Přejít na obsah

CHRONOMAG LE STEINHART - PRIHLASENI

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 218
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  bandicoot napsal:
Bude jasno: třeba je to v tomto zadání nemožné, např. nemožnost přizpůsobit velikost ruček celý ciferník sestřelí.

z toho bych strach neměl... třeba to nebude přesně podle našeho přání, ale to nebude nikdy, protože nás je 20 a každý by si to představoval trošičku jinak...

Odesláno

Onion: za riziko akce považuju to, že GS dal zadání příliš volné, tím nám povolil uzdu a v této podobě to nebude schopný realizovat kvůli omezením ze stran dodavatelů, ale nechme se překvapit

Odesláno
  bandicoot napsal:
Onion: za riziko akce považuju to, že GS dal zadání příliš volné, tím nám povolil uzdu a v této podobě to nebude schopný realizovat kvůli omezením ze stran dodavatelů, ale nechme se překvapit

Jediné riziko může být hodinová, malá ručka... přinejhorším může přesahovat úhlovou kružnici...

Odesláno
  Onion napsal:
Jediné riziko může být hodinová, malá ručka... přinejhorším může přesahovat úhlovou kružnici...

To ne. Raději bych udělal jiný rozměr kružnice, než to sprasit přesahující ručkou.

Jinak vytahujeme kalhoty, když brod je ještě daleko. Uvidíme, co Günter.

Odesláno

:offtopic:

Spiderer: Cece ja byl presvedcenej, ze 44mm je moje max. hranice, ale na srazu jsem zkousel Gandalfovo 47mm a musel jsem je na miste premerit, pac jsem tomu sam neveril. Sedeli jak zadek na hrnci. Treba by to nebylo nenositelne. Jinac ac se nezucastnim, drzim vam palce a uz se tesim az uvidim vysledek.

Odesláno
  cody napsal:
:offtopic:

Spiderer: Cece ja byl presvedcenej, ze 44mm je moje max. hranice, ale na srazu jsem zkousel Gandalfovo 47mm a musel jsem je na miste premerit, pac jsem tomu sam neveril. Sedeli jak zadek na hrnci. Treba by to nebylo nenositelne. Jinac ac se nezucastnim, drzim vam palce a uz se tesim az uvidim vysledek.

Taky jsem na srazu zkousel 47mm Steinharty a nebylo to dobry, vypadalo to jak pivni tacek, ale kazdej to ma jinak.. ;)

Odesláno

1. Frantik 01/xx

2. Onion

3. Onion.

4. Onion

5. m01e

6. Kaja

7. Kejklik 02/xx

8. Kejklik

9. Hugo14

10. Friedrich 09/xx

11. Jaryn 05/xx

12. elloco

13. kibi 04/xx

14. Bobr

15. picipaja 03/xx

16. funf5

17. Kejklik

18. Zach650csi

19. bandicoot

20. Luk

21. Šíma 21/xx

Tak i já se s dovolením připojuji do party 47 (vlastně 48) mm.

Nicméně i když nechci prudit když už je skoro hotovo, moc prosím o důkladnou specifikaci korunky. Měl jsem na svých 44 mm automatech původní cibulku, která má 7,5 mm. Má poměrně velmi jemné vroubkování a při odporu, který klade 2824, bylo třeba ji trochu víc zmáčknout, ale pro automat to má mnohem menší význam, než pro manuál. Po instalaci diamantové korunky (pro 44 mm má průměr 10 mm) se věc znatelně zlepšila. Je-li vybrána cibulová korunka, přimlouvám se za průměr cca 10 mm a hrubší vroubkování.

Jinak větřím problém s krátkou hodinovou ručkou...

Odesláno
  Onion napsal:
Uf, chlapi, nesmíte vidět problém ve všem :)

Tak např. v minutové ručce problém nevidím... :thumbsup_anim:

Odesláno

funf5: to jer asi tak vše, co k tomu lze napsat :-)

Když jsem kupoval tehdá tou svojí limitku, tak jsem platil celou částku předem - ušetřil jsem na převodu i na kurzu.

Možná, by to tady šlo udělat taky tak: tj. ihned po obdržení závazný kalkulace na hodinky, řemen a poštovný zaplatit plnou sumu.

Na druhou stranu při ceně do 400 EUR je kurzové riziko spíš úsměvné.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...