Josef01 Odesláno neděle v 14:24 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 14:24 Rozumím, jen jsem chtěl říct, 10 lidí, 10 chutí a nikdo nebude 100% spokojený. Já objednal pouzdra s nějakým kalibr šmejd, vyhodil jsem ho a dal tam lepší a nechal udělat jednoduchý cifr se jménem firmy a hvězdným pozadím. Žádná věda a za 2 měsíce to bylo hotový a stalo to 5 x méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno neděle v 15:06 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:06 Preto nas je 10, co sme sa na dizajne zhodli a odkyvli, viacery by sme sa uz pohadali:) Vseobecnych moznosti limitiek a stavieb a skladaciek a dielov je neurekom, na nete je toho dost. Vid aj tu na fore napr. Lukasove podarene vytvory. Preto som chcel limitku, alebo indivindi stavbu, od klasickej, hodinarskej znacky s moznostami, v prijatelnej cene. Firemne, alebo genericke hodinky pre x zamestnancov by som riesil pravdepodobne rovnako ako ty, ale toto je iny pripad. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami Stále doufám, že se to někam pohne, ale pokud by to padlo a vracelo by se, tak hlásím, že mám změnu čísla účtu. Popravdě přemýšlím, jestli to nevzít i tak jak to je, s tím, že jak někdo psal - pod sklem to může zas vypadat jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami V 2. 3. 2025 v 16:06, Harwey napsal: Preto nas je 10, co sme sa na dizajne zhodli a odkyvli, viacery by sme sa uz pohadali:) Vseobecnych moznosti limitiek a stavieb a skladaciek a dielov je neurekom, na nete je toho dost. Vid aj tu na fore napr. Lukasove podarene vytvory. Preto som chcel limitku, alebo indivindi stavbu, od klasickej, hodinarskej znacky s moznostami, v prijatelnej cene. Firemne, alebo genericke hodinky pre x zamestnancov by som riesil pravdepodobne rovnako ako ty, ale toto je iny pripad. Tak srovnávat fandovskou limitku (podobnych se zde udělala celá řada) a reklamní předmět s logem je nesmysl samozrejme 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se