modama něco doproberu, tak to možná (banner, nebo SZ) použiji pro annonci elektronické verze.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Bert napsal:

Kurva, čti. Nikdy jsem nikde nenapsal, že zapisovací vlákno bylo. Ten dotyčný se ptal na hlasovací.  A teď na rovinu: já jak kokot sháním autorské souhlasy, nakonec jich dostatek seženu. No, a pak se hlasování zúčastní jen cca třetina lidí co loni. A vzhledem k tomu, že loni to bylo finančně napjaté, a bylo třikrát více hlasujících, jak by to asi dopadlo letos. Takže: připravují elektronickou verzi. 

A osobní poznámka: borci, co Vám člověk nepřinese na podnose, to vysalámujete. 

Berte, díky za konkrétní odpověď k přípravě elektronické verze.

Nezlob se na mě, ale věta co nedostaneme pod nosem to vysalámujeme v tomto případě úplně neplatí. V tomto konkrétním případě trochu nezafungovala komunikace směrem k členům fóra

Ke kalendáři proběhla v tomto vlákně informace v květnu ve smyslu "původní tým končí, ale pro zajištění kontinuity se žezla ujal novy tým, který to řeší" , na dotazy zde, ze září a října, zda se něco děje přišla jen odpověď "děje", následně bylo vytvořeno hlasovací vlákno, uvedené textem, že dále bude řešeno vytvořením objednávkového vlákna... ale v rámci daného vlákna už není žádný update. Když se tady pak zase PetrM zeptal v listopadu jak se věci mají, tak zase odpověď bez jasné informace "..hádej co se stalo". 

Stačilo napsat něco ve smyslu pro malý zájem hlasujících bylo od dokončení akce kalendář do tištěné formy upuštěno, sada fotek k nimž byly zajištěny souhlasy autorů bude dána za drobný poplatek k dispozici, kdo chce může si výhradně pro vlastní potřebu udělat kalendář sám... nebo já nevím aspoň něco. Já třeba taky nehlasoval, protože ty fotky už byly recyklát - v podstatě už je mám na starých kalendářích, upřímně je mně to fuk co tam je, vždycky se tam dostanou i fotky co mě nebaví, ale i tak jsem měl vždy o kalendář zájem. Prostě jsem nečekal že aktivní zapojení do hlasování je očekávané vyjádření zájmu o akci jako takovou, ale to neberu jako vysalámování.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Taky nehlasuji při výběru fotek do kalendáře, ale kalendář si vždy koupím.

Pokud se bude realizovat příští rok, tak by stačilo rozjet současně s hlasovacím vláknem na výběr fotek i vlákno na závazné před objednávky, kde se zjistí skutečný zájem.

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Bert napsal:

Zdenny, petrm hledal hlasovací vlákno, nikoli objednávací. Já odpovídal jemu. Takze když už mne citujes, tedy reaguješ na můj post, proč píšeš o kýženém cíli? Bylo by fajn, kdybys uměl nejen číst, ale textu i porozuměl .....

Číst umím a textu rozumím. V minulých letech byla vlákna ke kalendáři alespoň trochu provázaná - dodání fotek, hlasování, objednávání... Protože jsem z aktuálních informací našel nejčerstvější pouze toto, tak jsem se slušně zeptal. Kdyby někdo napsal "kalendář na rok 2025 nebude", tak to třeba vyhledávač vyhledá a já to pochopím a nebudu se ptát.

Nechci se nikoho dotknout, ale některé reakce mi připadají zbytečně afektované a až hysterické

Odkaz ke komentáři

Rok 2025 už asi nezachráníme, do budoucna - pokud se bude chtít navázat, bych navrhoval nejsnazší formu:

1) Vytvořit objednávkové vlákno už klidně v září, připnout ho do všeobecné diskuze nahoru (případně mu udělat promo banner), aby ho nikdo neminul, s tím že zápis možný do konce října. Pokud se nezapíše min. např. 300 zájemců realizace nebude. Odhadovaná cena za kus např. 250 CZK bez poštovného (střílím od boku)

2) Konec října - dle počtu objednávek rozhodnutí jdeme do toho ANO/NE - výzva zprávou k platbě přihlášeným - termín do půlky listopadu

3) Souběh příprava fotky, autorský souhlas, hlasování

4) Zavřít v půlce listopadu přípravu a vrhnout se do realizace

Tím se vyhneme ztrátě energie na něco co se nerealizuje a všichni snad budou spokojení. Stejně si nikdo neobjednáváme kalendář podle odhlasovaných fotek, ale z principu.. to hlasování je jen třešnička na dortu

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 6. 12. 2024 v 11:28, Bert napsal:

A kam? To chceš dostat soukromou zprávu? Nebo jak si to představuješ?

Myslel jsem to tak, že stačilo dát odkaz sem do tohoto vlákna, že je hlasování.

Můj návrh do budoucna – vytvořit „věčné“ vláko pro kalendář, kam by třeba mohli přispívat jen vybraní. A tam vždy psát oznámení, pokud je ohledně kalendáře nějaká novinka. Zájemci by se přihlásili k odběru.

Odkaz ke komentáři

Pro zájemce o tištěný kalendář

V 6. 12. 2024 v 12:08, Snekofon napsal:

Berte, díky za konkrétní odpověď k přípravě elektronické verze.

Nezlob se na mě, ale věta co nedostaneme pod nosem to vysalámujeme v tomto případě úplně neplatí. V tomto konkrétním případě trochu nezafungovala komunikace směrem k členům fóra

Ke kalendáři proběhla v tomto vlákně informace v květnu ve smyslu "původní tým končí, ale pro zajištění kontinuity se žezla ujal novy tým, který to řeší" , na dotazy zde, ze září a října, zda se něco děje přišla jen odpověď "děje", následně bylo vytvořeno hlasovací vlákno, uvedené textem, že dále bude řešeno vytvořením objednávkového vlákna... ale v rámci daného vlákna už není žádný update. Když se tady pak zase PetrM zeptal v listopadu jak se věci mají, tak zase odpověď bez jasné informace "..hádej co se stalo". 

Stačilo napsat něco ve smyslu pro malý zájem hlasujících bylo od dokončení akce kalendář do tištěné formy upuštěno, sada fotek k nimž byly zajištěny souhlasy autorů bude dána za drobný poplatek k dispozici, kdo chce může si výhradně pro vlastní potřebu udělat kalendář sám... nebo já nevím aspoň něco. Já třeba taky nehlasoval, protože ty fotky už byly recyklát - v podstatě už je mám na starých kalendářích, upřímně je mně to fuk co tam je, vždycky se tam dostanou i fotky co mě nebaví, ale i tak jsem měl vždy o kalendář zájem. Prostě jsem nečekal že aktivní zapojení do hlasování je očekávané vyjádření zájmu o akci jako takovou, ale to neberu jako vysalámování.

Děkuji a naprosto souhlasím. A přátelé nezoufejte. Kdo jste si schovával staré kalendáře, tak teď stačí, když si vytáhnete ten z roku 2014, postavíte ho na stůl a je hotovo. když už to takhle dopadlo.

Odkaz ke komentáři

• Kid_A uzavřel téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...