Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Někde jsem tady už ty fotky dával, jsou to IWC z WWII. zkoušel jsem přemluvit Guntera Steinharda, aby vyrobil takové hodinky, ale zatím bez úspěchu. Velikost 45 mm by pro ně byla podle mého názoru ideální, ciferník stejně velký jako Steinhard 47 mm. Strašně se mi líbí tvar pouzdra s hodně úzkou lunetou, nožičky také perfektní, ideální proporce, nejhezčí hodinky jaké jsem viděl. :crying_anim:

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tenoučkou lunetu dělá LACO... to má sice diameter 42, ale mají vlastně větší číselník než Steinhart 44 ... Kdyby Laco udělalo těch 45 nebo 47.. joj, to by byla paráda...

Odesláno
  Dali napsal:
Někde jsem tady už ty fotky dával, jsou to IWC z WWII. ...

Máte někdo originály z války? A kdyby ještě byly nějaké autentické fotky, to by bylo žůžo!

Odesláno
  Dali napsal:
..zkoušel jsem přemluvit Guntera Steinharda, aby vyrobil takové hodinky, ale zatím bez úspěchu..

To se moc nedivím, když mu komolíš jméno..

• po 4 týdnech...
Odesláno

verze s 2824kou bude dostupná v dubnu

pouzdro bude mít třídílnou konstrukci, povrch bude broušený (ne pískovaný jako jiné modely). safírové sklíčko bude mít oboustrannou antireflexní vrstvu. ručky budou modré se superluminovou c1.

cena 395 EUR

Odesláno
  kubson napsal:
verze s 2824kou bude dostupná v dubnu

pouzdro bude mít třídílnou konstrukci, povrch bude broušený (ne pískovaný jako jiné modely). safírové sklíčko bude mít oboustrannou antireflexní vrstvu. ručky budou modré se superluminovou c1.

cena 395 EUR

Netušíš kdy bude unitas? Díky.

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Škoda, že bude UNITAS mnohem později. Pořád jsem vyhlížel nějaké B-Uhr mit Handaufzug jiné než "Štajny". To zas bude trvat... <_<

Upraveno uživatelem PhoeniX
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  PhoeniX napsal:
Začátkem května.

Kdy kdo prolomí to ticho ? :)

Kubson ?

Jsem napnutej jak struna z balalajky. :blink:

Upraveno uživatelem Friedrich

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...