McMac Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září (upraveno) V 2. 9. 2024 v 8:42, John_Lenon napsal: Ještě mě napadlo, jestli to ještě rok nevydržet s myma sestkama a počkat si, jestli nevyleze verze s amoled a solar? To by se mi libilo taky, ale i DC Rainmaker tohle komentoval, ze si nemysli, ze to bude, protoze AMOLED je zravej a prinos solaru by byl prilis malej. I u obyc displeje ten solar nepridava vydrz nejak brutalne. EDIT: Me dost mrzi, ze tam neni LTE modul - ne ze bych potreboval nutne volat, ale pro zavolani pomoci, kdyby nahodou bych to tam rad mel. (napr vodni sporty..) Upraveno 3. září uživatelem McMac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září EDIT: Me dost mrzi, ze tam neni LTE modul - ne ze bych potreboval nutne volat, ale pro zavolani pomoci, kdyby nahodou bych to tam rad mel. (napr vodni sporty..) Ja som skor myslel, že by v osmičkách mohla byt nejaka satelitna komunikacia, ked spustili Garmin messenger.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září před 7 hodinami, McMac napsal: To by se mi libilo taky, ale i DC Rainmaker tohle komentoval, ze si nemysli, ze to bude, protoze AMOLED je zravej a prinos solaru by byl prilis malej. I u obyc displeje ten solar nepridava vydrz nejak brutalne. EDIT: Me dost mrzi, ze tam neni LTE modul - ne ze bych potreboval nutne volat, ale pro zavolani pomoci, kdyby nahodou bych to tam rad mel. (napr vodni sporty..) fair point. Dává to logiku. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renek11 Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září To LTE bych uvítal, navíc, když Garmin tohle už v hodinkách umí a má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Neviem o ziadnych hodinkach kde ma Garmin LTE okrem 945 LTE a tie nemozu telefonovat ale su LTE Connected. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renek11 Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září (upraveno) To budou ony, ale nijak jsem je nezkoumal a tak nevím přesně. Myslel jsem, že jde telefonovat, ale jen v USA Ale jak jinak, už máte někdo své F8 doma? A pokud ano, jaké, kde a proč jste je koupili? Upraveno 4. září uživatelem renek11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září (upraveno) Myslím, že první dodávky Amoledů přijdou až příští týden. MIP ještě později. Upraveno 6. září uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Tak jsem se praštil přes kapsu a objednal tyto: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Datart.cz s VIP uctem umi Fenix 8 s 10% slevou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 10% i v benefitech pro vojáky/AZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Musim povedat, ze Garmin FENIX 8 je obrovske sklamanie... Neprinasa nic za co by stalo upgradovat a to mam uz "staru" verziu Fenix 7 Solar Sapphire ( bez Pro oznacenia ) a rozhodne davat 29k za Fenix 8 je nezmysel skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září To záleží na úhlu pohledu. já s první generací šestek dumám nad tím, jestli jít do 7 pro solar, nebo si počkat na recenze 8 solar, nebo čekat na příští rok s čím přijde facelift. nebo se nehecnout a vyzkoušet olitaný aw ultra 2 z inzerce, až zase vylezou. Ale ta baterka mi tam drasá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 11. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září ...tak ono upgrade zo 7 na 8 zmysel moc nedava. Možno neskor, ked zacne Garmin do osmičiek posielat nove sw funkcie, ktore sa v sedmičkach nebudu dat nainštalovat. Ten, kto rozmysla nad MIP dispayom, nechce potapat a telefonovat tak nove Enduro 3 stojí za uvahu....hlavne je o 300 EUR lacnejsie, ako 51mm F8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Já bych na tvým místě vzal 7 Pro Solar a byl bych spokojenej. Osmičky za to fakt asi nestojej, přijde mně to hodně peněz za nic moc muziku. Pokud bych nespěchal a stačily by mně současný 6, tak bych počkal na jejich další iteraci osmiček (8 Pro Plus Ultra? :)). Sám mám první sedmičky skoro přesně dva roky a vůůůbec mě to k upgradu neláká. BTW kdyby přecejen zvítězil okamžitej upgrade, tak bych počkal na víkend a Dny Marianne, kdy se např v takovým Datartu v kombinaci s kupónem, platbou správnou kartou a případně VIP členstvím bude dát něco ušetřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září (upraveno) před 6 hodinami, stando napsal: ...tak ono upgrade zo 7 na 8 zmysel moc nedava. Možno neskor, ked zacne Garmin do osmičiek posielat nove sw funkcie, ktore sa v sedmičkach nebudu dat nainštalovat. Ten, kto rozmysla nad MIP dispayom, nechce potapat a telefonovat tak nove Enduro 3 stojí za uvahu....hlavne je o 300 EUR lacnejsie, ako 51mm F8 Endura mi budou velký. Já mám ty prostřední fenixy a u ty velikosti bych chtěl zůstat. navic, to telefonování mi celkem zajímá. Ne, že bych hodlal volat denně přes hodinky, ale aspoň bych měl subjektivně pocit, že tam je nejakej podstatnější skok… no a svitilna, ta mi přijde sikovna a nemusel bych neustále tahat z kapsy telefon, to dělám prakticky denně. jenze to má už 7 pro… ja fakt nevím, jestli priplacet 10 k. navic, jestli chápu správně, 7 pro a 8 mají stejnej snímač, ne? To by to plánované ekg měly teda pak umět i 7 pro? Upraveno 11. září uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Před hodinou, John_Lenon napsal: 7 pro a 8 mají stejnej snímač, ne? To by to plánované ekg měly teda pak umět i 7 pro? Ano, je to tak, senzor je stejný, v tomhle není rozdil. Dají se prý najít návody, jak aktivovat EKG i když nejsi v Americe. Ke svítilne. Zkus 2x rychle zmacknout levý horní tlačítko, aktivuje se tim bílý pozadí a maximální jas, takže i ne pro hodinky se daj použít trochu jako baterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 2 minutami, Paw napsal: Ano, je to tak, senzor je stejný, v tomhle není rozdil. Dají se prý najít návody, jak aktivovat EKG i když nejsi v Americe. Ke svítilne. Zkus 2x rychle zmacknout levý horní tlačítko, aktivuje se tim bílý pozadí a maximální jas, takže i ne pro hodinky se daj použít trochu jako baterka. Tak to mi prosím pěkně nejde. ale vím, že kdysi jsem testoval nějakou apku svitilnu. Jako nouzovka to celkem šlo, ale ne tolik na to, abych ji nechal nainstalovanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 19 hodinami, m4stic napsal: Musim povedat, ze Garmin FENIX 8 je obrovske sklamanie... Neprinasa nic za co by stalo upgradovat a to mam uz "staru" verziu Fenix 7 Solar Sapphire ( bez Pro oznacenia ) a rozhodne davat 29k za Fenix 8 je nezmysel skoda. Nesouhlasím. Ano, cena je vyšší, ale koneckonců ceny všeho stoupají a každý nový model je vždy dražší. Souhlasím s tím, že upgradovat ze 7 Solar Sapphire nemusí dávat smysl, zvlášť při nemalé finanční ztrátě. Už v jedné recenzi bylo zmíněno, že upgradovat se "vyplatí" ze starších verzí. Já mám 8 let staré D-2 Charlie, což je letecká verze F5X a pro mne jsou F8 obrovským vývojovým skokem dopředu - v době F5 nebyly dotykové displeje, placení, telefonování, taková vodotěsnost, včetně tlačítek, LED svítilna atd. Proto jsem příliš neváhal a i když D-2 Charlie neprodám, ať z nostalgie nebo že se budou i dál hodit na outdoor, doplnil jsem sestavu o F8, s Amoled displejem, ve velikosti 47 mm. Zvolil jsem titanovou, nejméně barevnou variantu, třeba červený nebo oranžový boční kryt senzorů je sice atraktivní, ale já chci civilnější vzhled, protože pokud se osvědčí, prodám asi Samsung Galaxy Watch 6 Classic a na běžné nošení, i do kanceláře, budou F8. Včera přišly, děkuji firmě Helvetia za rychlost a mohu říci, že jsem byl mile překvapen. Pěkné balení, krásné zpracování, titanový tah budu muset zkrátit, tak zatím nevím, jak sedí. Základ se mi podařilo nastavit rychle a se zbytkem si budu ještě chvíli hrát. Rozdíl mezi F5X a F8 je obrovský a myslím, že takový upgrade má smysl. Postupně budu psát víc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Tak z 5 na 8 je ten skok opravdu obrovsky, tam ten upgrade nikdo nezpochybnoval. Ze 7 na 8 zatim popravde nevidim extra duvod, dokud mi 7 nekiksnou. Spis to casem vidim na upgrade 7 -> 9, pokud Garmin devitky nejak zasadne nezmrsi, ze by clovek jeste rychle do foroty porizoval 8. @John_Lenon mne na 7S ten dvojklik levym hornim funguje a rozsviti to display na max, takze v noci se s tim da treba pohybovat po dome, aniz by clovek musel rozsvecet svetlo a budit ostatni space. Na cteni knizky to samozrejme neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září V 1. 9. 2024 v 20:20, A10 napsal: Jsem majitelem EPIX 2 PRO generace 2, safír, titan 51mm. A nosím je asi už rok 24/7. A opravdu nemám důvod přecházet, na Garmin 8. Ty co mám mi nabízejí vše co potřebuji. Výdrž baterie je pro moje potřeby fantastická nabíjím 1x za měsíc cca. Jsem běžec, chodec a rádoby sportovec. Cenovka nových 8, je vysoká ale Garmin si to může dovolit. Stejně se budou dobře prodávat. Prostě hodně lidí je musí mít to nejnovější od Garmin. O tom, nakolik takové hodinky potřebuji je druhá věc. Je to i příležitost pro koupi např EPIX nebo 7, protože hodně majitelů se jich bude chtít zbavit. Aby měli na nové 8. Já jsem EPIX pořídil protože jsem chtěl 51mm, zkusit AMOLED. Měl jsem asi už 6-7 modelů od Garmin Fénix, Instinct verze 1, 2,2X. Jakožto štastný majitel Epix 2 gen2 (ne-PRO), safír, titan 47 mm naprosto souhlasím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se