Přejít na obsah

První hodinky (rozpočet do 100 000)

Doporučené příspěvky

Před pár lety jsem si taky chtěl hned koupit pořádný hodinky okolo kila…a nakonec si koupil “obyč” Orient Bambino Open Heart a mám je dodnes. Podle mě je lepší začít u levnějších modelů a užít si tu cestu. Stejně zažívám nejlepší pocity, když se těším na nějaký nový kousek. Když už ho mám, tak samozřejmě mám stále radost, ale objektivně je hezčí se na něco těšit, než to mít. 

Následně jsem teprve nedávno objevil zdejší komunitu a postupně tomu stále propadám a kupuji lepší modely, ať už několikrát zmíněné Bondovky či Tudory. Podle mě nemá smysl hned koupit něco super, ochudíš se o cestu a spousty zážitků. Krůček po krůčku. A stále hledám svůj styl.

• Like 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, Ryan4439 napsal:

Chtěl bych všem poděkovat za rady/tipy. Správně jste odhadli, že jsem v tomto oboru nováčkem. Vim, že mě čeká dlouhá cesta a těším se na ni.

Musim si vše promyslet a zvážit. Díky moc.

Ahoooj

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
V 25. 6. 2024 v 14:15, Danjel88 napsal:

Corum Admiral's Cup 42mm. Abych byl přesnější.

Ahoj za mě teda model AC one když uz Corum, AC one s komplikaci lunarni fáze 45mm dělaly se v provedení modré a červené nosi je i starý Charouz

Odkaz ke komentáři

V 26. 6. 2024 v 11:26, petr_cha napsal:

Ja bych koupil gecka... hodne vydrzej a muzes mit kazdy den jinou barvu... a sbirat se to da az do smrti :-))ca24b60e27b57c0f0c2df51c0d617060.jpg

P.s. a to by v tom byl cert, aby aspon nejake nebyly investicni :-))

No ty kráso, tak něco takového mě v životě nenapadlo :D

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 25. 6. 2024 v 12:10, Micey napsal:

Na to bejt rozumnej ma celej zivot, ja sem pro do toho ted jit, kdyz nekoupi uplnou kravinu, prinejhorsim to rozumne proda.. chce to znacku, Omega uz je nesmyslne draha, Tudor spatnej, sel bych do Breitlingu, idealne pres chrono 24. Nejaky SOH II s tim jakoze inhousem by se snad vlezly..

Akorát že v Breitlingu SOH je strojek z Tudoru 😜

Nedávno jsem navštívil butik a ptal se na to 😁

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě naprostá většina lidí nad hodinkama za 100 tisíc bude kroutit hlavou 🙂 K Tudoru - vždy když představí nový model, tak tu jsou dlouhé diskuze a jeden by nabyl dojmu, že jsme našli svatý grál. Pak člověk prochází inzerci a jeden Tudor za druhým a ne a ne prodeje realizovat - šíleně dlouho se tu válely za mě skvělý keramický BB za super peníz v porovnání s jinýma značkama a to nemluvím o FXD, které se tu taky často ohřívají dýl než bych čekal.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...