Harwey Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna https://www.prim.cz/prim-orlik-38-damasek-le?utm_campaign=PRIM+69+|Duo+damašek--20240808&utm_content=OBJEVTE+DAMAŠEK+>&utm_medium=email&utm_source=93097-PRIM+Manufacture+1949+(od+1%2F2022)&utm_term=19355398148 https://www.prim.cz/prim-orlik-38-damasek-briliant-le Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Velmi zaujimava varianta. Aj ked nie som fanusikom "limitovanych edicii" Orlika a jeho recyklovania na 100 sposobov, toto posobi velmi sviezo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Musím uznat že to jsou moc pěkné hodinky, až na tu cenu.Ale zase je to pouze limitka 10 kusů, což je taky fajn.Jen za ty prachy bych si nebyl na 100% jist, jestli bych je nosil a nebo raději neuložil do sejfu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Musím uznat že to jsou moc pěkné hodinky, až na tu cenu.Ale zase je to pouze limitka 10 kusů, což je taky fajn.Jen za ty prachy bych si nebyl na 100% jist, jestli bych je nosil a nebo raději neuložil do sejfu. Nejsem teda nějakej odborník na Prim, ale za mě tam není vůbec žádnej investiční potenciál. Orlík už je tolikrát vylouhovanej pytlík s čajem, že pokud je nechceš vyloženě na nošení, tak jsou to vyhozený prachy. 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna @Horhetaky nejsem odborník,beru to jako limitku v mini počtu.Ale je možnost,že se najdou kupci a jednou budou stát ranec. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: Musím uznat že to jsou moc pěkné hodinky, až na tu cenu.Ale zase je to pouze limitka 10 kusů, což je taky fajn.Jen za ty prachy bych si nebyl na 100% jist, jestli bych je nosil a nebo raději neuložil do sejfu. Není to limitka 10 kusů. Budou to dvě varianty po třiceti kusech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna No jo,teď to čtu.Tož jsem četl asi těch 10 atm.Dobrá,pořád to je ale mini limitkaDíky za opravení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Za tu cenu teda nic moc, nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna A mně se líbí. Krom ceny teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Komu se nechce zjišťovat ta absurdní cena, tak za to chtějí 180k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Jsem z toho více, než rozpačitý. Mám takový pocit (hraničící s jistotou), že v Eltonu používají následující designersko-výrobně-marketingový recept: 1. Podívám se na starý Orlíky. 2. Vyberu si jeden alespoň trochu charakteristický prvek. Nebo taky ne. 3. Vyrobím jakékoli hodinky. 4. Napíšu na ně Orlík. 5. Napálím cenovku jak svině. 6. Čekám na hejly. 7. Pokud to nevyjde, využiji svého členství ve skupině, a každý, kdo si od CSG koupí 20 samopalů, musí si koupit i jedny hodinky .... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna před 26 minutami, Bert napsal: Jsem z toho více, než rozpačitý. Mám takový pocit (hraničící s jistotou), že v Eltonu používají následující designersko-výrobně-marketingový recept: 1. Podívám se na starý Orlíky. 2. Vyberu si jeden alespoň trochu charakteristický prvek. Nebo taky ne. 3. Vyrobím jakékoli hodinky. 4. Napíšu na ně Orlík. 5. Napálím cenovku jak svině. 6. Čekám na hejly. 7. Pokud to nevyjde, využiji svého členství ve skupině, a každý, kdo si od CSG koupí 20 samopalů, musí si koupit i jedny hodinky .... Pres tohle všechno nevěřím, že je nebudeš mít. Coz je spravne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Ne, nekoupím si je. Tohle fakt s Orlíkama nemá co společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna komu toto chcú predať za tú cenovku? žasnem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Viz. bod 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Kdyby na nich nebyl nápis Orlík, tak by to byly docela hezké hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Jako majitele Orlíků s cal 73 z roku 2004 mě toto rozesmálo a současně učinilo velice šťastným. Mám doma hodinky, které vypadají jako Prim Orlík. Ne nějaký paskvil!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Tomu se říká One Trick Pony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna No a teď už nezbývá nic jeného než udělat to co Brašnářství Tlustý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se