Přejít na obsah

Vulcain Skindiver Nautique LE Chronomag

Doporučené příspěvky

Rozumím, jen jsem chtěl říct, 10 lidí, 10 chutí a nikdo nebude 100% spokojený. Já objednal pouzdra s nějakým kalibr šmejd, vyhodil jsem ho a dal tam lepší a nechal udělat jednoduchý cifr se jménem firmy a hvězdným pozadím. Žádná věda a za 2 měsíce to bylo hotový a stalo to 5 x méně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Preto nas je 10, co sme sa na dizajne zhodli a odkyvli, viacery by sme sa uz pohadali:)

Vseobecnych moznosti limitiek a stavieb a skladaciek a dielov je neurekom, na nete je toho dost. Vid aj tu na fore napr. Lukasove podarene vytvory.

Preto som chcel limitku, alebo indivindi stavbu, od klasickej, hodinarskej znacky s moznostami, v prijatelnej cene. 

Firemne, alebo genericke hodinky pre x zamestnancov by som riesil pravdepodobne rovnako ako ty, ale toto je iny pripad. 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 2. 3. 2025 v 16:06, Harwey napsal:

Preto nas je 10, co sme sa na dizajne zhodli a odkyvli, viacery by sme sa uz pohadali:)

Vseobecnych moznosti limitiek a stavieb a skladaciek a dielov je neurekom, na nete je toho dost. Vid aj tu na fore napr. Lukasove podarene vytvory.

Preto som chcel limitku, alebo indivindi stavbu, od klasickej, hodinarskej znacky s moznostami, v prijatelnej cene. 

Firemne, alebo genericke hodinky pre x zamestnancov by som riesil pravdepodobne rovnako ako ty, ale toto je iny pripad. 

Tak srovnávat fandovskou limitku (podobnych se zde udělala celá řada) a reklamní předmět s logem je nesmysl samozrejme 🙂 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...