bandicoot Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Bude jasno: třeba je to v tomto zadání nemožné, např. nemožnost přizpůsobit velikost ruček celý ciferník sestřelí.
Onisan Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 bandicoot napsal: Bude jasno: třeba je to v tomto zadání nemožné, např. nemožnost přizpůsobit velikost ruček celý ciferník sestřelí. z toho bych strach neměl... třeba to nebude přesně podle našeho přání, ale to nebude nikdy, protože nás je 20 a každý by si to představoval trošičku jinak...
bandicoot Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Onion: za riziko akce považuju to, že GS dal zadání příliš volné, tím nám povolil uzdu a v této podobě to nebude schopný realizovat kvůli omezením ze stran dodavatelů, ale nechme se překvapit
kubson Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 dostihla mě práce zařizovat začnu zítra
Onisan Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 bandicoot napsal: Onion: za riziko akce považuju to, že GS dal zadání příliš volné, tím nám povolil uzdu a v této podobě to nebude schopný realizovat kvůli omezením ze stran dodavatelů, ale nechme se překvapit Jediné riziko může být hodinová, malá ručka... přinejhorším může přesahovat úhlovou kružnici...
bandicoot Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Onion: přesně tak, malovat čerta na zeď je moje profese
Hugo14 Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Onion napsal: Jediné riziko může být hodinová, malá ručka... přinejhorším může přesahovat úhlovou kružnici... To ne. Raději bych udělal jiný rozměr kružnice, než to sprasit přesahující ručkou. Jinak vytahujeme kalhoty, když brod je ještě daleko. Uvidíme, co Günter.
bandicoot Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 HUgo14: tvůj přínos v podobě grafických hrátek je velký
spiderer Odesláno 4. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2009 I kdyz se nezucastnim, protoze 47mm je pro me nesnesitelna bariera, tak se skutecne tesim az je u nekoho z vas uvidim
cody Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Spiderer: Cece ja byl presvedcenej, ze 44mm je moje max. hranice, ale na srazu jsem zkousel Gandalfovo 47mm a musel jsem je na miste premerit, pac jsem tomu sam neveril. Sedeli jak zadek na hrnci. Treba by to nebylo nenositelne. Jinac ac se nezucastnim, drzim vam palce a uz se tesim az uvidim vysledek.
spiderer Odesláno 4. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2009 cody napsal: Spiderer: Cece ja byl presvedcenej, ze 44mm je moje max. hranice, ale na srazu jsem zkousel Gandalfovo 47mm a musel jsem je na miste premerit, pac jsem tomu sam neveril. Sedeli jak zadek na hrnci. Treba by to nebylo nenositelne. Jinac ac se nezucastnim, drzim vam palce a uz se tesim az uvidim vysledek. Taky jsem na srazu zkousel 47mm Steinharty a nebylo to dobry, vypadalo to jak pivni tacek, ale kazdej to ma jinak..
šíma Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 1. Frantik 01/xx 2. Onion 3. Onion. 4. Onion 5. m01e 6. Kaja 7. Kejklik 02/xx 8. Kejklik 9. Hugo14 10. Friedrich 09/xx 11. Jaryn 05/xx 12. elloco 13. kibi 04/xx 14. Bobr 15. picipaja 03/xx 16. funf5 17. Kejklik 18. Zach650csi 19. bandicoot 20. Luk 21. Šíma 21/xx Tak i já se s dovolením připojuji do party 47 (vlastně 48) mm. Nicméně i když nechci prudit když už je skoro hotovo, moc prosím o důkladnou specifikaci korunky. Měl jsem na svých 44 mm automatech původní cibulku, která má 7,5 mm. Má poměrně velmi jemné vroubkování a při odporu, který klade 2824, bylo třeba ji trochu víc zmáčknout, ale pro automat to má mnohem menší význam, než pro manuál. Po instalaci diamantové korunky (pro 44 mm má průměr 10 mm) se věc znatelně zlepšila. Je-li vybrána cibulová korunka, přimlouvám se za průměr cca 10 mm a hrubší vroubkování. Jinak větřím problém s krátkou hodinovou ručkou...
Onisan Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Uf, chlapi, nesmíte vidět problém ve všem
šíma Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Onion napsal: Uf, chlapi, nesmíte vidět problém ve všem Tak např. v minutové ručce problém nevidím...
Onisan Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Ta cibulová korunka je i na modelu 47 mm v pohodě... čučeli jsme na to na srazu a je to v pohodě... vypadá to stejně jako na 44
bandicoot Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 ...ale jo, kdyby šla ta cibule proporčně zvětšit, tak by to byla pecka.
šíma Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Pánové, co ten kurz Eura??? Než to zadáme, budou to hodinky za 13 000 Kč...
funf5 Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 šíma napsal: Pánové, co ten kurz Eura??? Než to zadáme, budou to hodinky za 13 000 Kč... Na tom neco je:)
bandicoot Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 funf5: to jer asi tak vše, co k tomu lze napsat :-) Když jsem kupoval tehdá tou svojí limitku, tak jsem platil celou částku předem - ušetřil jsem na převodu i na kurzu. Možná, by to tady šlo udělat taky tak: tj. ihned po obdržení závazný kalkulace na hodinky, řemen a poštovný zaplatit plnou sumu. Na druhou stranu při ceně do 400 EUR je kurzové riziko spíš úsměvné.
Frantik Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Kurz bych taky neresil, ale zalohy v plne vysi urcite ano. Kubson uz to resi a da nam vedet. I co se tyka timingu.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.