Friedrich Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 (upraveno) Tak příští týden se na Archimede fóru objeví nové snímky Pilot XL, zatím pouze verze automat s etou. Upraveno 9. května 2009 uživatelem Friedrich
Baker Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 Tak uz jsou na svete. Zdroj/Source Watch and Clock Forum
PhoeniX Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 Paráda, mně se líbí velice. Také díky menší korunce, než bývá zvykem u B-Uhr.
Baker Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 Paráda, mně se líbí velice. Také díky menší korunce, než bývá zvykem u B-Uhr. Souhlas, placate, ale pekne.
PhoeniX Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 (upraveno) Souhlas, placate, ale pekne. Teď už si jen počkat na unitas, na kterej jsem hodně zvědavej. EDIT: Doufám, že ho nazdobí. Upraveno 14. května 2009 uživatelem PhoeniX
Gorg Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Máte někdo originály z války? A kdyby ještě byly nějaké autentické fotky, to by bylo žůžo! Jó najít tohle na půdě za trámem... Kdyby vyráběl Gunter tuhle repliku (manuální nátah), přál bych si to i takto zabalený...pěkně v "mastňáckým" papíře, nýty měď a zažloutlý indexy... Ale origo jsou origo, to je jasná věc...
spiderer Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Tak uz jsou na svete. Me prijde ze vsechny tyhle variace na tema B-Uhr jsou porad dokola jenom to samy, jak tak koukam tak snad i vcetne kalibru - stejny pouzdro, stejnej cifernik kde je obcas jenom jinej napis.. Vazne mineny dotaz: co vas na tom porad tak bere?
kubson Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 ono to tady mezi chronomátohama může vypadat že pilotky mají všichni v několika variantách, ale v realitě (tam venku) moc často nepotkáš normálního člověka s na ruce přivázanýma Buhrama velikosti budíku
New X-Bob Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 no jo, ještě holt maj co dohánět. Konečně jsme dohnali a předehnali!!!
Heky Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 (upraveno) Nevím jestli už to někde bylo na fóru zmíněno, ale podle informací z WUS by v průběhu července měla být vydána verze Archimede Pilot XL s UNITASem (cena údajně stejná jako za ETU). http://forums.watchuseek.com/showpost.php?...mp;postcount=22 Upraveno 10. června 2009 uživatelem Heky
Diamondking Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Jak je hezky vidět na "Flickru" u Pilot XL antireflex...to je paráda
NATY Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Ty hodinky se po čase zmenšují a zmenšují ... Nakonec mi cokoli pod 42mm připadá nenositelné, u leteckých hodinek to platí dvojnásob.
lolohh Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 (upraveno) slíbené fotky Ty useklé konce ruček jsou velmi zajímavé a pěkné. Useklé oproti třeba mým Steinhartům, jinak jsem teď našel, že stejně useklé byly už na Pilot H, ale já si toho nikdy nevšiml, až teď na kubsonových fotkách. Upraveno 11. června 2009 uživatelem lolohh
Návštěvník YPO Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Ty useklé konce ruček jsou velmi zajímavé a pěkné. Useklé oproti třeba mým Steinhartům, jinak jsem teď našel, že stejně useklé byly už na Pilot H, ale já si toho nikdy nevšiml, až teď na kubsonových fotkách. za dvě kila a wosum pif ti je ukážu
lolohh Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 za dvě kila a wosum pif ti je ukážu Tak jo. Ale slevičku bys mi mohl dát, ne? Za kilo.
Návštěvník YPO Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 ve dne mi to nejde a lepčí fotky než kubson stejně neudělám tak alespoň pár fotek z hajzlíku a na pařátě
Návštěvník YPO Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 ještě pár postřehů k novým XL předtím než něco napíšu tak musím napsat že tohle jsou čtvrté archimede, které mám možnost vidět + dokonalý AR, který tyhle hodinky nakopnul o třídu jinam - troufnu si napsat, že tohle může být eventuální náhrada za fortis pro ty kdo nemají v matraci dost peněz + super ručky - opět se vrátím k fortisu - kdo zná modrou barvu ruček na fortisech tak je to totéž + plné pouzdro "uchycení strojku" (nevidím žádný plast a podobné blbosti, které nemám moc rád) + perfektní opracovaní pouzdra - kdo má archimede tak ví + nízké pouzdro (nejsou to humpolácké hodinky) - cvoky na řemenu při manipulaci narážejí do pouzdra (to je asi jediné mínus, které jsem našel) průhledné dýnko ani stroj hodnotit nebudu (lze objednat s plným dýnkem)
911 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 loloh ja myslel zes ypovi ty pilotky nakonec prenechal. stejne je nechces. takhe si musel koupit archimedy (necetl jsem cele vlakno, jestli si je nekoupil, tak mu ty svoje koukej prodat. stejne to nenosis )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se