sharz Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Testovali ste už svoje hodinky? Skúšali ste s nimi niečo nezvyčajné? Ak áno, podelte sa o skúsenosti aj s ostatnými(fotky, texty,...). TEST: Testované hodinky TISSOT T-Touch Expert Titanium test prežili. Po vybratí z mrazničky dotykové sklíčko aj tlačítka reagovali v pohode. Funkcia kompasu a podsvietenia displeja sa zablokovala, nakoľko baterka nazvládla nízku teplotu(začal blikať znak slabej baterky). Vodotesnosť sa nezmenila. Po rozmrazení znak baterky stále blikal(kompas a podsv. nefungovalo). Hodinky sa museli dať do SLEEP módu a následne všetko išlo ako pred testom. Hodinky mi stále dobre slúžia pri turistike aj každodennom živote.....
bandicoot Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Jako test mrazáku dobrý. Jestli ti na mrazáku svítí -18 a hodinky naměřily -17.7, tak máš dobrej mrazák.
African Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Docela jsi mě dostal s těmi -17C. Já měl v manuálu, že sensor teploměru pokud si dobře vzpomínám jest max. do -10C Nikdy mi také víc ani neukázali, ale možná proto, že jsem v takové zimně s nimi nebyl"
sharz Odesláno 5. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Jako test mrazáku dobrý. Jestli ti na mrazáku svítí -18 a hodinky naměřily -17.7, tak máš dobrej mrazák.
Jakubisko Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Zajimavy test. Jaka by asi musela byt teplota okoli, kdyz by vam to ukazalo -17°C na ruce
sharz Odesláno 5. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2009 (upraveno) Docela jsi mě dostal s těmi -17C. Já měl v manuálu, že sensor teploměru pokud si dobře vzpomínám jest max. do -10C Nikdy mi také víc ani neukázali, ale možná proto, že jsem v takové zimně s nimi nebyl" Aj ja mám v manuály iba do -10 °C. Ale chcel som ich vyskúšať, či dokážu ukázať aj menej a či to vydržia a mraznička sa mi zdala ako najjednoduchší spôsob. Porovnával som ich so SUUNTO X6HR(moje predchádzajúce hodinky), ktoré mi ukázali až -20 °C, lenže, keď som ich nechal v izbovej teplote pri meteostanici, tak ukazovali o 2 °C menšiu teplotu a TISSOT-y ukazovali presne. Takže predpokladám, že TISSOT-y dokážu s veľkou presnosťou ukazovať teplotu aj pod -10 °C. Upraveno 5. února 2009 uživatelem sharz
sharz Odesláno 5. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Zajimavy test. Jaka by asi musela byt teplota okoli, kdyz by vam to ukazalo -17°C na ruce No, tak to už by som tú ruku asi ani nemal...keby bola taká studená, tak by mi odpadla ako cencúľ...
sharz Odesláno 6. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2009 (upraveno) Prosím, pridávajte sem aj testy, ktoré robia konkrétny výrobcovia hodiniek (z ich stránok, rôzne testy hodiniek z internetu,...). Príjemný deň vám prajem. Upraveno 6. února 2009 uživatelem sharz
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Prosím, pridávajte sem aj testy, ktoré robia konkrétny výrobcovia hodiniek (z ich stránok, rôzne testy hodiniek z internetu,...). Príjemný deň vám prajem. :D :D
emem1 Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Otestuj ich na odolnost voci mikrovlnnemu ziareniu-mikrovlnka na 5 min. A potom skus dva testy v jednom. Hod ich do studne. Otestujes narazuvzdornost a vodotesnost.
spiderer Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Giliusovy testy prejeti autem, vareni a odolnosti proti pokousani http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry241613 - vse Timex Humvee
Gilius Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Giliusovy testy prejeti autem, vareni a odolnosti proti pokousani http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry241613 - vse Timex Humvee když já to nemám natočený..... Ale něco zopakuju a zkusím natočit.......
spiderer Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 když já to nemám natočený..... Ale něco zopakuju a zkusím natočit....... Tak natoc ten zubni test, to bych skutecne rad videl jak se nekdo zakusuje do hodinek
Gilius Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Tak natoc ten zubni test, to bych skutecne rad videl jak se nekdo zakusuje do hodinek No to nevím......já ho tlačil do rohu,aby se uklidnil....lapnul ho oklo krku a najednou chramst a tak nějak divně to sjelo a prdlo(to jsem zřetelně slyšel-jak se ten zub zlomil)......a začala litanie.....a lamentování......až v autě,potom,se mne kolega ptal,jak jsem mu ho zlomil.....tak jsem prohlídl hodinky a bylo to jasný.....zachytil zubem o ten černej,kovovej bazmek pod blbým úhlem...... Dokud jsem hodinky nenosil(v práci),nikdy mne nikdo kousnout nechtěl.....
FiXilVer Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 neviem ci tomu budete rozumiet, ale tak aspon obrazky si pozriet, ked uz nic test Sinn UX a U2
sharz Odesláno 8. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2009 (upraveno) Otestuj ich na odolnost voci mikrovlnnemu ziareniu-mikrovlnka na 5 min. A potom skus dva testy v jednom. Hod ich do studne. Otestujes narazuvzdornost a vodotesnost. To emem1: Ten 2. test (hod do studne) má jednu veľkú nevýhodu....po teste musím isť pre hodinky do studne.... A ten mikrovlnkový test? No, počkám, či sa na neho odváži niekto iný...samozrejme jeho príspevok bude vítaný, tak si počkajme.... Upraveno 8. února 2009 uživatelem sharz
Quasar007 Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 (upraveno) jeden "extrémní test" pro G-Shock Riseman GW-9200 dále G-Shock a něco z shlédnutí jen na vlastní nebezpečí, neb hrozí psychická újma. Upraveno 9. února 2009 uživatelem Quasar007
Mike. Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 jeden "extrémní test" pro G-Shock Riseman GW-9200 Tak to je opravdu extrémní test.
spiderer Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 jeden "extrémní test" pro G-Shock Riseman GW-9200
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se