xlaque Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Kaliber Breitling 26 (s COSC, 38 kameňov, frekvencia 28 800) Hodiny, minuty, sekundy, datum, chronograf s presnosťou 1/4 sekundy, indikatory 30 minut a 12 hodin Oceľ, Navitimer luneta, zafir s dvojitym antireflexom, 3 bary Limitka 2009 kusov Ťah Air Racer 125 kusov v červenom zlate (pravdepodobne nezahrnute v tych 2009)
People Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Ako funguje ten tah air racer? podla tychto fotiek to vyzera ako keby cely bol z kovu. Neviem si predstavit zapinanie a najme zkracovanie tohto tahu...
skalis Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Uff! Odebrani jednoho subciferniku udelalo z "preplacanych" Navitimeru pekne hodinky, Nerikam, ze bych si je koupil, ale eleganci a vyvazeny vzhled jim rozhodne nemuzu uprit. K tomu datumka na sestce, no proste velmi elegantni usporadani chronografu. Takze, pokud Navitimer, tak urcite tyto. Ale u velkeho B je stale muj favorit Superocean Heritage.
Conrad Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 (upraveno) Pro mne by to nebylo, je to nevyvážené,ten obvod je přeplácaný- 4 stupnice nejhezčí B jsou superoceán heritage Upraveno 5. února 2009 uživatelem Conrad
PhoeniX Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Conrad napsal: ...nejhezčí B jsou superoceán heritage Chrono nebo jednoduché? Škoda že u chrona nepoužili 289X.
spiderer Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Parada, matny pouzdro u navitimeru je prijemna zmena, dva subciferniky odlehcily ciferniku, ktery je takovy vzdusnejsi - libi se mi to, jen se trosku obavam toho co si za to Breitling rekne.. ale ten tah me primo desi, prijde mi, ze k tem hodinkam naprosto nepasuje..
Conrad Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 PhoeniX napsal: Chrono nebo jednoduché? Škoda že u chrona nepoužili 289X. Chrono mě už zase tak nenadchlo
Kev Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Všimli jste si že po dlouhé době je uvedeno na ciferníku "Swiss made"?
bandicoot Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Mě vadí subtilnost hodinové a minutové ručky. No a ten tah je jak na Stormech.
midloch Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Ten swiss made je tam opravdu po hodně dlouhé době, jinak za mě krásný hodinky až na ten tah, neumím si to nějak představit, ale třeba na živo to bude vypadat cool.
Baker Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Ten tah je hrozny, ale hodinky jsou paradni. Cena bude zrejme astronomicka, pokud vubec pujdou sehnat.
mira1.1 Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Vypadají dobře, např. s černým koženým řemenem by byly super. Ale ta verze v růžovém zlatě, to musí být vrchol nevkusu...
bandicoot Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Hezký a nenápadný chrono. Na kůži paráda.
Peta-Biker Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 (upraveno) Z živé fotky se mi nelíbí, subciferníky vypadaj strašně malince v porovnání s celkovou velikostí hodinek, o těch dírách v tahu ani nemluvím... Tah u Navitimeru je snad nejkrásnější tah, který jsem viděl a oni tam dají tohle Upraveno 2. května 2009 uživatelem Peta-Biker
PhoeniX Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 (upraveno) Tah je fakt divnej. Nedovedu si představit, že bych v obchodě/doma měnil rádius, kdyby nepasoval a hodinky se mi i přesto líbily. Někde ve svěráku... Upraveno 2. května 2009 uživatelem PhoeniX
skalis Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Takhle nazivo jsou pro me trochu zklamanim. Ale treba v realu vypadaji dobre. Myslel jsem, ze ten "rally" tah je nejaka guma a ne zelezo, coz by bylo mnohem lepsi.
PhoeniX Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 skalis napsal: Myslel jsem, ze ten "rally" tah je nejaka guma a ne zelezo, coz by bylo mnohem lepsi. Možná tak pro Šílenýho Maxe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se