damankapsky Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2024 Pánové, sem tam tady na fóru proběhne informace o vypadlé lumi z lunety Pelagosů. Zakládám toto vlákno, aby se informace sjednotily, kdy mě zajímá jakých modelů se tento problém týká, jaké máte zkušenosti s výměnou v servisu a zda tento problém Tudor již nějak vyřešil. Díky za postřehy a zkušenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 To je všeobecný problém těchto lunet a netýká se to zdaleka jen Tudoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 Minulý květen mi vypadl jeden index na rok starých Pelagos. Zašel jsem do Bechyně servisu a měl jsem štěstí že měli lunetu skladem, takže druhý den jsem si je šel vyzvednout. Tudíž nevím,jak dlouho se čeká když jí nemají skladem.Ale byl jsem ujištěn,že tenhle problém řeší Tudor bezplatně i po záruce, protože dobře o tomhle problému ví… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 Tady ještě fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2024 Tvl. To čtu poprvý, mám třetí Pelagosy a nikdy nic, klepu na zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2024 V 22. 7. 2024 v 8:22, Moty napsal: Tvl. To čtu poprvý, mám třetí Pelagosy a nikdy nic, klepu na zuby Taky čumím. To jsem nevěděl, jdu hned zkontrolovat LHD. Ps; zatím jsem na foto viděl problém jen u těch černých? Je to možné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Tak po čase. Tohle léto jsem LHD podrobil zatěžkávací zkoušce a na každé dovo i každém víkendu topil kde se dalo. A nastesti dobrý.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se