Peta-Biker Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) Moc se mi tyhle fotky líbí a člověk by ani neřekl, že některé z nich jsou vyfocené na parapetu při dešti Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem Peta-Biker
XXXfazerXXX Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Fotecky paradni-to je tvoje prace
Peta-Biker Odesláno 31. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) xxxxxfazerxxxxx: Dane, nejsem autor, ale třeba se i mi někdy něco takového podaří Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem Peta-Biker
spiderer Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Super inspirace, ty fotky jsou fakt pekny! Peta-Biker - nemyslim si, ze by nepodarilo, naslapnuto mas celkem slusne
tombed Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 nádhera, nejdřív mi nasadil brouka do hlavy RomanI se skvělými ČB fotkami a recenzí a teď ty... asi do nich fakt půjdu, ačkoli jsem potápky nechtěl, ale jsou úplně jiné než většina...
Olda335 Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Přestože mi potápky nic neříkají, tak tyhle fotky jsou fakt nádherný. Některou z těch laděných do modra bych si klidně dal jako pozadí na plochu, na modrý trošku ulítávám :-) a ta světelná stopa po vteřinovce je taky dost dobrá
PhoeniX Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 tombed napsal: nádhera, nejdřív mi nasadil brouka do hlavy RomanI se skvělými ČB fotkami a recenzí a teď ty... asi do nich fakt půjdu, ačkoli jsem potápky nechtěl, ale jsou úplně jiné než většina... Potápky jsou v každé slušné rodině. (vtip)
tombed Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 PhoeniX napsal: Potápky jsou v každé slušné rodině. (vtip) to je fakt, kdežto pilotky v některých
cali Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Ty jo, a pre co mi nik nepovedal, ze stova tobi seatime aj bez priehladu?
CzechJoker Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 cali napsal: Ty jo, a pre co mi nik nepovedal, ze stova tobi seatime aj bez priehladu? Maj to na webu, je to za příplatek.
Peta-Biker Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Zdroj - Source: GMT forum fotky jsou od člena jménem kt88 a ripa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se