Přejít na obsah

PRIM ORLÍK 38

Doporučené příspěvky

Musím uznat že to jsou moc pěkné hodinky, až na tu cenu.Ale zase je to pouze limitka 10 kusů, což je taky fajn.Jen za ty prachy bych si nebyl na 100% jist, jestli bych je nosil a nebo raději neuložil do sejfu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, mlsoun1 napsal:

Musím uznat že to jsou moc pěkné hodinky, až na tu cenu.Ale zase je to pouze limitka 10 kusů, což je taky fajn.Jen za ty prachy bych si nebyl na 100% jist, jestli bych je nosil a nebo raději neuložil do sejfu.

Nejsem teda nějakej odborník na Prim, ale za mě tam není vůbec žádnej investiční potenciál. Orlík už je tolikrát vylouhovanej pytlík s čajem, že pokud je nechceš vyloženě na nošení, tak jsou to vyhozený prachy.

• Like 2
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, mlsoun1 napsal:

Není to limitka 10 kusů. Budou to dvě varianty po třiceti kusech.

Odkaz ke komentáři

Jsem z toho více, než rozpačitý. Mám takový pocit (hraničící s jistotou), že v Eltonu používají následující designersko-výrobně-marketingový recept:

1. Podívám se na starý Orlíky.

2. Vyberu si jeden alespoň trochu charakteristický prvek. Nebo taky ne.

3. Vyrobím jakékoli hodinky.

4. Napíšu na ně Orlík.

5. Napálím cenovku jak svině.

6. Čekám na hejly.

7. Pokud to nevyjde, využiji svého členství ve skupině, a každý, kdo si od CSG koupí 20 samopalů, musí si koupit i jedny hodinky ....

• Like 2
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, Bert napsal:

Jsem z toho více, než rozpačitý. Mám takový pocit (hraničící s jistotou), že v Eltonu používají následující designersko-výrobně-marketingový recept:

1. Podívám se na starý Orlíky.

2. Vyberu si jeden alespoň trochu charakteristický prvek. Nebo taky ne.

3. Vyrobím jakékoli hodinky.

4. Napíšu na ně Orlík.

5. Napálím cenovku jak svině.

6. Čekám na hejly.

7. Pokud to nevyjde, využiji svého členství ve skupině, a každý, kdo si od CSG koupí 20 samopalů, musí si koupit i jedny hodinky ....

Pres tohle všechno nevěřím, že je nebudeš mít. Coz je spravne.

Odkaz ke komentáři

Jako majitele Orlíků s cal 73 z roku 2004 mě toto rozesmálo a současně učinilo velice šťastným.

Mám doma hodinky, které vypadají jako Prim Orlík.

Ne nějaký paskvil!!!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...