Brozik Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června Před pár lety jsem si taky chtěl hned koupit pořádný hodinky okolo kila…a nakonec si koupil “obyč” Orient Bambino Open Heart a mám je dodnes. Podle mě je lepší začít u levnějších modelů a užít si tu cestu. Stejně zažívám nejlepší pocity, když se těším na nějaký nový kousek. Když už ho mám, tak samozřejmě mám stále radost, ale objektivně je hezčí se na něco těšit, než to mít. Následně jsem teprve nedávno objevil zdejší komunitu a postupně tomu stále propadám a kupuji lepší modely, ať už několikrát zmíněné Bondovky či Tudory. Podle mě nemá smysl hned koupit něco super, ochudíš se o cestu a spousty zážitků. Krůček po krůčku. A stále hledám svůj styl. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června (upraveno) No ako sa rychlo objavil, tak rychlo aj zmizol. Upraveno 26. června uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června před 12 hodinami, Harwey napsal: No ako sa rychlo objavil, tak rychlo aj zmizol. ...a dobře udělal. Jak jednou naskočíš na spirálu chronobundu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryan4439 Odesláno 27. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Chtěl bych všem poděkovat za rady/tipy. Správně jste odhadli, že jsem v tomto oboru nováčkem. Vim, že mě čeká dlouhá cesta a těším se na ni. Musim si vše promyslet a zvážit. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června před 7 hodinami, Ryan4439 napsal: Chtěl bych všem poděkovat za rady/tipy. Správně jste odhadli, že jsem v tomto oboru nováčkem. Vim, že mě čeká dlouhá cesta a těším se na ni. Musim si vše promyslet a zvážit. Díky moc. Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna V 25. 6. 2024 v 14:15, Danjel88 napsal: Corum Admiral's Cup 42mm. Abych byl přesnější. Ahoj za mě teda model AC one když uz Corum, AC one s komplikaci lunarni fáze 45mm dělaly se v provedení modré a červené nosi je i starý Charouz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Tudor / Omega Zajdi si do hodinářství, kde tyto značky prodávají. Zkoušej, ptej se, prohlížej a vyber si, co ti nejlíp sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna V 26. 6. 2024 v 11:26, petr_cha napsal: Ja bych koupil gecka... hodne vydrzej a muzes mit kazdy den jinou barvu... a sbirat se to da az do smrti :-)) P.s. a to by v tom byl cert, aby aspon nejake nebyly investicni :-)) No ty kráso, tak něco takového mě v životě nenapadlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Tak do kila je fakt asi nejlepší Tudor. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna (upraveno) Akorat ze ne:) Tyvoe, mit kilo na uplne zbytecnou vec jako sou mechanicky hodinky a jit zrovna do Rolexu pro chudy.. Upraveno 6. srpna uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna V 25. 6. 2024 v 12:10, Micey napsal: Na to bejt rozumnej ma celej zivot, ja sem pro do toho ted jit, kdyz nekoupi uplnou kravinu, prinejhorsim to rozumne proda.. chce to znacku, Omega uz je nesmyslne draha, Tudor spatnej, sel bych do Breitlingu, idealne pres chrono 24. Nejaky SOH II s tim jakoze inhousem by se snad vlezly.. Akorát že v Breitlingu SOH je strojek z Tudoru Nedávno jsem navštívil butik a ptal se na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 30 minutami, Pozorovatel napsal: Akorát že v Breitlingu SOH je strojek z Tudoru Nedávno jsem navštívil butik a ptal se na to Breitling a Tudor kooperují ve více věcech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna @PozorovatelJasne pisu ze v SOH je jakoze inhouse, stejne jako v Tudorech.. pro chudy lidi, solidni stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna V 6. 8. 2024 v 19:12, Micey napsal: Akorat ze ne:) Tyvoe, mit kilo na uplne zbytecnou vec jako sou mechanicky hodinky a jit zrovna do Rolexu pro chudy.. Tudor je rolex pro chudý? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna (upraveno) Nic Upraveno 7. srpna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna V 6. 8. 2024 v 19:12, Micey napsal: Akorat ze ne:) Tyvoe, mit kilo na uplne zbytecnou vec jako sou mechanicky hodinky a jit zrovna do Rolexu pro chudy.. Bych chtěl být chudý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 2 hodinami, Karel Vincent napsal: Tudor je rolex pro chudý? Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 6 minutami, Micey napsal: Ano. Amen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Tomu se s dovolením musím zasmát, protože pro lidi nezasvěcené budou drahé i PRX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Samozřejmě naprostá většina lidí nad hodinkama za 100 tisíc bude kroutit hlavou K Tudoru - vždy když představí nový model, tak tu jsou dlouhé diskuze a jeden by nabyl dojmu, že jsme našli svatý grál. Pak člověk prochází inzerci a jeden Tudor za druhým a ne a ne prodeje realizovat - šíleně dlouho se tu válely za mě skvělý keramický BB za super peníz v porovnání s jinýma značkama a to nemluvím o FXD, které se tu taky často ohřívají dýl než bych čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se