Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemám F8, ale otázka směřuje na majitele F8.

Mám Forerunner 970 dva dny a zjistil jsem jednu věc. 

Při dosažení denního gólu (kroky nebo vystoupaná patra) se nezobrazí hláška a animace během aktivity. Včera během chůze při dosažení 10k kroků se nic nezobrazilo. Až když jsem aktivitu ukončil a vrátil se na základní hodinkový display,  tak teprve potom se animace zobrazila.

U vsech predchozich Garmin hodinek co jsem mel (naposledy Instinct 3) se dosažení denního gólu během aktivity normálně zobrazuje.

Jak to máte na F8 vy? Je to chyba na FR970 nebo zase nějaký nelogický update u nových Garminů?

Odesláno

Na F8 se mi obrazovka a animace se splněním cíle ukáže taky až po aktivitě při ukládání.

Je fakt, že na starších typech pár let zpět se mi to ukázalo taky klidně během aktivity. 

Odesláno

@Beet@Z. Paul

Je to preto lebo Garmin zaviedol tzv. Focus Mode > ked mas aktivitu tak sa aktivuje Focus Mode -  Activity a tam to mate vypnute.

Otvorte Garmin Connect na telefone > v pravo hore vyberte hodinky > najdite polozku menu Focus  Modes  ( taky tercik ) > tam mate defaultne 2 focus mody > Sleep a Activity >> dajte activity > a tam je vypnute GOAL ALERTS.

Syncnite hodinky a uz sa Vam to bude zobrazovat aj pocas aktivity

• Like 1
Odesláno
před 16 minutami, m4stic napsal:

@Beet@Z. Paul

Je to preto lebo Garmin zaviedol tzv. Focus Mode > ked mas aktivitu tak sa aktivuje Focus Mode -  Activity a tam to mate vypnute.

Otvorte Garmin Connect na telefone > v pravo hore vyberte hodinky > najdite polozku menu Focus  Modes  ( taky tercik ) > tam mate defaultne 2 focus mody > Sleep a Activity >> dajte activity > a tam je vypnute GOAL ALERTS.

Díky, ale já to nepotřebuji 😀 jen jsem psal, že to mam stejně jak Beet. Ale Tvůj návod určitě někomu přijde vhod 🫡

• Like 1
Odesláno (upraveno)

...ja som konkretne rád, že ma pri aktivite nerusia vselijake zbytocne pi....ny. Ked si idem zabehat, tak je to vzdy 10km+ takze po aktivite sa mi aj tak ukaze, že som splnikl denny ciel krokov, ked idem na bajk, alebo plavat, tak viem, že tych krokov moc nenarobim :)

Upraveno uživatelem stando
Odesláno
před 25 minutami, m4stic napsal:

@Beet@Z. Paul

To jsou zas novinky. Kdo to má vědět. 🙂 Díky.

Nastaveno a hned to půjdu prubnout.

Odesláno

Tenhle příspěvek nemá žádnou hodnotu a možná se i opakuju, ale za mne se tenhle titanový tah Garminu fakt povedl. Tahy jinak nesnáším, seděl mi kdysi jen jeden titanový k hodinkám Traser a pak až tenhle. Snad je to tím titanem a nízkou hmotností, nevím. Nemám rád, když se mi hodinky na ruce mrdlají, u chytrých hodinek to ani není žádoucí a tenhle tah jde utáhnout tak akorát aby hodinky pevně seděly a přitom není tah zařízlý v zápěstí. Když ho nasadím, což je obvykle na 2-3 dny v týdnu, s hodinkami i spím a nijak mne to neobtěžuje.

PS: Nemám rád přeplácané analogové ciferníky. Když tak digitální, ale spíš preferuji (mimo volnočasových aktivit) jednoduché analogové, mám jich několik. Ale tenhle se mi kupodivu už delší dobu líbí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po měsících...
Odesláno
V 18. 6. 2026 v 8:49, vera8888 napsal:

Ano povedl,ale za třetinu koupíš Fixed a je na stejné úrovni plus v balení u náhradní články a jiné příslušenství.

To máš pravdu, předpokládám, že myslíš tenhle. Já mám koupil sadu s originálním titanem a šedým kaučukem a tak jsem cenu za dodatečný nákup neřešil. Oba titany neumím porovnat, jasně, cena hovoří pro Fixed, na druhou stranu až na ruce bych mohl říci něco víc, většina tahů mne třeba tahala za chlupy na ruce tak, že jsem kdysi získal k tahům averzi, navíc ty ocelové na mne byly těžké a celé se mi to na zápěstí viklalo a pootáčelo. První, který mi dokonale seděl, byl kdysi originál titan k hodinkám Traser. Ty už dávno nemám, ale po tak dokonalém tahu se mi stýskalo, tak jsem to risknul u Fenixů a vyšlo to.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No již na první pohled z produktových fotek jsou vidět opravdu velké rozdíly ve zpracování ve prospěch garminu. Já si teda nedokážu představit jak běhám s titanovým náramkem, ale kdybych si vybíral náramek z těchto dvou tak není o čem. Ta spona z lisovaného plechu je fakt škaredá.

Odesláno

Ano spona neni úplně TOP ale za ty peníze neni o čem.(5x levnejsi)A hlavně je ten řemínek pohodlný. A já mam Garminy jen na placeni a vycházky se psem.Na sportování bych asi volil jiny řemínek.pripadate me jako egoisti a snobové.Hezky den.

PS:apropo i ty Germiny Fenix 8 apod mají jen ubohy titan Grade 2.Takze proc tam dávat nesmyslně drahý řemínek? kdejaký Citizen v ceně 15 tis ma grade 5 nebo Duratect. Asi tak.

Odesláno
před 5 minutami, vera8888 napsal:

Ano spona neni úplně TOP ale za ty peníze neni o čem.(5x levnejsi)A hlavně je ten řemínek pohodlný. A já mam Garminy jen na placeni a vycházky se psem.Na sportování bych asi volil jiny řemínek.pripadate me jako egoisti a snobové.Hezky den.

PS:apropo i ty Germiny Fenix 8 apod mají jen ubohy titan Grade 2.Takze proc tam dávat nesmyslně drahý řemínek? kdejaký Citizen v ceně 15 tis ma grade 5 nebo Duratect. Asi tak.

Egoisti a snobové nejsme, je to prostě jiný pohled na věc. Nemusím mít za každou cenu drahé originální příslušenství a už vůbec ne proto, abych ho vydával na odiv a chlubil se originálem, zatímco ten druhý s neorigo tahem je fuj. Ano, to bych mohl být snob. Osobně, kdybych nekoupil hodinky v sadě s origo tahem, chtěl nějaký titanový a našel originál i ten druhý, v případě pochybností bych se pokusil je oba osobně vyzkoušet a pak bych v případě srovnatelné kvality asi uvažoval o tom levnějším. Kdybych měl pocit, že je jeden z nich kvalitnější nebo se mi více líbil svými detaily apod., zvolil bych ho bez ohledu na cenu, byť i já na tyhle věci musím tvrdě pracovat, peníze mi nerostou na zahradě. Termín "nesmyslně drahý" je relativní, pro někoho ano, pro někoho ne, pro dalšího je sice drahý, ale i tak mu dá přednost z různých důvodů. Stejně tak nesnáším termín "předražený", to by si nikdo nekoupil drahé auto či jinou drahou značkovou věc, když mu přece ta levná udělá stejnou službu. Nikdo nemusí být snob ani egoista - je chudý student, který několik let maká na brigádách, aby si koupil Rolexy, Breitlingy nebo IWC, snob?

Odesláno

Ano to neni snob.Ale spousta lidi si dnes kupuje drahé hodinky jen proto aby okolí vidělo ze na to má.A hlavně si chtějí zvýšit tzv.sociální status.A spousta lidi  si koupi drahé  hodinky a hned je zamkne do trezoru.Ja osobně razím názor že hodinky se mají nosit ať mají jakoukoliv cenu.Ja osobně mam hodně velkou sbírku hodinek( možná největší zde na fóru) ale nějak nerozlišuji levné a drahé hodinky.Proste vše má svoji cenu.Slunečný den přátelé.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...