cigi Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Tedy oboje jsou to krásný hodinky s naprosto nepatřičným tahem, hrůza ! Doxa mají mnohem víc charisma a impozantní celkový dojem, i když jsou chronograf, ty omegy jsou zvlášť s červenými čísly rafinovanější s jemnějším detailem. K jiným příležitostem, ale rád bych nosil obojí, ale proboha bez těch náramků!
romulada Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 "Plastový" kolečko ve strojku Rolex je vyrobeno z lehkých slitin a následně pokryto vrstvou Polytetrafluorethylenu (PTFE - známější pod označením "Teflon"). Tato úprava umožňuje mazat pouze osičku kolečka a celé ozubené kolečko má mnohem větší životnost než je tomu např u koleček ve strojcích ETA.
Hasňa Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 (upraveno) http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=238294 "..has some serious scrathes on the crystal.." "..AR coatings suck. They get all scratched up, everything looks bluish, and fingerprints are prominent on the coating and look terrible.." AR na vnejsi strane vypoukleho safiru na velkych sportovnich hodinkach je proste kokotina. Pro cloveka, ktery na ty Omegy s vypetim vsech sil nasetri a koupi si je jako vysnene hodinky, ktere dosahuji jeho financniho stropu a zna je ze vsech casopisu, reklam a bilboardu se svalnatym Bondem a modelkou, musi byt pohled na poskrabany anti-glare infarktova situace. Upraveno 2. března 2009 uživatelem Hasňa
Ondraj Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Odesláno 31. května 2009 Design u Doxy se mi líbí a to opravdu hodně. Tyhle hodinky bych chtěl vidět v reálu. Pouzdro soudek, to mě láká už dlouho.
Peta-Biker Odesláno 30. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Opět pár fotek od člena: rip
emte Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Tie strieborne su nejaky mod? Na stranke doxy ich neviem najst.
romco Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 vedel by mi niekto prosim povedat akym sposobom sa prisposobuje dlzka meshoveho tahu? len tym micro-adjustmentom?
Peta-Biker Odesláno 27. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2009 Pár krásných uměleckých fotek od člena kt88 ze sousedního fóra.
Dantechno Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2009 (upraveno) Diky za fotky Peto , je to labuzo. Tyhle jsou fakt hezky... jdu brousit po netu. Upraveno 27. srpna 2009 uživatelem Dantechno
cody Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Sice mam od mala rad Omegu, jejich potapky se mi libi, ale po shlednuti poslednich fotek (diky Bikere) se moje srdce vic rozbusi pri pohledu na Doxy. Vypadaji proste impozantne. Prekvapive i na te gume.
Návštěvník Snow Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 to cody - ty poslední chronography DOXA jsem měl. Až budeš objednávat bacha na pouzdro, je to velký atyp.
cody Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2009 Myslim, ze bych je stejne musel vyzkouset, to se neda jen podle obrazku... Libi se mi i jine nez oranzove (ty vedou), bohuzel tak prijemne starosti zatim nemam.
Hasňa Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Peta-Biker: No, jak tak sleduju Tve vlozene fotografie, tak budem muset zajit o Vanocich na pivo.
Mirecek.sk Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Ak sa mozem pridat, tak u ma su vitazom PO. Ale tie DOXA samozrejme tiez nevyzeraju zle. Ja som vsak akosi trochu zatazeny na desing omega. paci sa mi ta jednoduchost, strohost.
Messiah Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Doxy nejsou spatny ale za tu cenu jsou sileny... Pockam nelezi anbi vite kde! Ad dohady na tema antireflex poskrábat se dá ale ta pastva pro oci kterou poskytuje je k nezaplaceni navic skrabance jsou videt jen z mezniho uhlu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se