Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tedy oboje jsou to krásný hodinky s naprosto nepatřičným tahem, hrůza !

Doxa mají mnohem víc charisma a impozantní celkový dojem, i když jsou chronograf, ty omegy jsou zvlášť s červenými čísly rafinovanější s jemnějším detailem. K jiným příležitostem, ale rád bych nosil obojí, ale proboha bez těch náramků!

Odesláno

"Plastový" kolečko ve strojku Rolex je vyrobeno z lehkých slitin a následně pokryto vrstvou Polytetrafluorethylenu (PTFE - známější pod označením "Teflon"). Tato úprava umožňuje mazat pouze osičku kolečka a celé ozubené kolečko má mnohem větší životnost než je tomu např u koleček ve strojcích ETA.

Odesláno (upraveno)

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=238294

"..has some serious scrathes on the crystal.."

"..AR coatings suck. They get all scratched up, everything looks bluish, and fingerprints are prominent on the coating and look terrible.."

AR na vnejsi strane vypoukleho safiru na velkych sportovnich hodinkach je proste kokotina. Pro cloveka, ktery na ty Omegy s vypetim vsech sil nasetri a koupi si je jako vysnene hodinky, ktere dosahuji jeho financniho stropu a zna je ze vsech casopisu, reklam a bilboardu se svalnatym Bondem a modelkou, musi byt pohled na poskrabany anti-glare infarktova situace.

Upraveno uživatelem Hasňa
  • po měsících...
Odesláno

Design u Doxy se mi líbí a to opravdu hodně. Tyhle hodinky bych chtěl vidět v reálu. Pouzdro soudek, to mě láká už dlouho.

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Sice mam od mala rad Omegu, jejich potapky se mi libi, ale po shlednuti poslednich fotek (diky Bikere) se moje srdce vic rozbusi pri pohledu na Doxy. Vypadaji proste impozantne. Prekvapive i na te gume.

Návštěvník Snow
Odesláno

to cody - ty poslední chronography DOXA jsem měl. Až budeš objednávat bacha na pouzdro, je to velký atyp.

Odesláno

Myslim, ze bych je stejne musel vyzkouset, to se neda jen podle obrazku...

Libi se mi i jine nez oranzove (ty vedou), bohuzel tak prijemne starosti zatim nemam.

• po měsících...
Odesláno

Doxy nejsou spatny ale za tu cenu jsou sileny... Pockam nelezi anbi vite kde! Ad dohady na tema antireflex poskrábat se dá ale ta pastva pro oci kterou poskytuje je k nezaplaceni :) navic skrabance jsou videt jen z mezniho uhlu!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...