Jump to content

Nové AT

Vorel

Recommended Posts

před 2 minutami, Ohm-Aztec napsal:

Po dlouhé době AT, na které se dá dívat. Ještě je hodit i do nositelnější velikosti a jsou super.

Píšou, že dělají 3 velikosti. 41, 38 a 34mm.  

• Upvote 1

Ťah na AT/RM od Omegy je asi vecou názoru. Za mňa je to po oystere od Rlx druhý najlepší ťah aký som mal, a to som už tých hodiniek mal😀rovnako ako motýľ, aj keď bez mikroregulácie sa dá na poldielikoch nastaviť komfortne, spona je pevná a nevyklá sa…AT primárne nie sú potápky takže za mňa velká spojojnosť..

• Upvote 2

před 16 minutami, Campino napsal:

Ťah na AT/RM od Omegy je asi vecou názoru. Za mňa je to po oystere od Rlx druhý najlepší ťah aký som mal, a to som už tých hodiniek mal😀rovnako ako motýľ, aj keď bez mikroregulácie sa dá na poldielikoch nastaviť komfortne, spona je pevná a nevyklá sa…AT primárne nie sú potápky takže za mňa velká spojojnosť..

Vidím to stejně nikdy jsem s motýlem neměl problém a k AT to sedí . Navíc gumu můžeš vždycky přikoupit 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1

Mě se tyhle nové AT celkově hodně líbí, výhledově bych nějaké hodinky s leskle lakovaným/keramickým číselníkem rád...

Ale u těchto je nově celoleštěné pouzdro, to bude určitě chtít vidět naživo... 🤔

AT su perfektne hodinky. Nosim ich najcastejsie zo vsetkych. V "normalnom" pripade pokryju "celozivotnu" potrebu "normalneho" cloveka. WR, antimagneticke vlastnosti, presny kaliber...proste super po kazdej stranke.
Ako pisal @Campino, ja proti tahu a spone nemam ani najmensiu namietku. Nerozumiem spojeniu a porovnaniu so sponou zo zenskych hodiniek. Normalna, pevna a extremne pohodlna spona. Ja som cisto tahovy typ a hodinky bez tahu su no go u mna, ale prave AT tym svojim vseobecnym pouzitim nosim najcastejsie na silikone a kozi. Mala vyhrada z mojej strany je k manipulacii s korunkou. Ta mi pride nie prave najlepsia. Na strane druhej je to nepodstatne, kedze kaliber funguje systemom, ze hodinky sa nenastavuju, kedze nie je potreba z hladiska presnosti. Takze 2x do roka pri zmene casu.

U tychto novych, ciernych....do diskusie je ich cena. Ale o tom si mozme tak akurat nieco popisat a bude to vsetko. 

• Upvote 3

Snad budou mít lepší čitelnost jak s prknama, nemohu si pomoci ale když je zkouším v butiku  vydím samé leské plochy a ne kolik je hodin 😷.

Tah se dá koupit na Uncle seiko, Strapcode či Forsterband.

Konec hlášení 

Takto funguje extenze. Tak nějak nevím co si mám myslet o té mezeře, která tam vznikne... Asi daň za to, že prostě z nějakého důvodu musí používat tu motýlovku.