Přejít na obsah

Nové AT

Vorel

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Zvlnene prkna su uz ok?

Nikdy mi nepřišlo ptát se sám sebe proč na SMP jsou vlnky a bez nich je to lepší. U AT mě to u pozdějších verzi napadlo. Na druhou stranu nynější orientace prken je rozhodně lepší. 

Upraveno uživatelem Humanzero
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
V 24. 6. 2024 v 11:36, ragu napsal:

Super univerzálky s ambiciozní cenou (on par s Expama). Jinak co se spony týče, měla by údajně mít mikroregulaci.

Páči sa mi, že na rozdiel od Expov k nim Omega ponúka krásne vlastné NATO remene v 62 variantoch 😱 paráda

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Podľa mňa sú parádne👍dúfam že pribudnú aj iné farbičky. Omega a Rlx sú technicky aj kvalitatívne na jednej úrovni, takže údiv nad cenou nepociťujem😀, to že by mohla byť nižšia by sme chceli všetci😀, ale treba si zvykať😉

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 25. 7. 2024 v 17:08, Campino napsal:

Podľa mňa sú parádne👍dúfam že pribudnú aj iné farbičky. Omega a Rlx sú technicky aj kvalitatívne na jednej úrovni, takže údiv nad cenou nepociťujem😀, to že by mohla byť nižšia by sme chceli všetci😀, ale treba si zvykať😉

Nesouhlasím, Omega je v dnešní době určitě na vyšší úrovni. Stačí si vzít do ruky Suby a Bondovky a hned to vidíš. Neříkám, že nějak zásadně kvalitou, nebo technicky.. ale Rolex působí lacinějším dojmem

• Like 1
  • Haha 2
Odkaz ke komentáři

PS; Hlavně chci říci, že poslední co jsem chtěl vyvolat jsou nějaké urážky nebo nesmyslná diskuse "ala kdo z koho." Říkám svůj názor a postoj. Ze Subu jsem si vždycky myslel, že se poseru, .. .. a když jsem je měl v ruce, obrovské zklamání. Tak to je ono, hm.. Nijak mě to nevystrelilo do kosmu a ani jsem si nesedl na prdel. Co tam je víc než na Tudoru, a kde to stojí o kilo víc než Omega..? To mě napadlo první. Normální hodinky. Jako do 150 asi ještě ok. Ale jinak nene. To AP RO mi na ruce udělaly pravý opak, z obrázku ani ne. Až jsem je obul - no wauuuuu

Upraveno uživatelem Postal80
  • Confused 1
Odkaz ke komentáři

Mě se třeba líbí Rolex i Omega, samozřejmě jen určité modely, ne každé. U Omegy mi chybí jednoduché hodinky bez datumu, něco jako jsou OP od Rolexu. U těch nových AT je aspoň to datum na šesté hodině, kde mi tolik nevadí.

Odkaz ke komentáři

Neviem teda, ale ja tam nevidim jedinu kritiku spony ako takej :cheers:
Co autor kritizuje, je nedomysleny maly rozsah nastavenia a nevzhladna medzera, ktora sa vytvara pri pouziti extenzie. Kedze spona s extenziou je len u najnovsich modelov.

Uz sme tu o tom pisali. Povodna motylikova spona (teda bez extenzie) je bezproblemova a vysoko komfortna.
Nepisem to preto, ze AT so sponou bez extenzie mam na ruke dnes a denne asi rok a pol, ale preto, ze to tak proste je.
Je tu par clenov, ktorí AT nosia na tahu, resp. maju iny model s rovnakou sponou, tak mozno k tomu nieco napisu tiez.

Posledna vec. Okrem potapiek som nikdy nemal "beznu" sponu s mikronastavenim. Akosi, mne toto nikdy nechybalo. Teda nechyba mi to ani na potapkach, len co je pravda, kedze neopren som na sebe nikdy nemal a nechystam sa.

Odkaz ke komentáři

Tak tady vysloveně píší big point of criticism, ale ty tam nevidíš jedinou kritiku :)  Taky že nechává mezeru a že to je fakt jen nevzhledná nouzovka a je na čase aby se konečně Omega pohnula ke klasické sponě. To je za mě celkem jednoznačná kritika. 

Citovat

This leaves me with one big point of criticism — the comfort setting in the clasp. Omega now offers a roughly 2mm adjustment in the two-sided butterfly clasp. The problem isn’t just that this is too small of an adjustment range, but when it’s extended, it also leaves an unsightly gap. I would say it is passable only as a sort of relief setting for extreme heat or overly salty meals. It certainly doesn’t work as a way to ensure a perfect fit throughout the day. I would say it is about time Omega ditched the butterfly clasp for a good single-deployant version with proper micro-adjustment. This feels like a way to tick a must-have specs box without truly meeting the practical user demands.

Odkaz ke komentáři

Tvl a jak se to natahuje? 😂

Edit: Už vím.

https://www.omegawatches.com/en-us/watches/seamaster/aqua-terra-150m/ultra-light/product

Ale manuální strojek a výška 13,5 mm...

https://revolutionwatch.com/olympics-paris-2024-omega-aqua-terra/

Revolution-Magazine_Paris-Olympics-2024_Omega-Seamaster-Aqua-Terra-Ultra-Light-crown-out.jpg

Upraveno uživatelem lukassob
Odkaz ke komentáři

Na produktových fotkách a z dálky to působí (hlavně kvůli barevnosti) jako nějaké swatch, a cena je smrtící. 

Jinak ten skokan Duplantis je fakt dobrej, sám bych tak vysoko nevyskočil ...

Upraveno uživatelem Tomak
Odkaz ke komentáři

Nemali niekedy okolo 2019 nieco podobne v titane a tiez so sialenou cenou? 

Tato verzia je super pre svedskeho sportovca pri sportovom vykone. Strojcek vyzera super, ale ako celok - nie.

EDIT: foto

omega-seamaster-aqua-terra-150m-co-axial-master-chronometer-41-mm-22092412106001-4b3202.png.jpeg

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
Odkaz ke komentáři

“Sportovní hodinky” (co fakt prvoplánově vypadají jako bachratý plastikový výlisek Swatch) v kombinaci s Nodate ručním nátahem za $53400? Pokud nejde o fatální překlep (za desetinu by mi to smysl dávalo), tak to už je zatraceně přepálená “známka punku”, cílená možná na kopačky, trubkery a jiné “investorské” rychlokvašky, co z těch rafik sice nedovedou odečíst čas, ale potřebujou někam rychle ulejt prachy a nechce se jim čekat na Tiffany Nautily :whistle:

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...