Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  ricous napsal:
Vše, co jsem já nafotil, je z tržnic a různých "krámků" v českém příhraničí, určeno především pro (východo)německou klientelu... Při mé činnosti se k plagiátům nedostanu na "cestě" (od toho jsou celní úřady určení), ale až při vlastním prodeji.

Poslední dobou je čím dál tím těžší objevit plagiáty přímo ve stáncích či prodejnách - i přes relativní "láci" (cca 50 - 100 EUR/kus) přicházeli prodejci při zabavení několika desítek kusů o nějaký ten peníz, navíc pro další "řešení" je důležitá výše způsobené škody - a tady se jde i do miliónů... Takže hodinky jsou různě poschovávané, ukryté v zaparkovaných OA, prodejci je mají "na sobě" a pod. Je čím dál tím těžší je najít, ale stále se daří... Snažím se prosadit větší důraz na potírání internetového prodeje fejků, kdy jsou na různých aukčních a prodejních serverech bezostyšně nabízeny "napodobeniny" desítek různých značek od jednoho prodejce...

Co pak s takovými?

• po měsících...
  • Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  flagolo napsal:
A tady bych si dovolil, jedny nádherné AAA kvalitní Rolex, určené pro trh kde ještě není příliš rozšířena gramotnost :gora:

Ale ne, to je limitka na cviceni verbalni logiky. Takova obdoba Fortis IQ :)

Odesláno
  skalis napsal:
Ale ne, to je limitka na cviceni verbalni logiky. Takova obdoba Fortis IQ :)

Tak limitka je to... A já už se pomalu začínal bát že jsou falešné. Uff to se mi ulevilo. Ona to bude nejspíš pozůstalost po logopedovi :lol2:

Odesláno

Teda, tohle mi nebere mozek. Že si nejsou ani schopný ověřit, že je ten text správně...Neuvěřitelný. To vypadá jako by to vyráběli někde na koleni v kůlně..

Odesláno
  Pafelik napsal:
Teda, tohle mi nebere mozek. Že si nejsou ani schopný ověřit, že je ten text správně...Neuvěřitelný. To vypadá jako by to vyráběli někde na koleni v kůlně..

Sice se také divím, že organisátoři výroby fejků si tohle nepohlídají, ale ber to tak, že pro ty, kteří ty hodinky vyrábí, je latinka něco jako pro nás azbuka či korejské písmo.

Odesláno
  Pafelik napsal:

no jestli spíš v těch zkomolených názvech nebude záměr

Odesláno
  tarmi napsal:
no jestli spíš v těch zkomolených názvech nebude záměr

Kdyby to dělali schválně, tak si ty fejky můžou pojmenovat jak chtěj. Tipuju to na omyl negramota

Odesláno

To je naprosto příšerná gramatika. Já mám taky podezření, že to má nějaký skrytý důvod. Ale chápal bych, kdyby ta značka byla třeba RLOEX Detajust, jenže zrovna tohle je správně.

Odesláno
  JJ napsal:
Sice se také divím, že organisátoři výroby fejků si tohle nepohlídají, ale ber to tak, že pro ty, kteří ty hodinky vyrábí, je latinka něco jako pro nás azbuka či korejské písmo.

Přesně. K nám přišla na opravu celá série nejmenovaného dovozce, kvůli obráceně našitému logu (text).

Pravděpodobně to přes několik prostředníků příjde tam, kde už nepátraj jestli je to správně.

• po 3 týdnech...
Odesláno
  ricous napsal:
Zdravím,

již jsem v jiném vlákně nabízel, že bych nafotil některé zabavené fake hodinky, aby bylo vidět, jaká kvalita je u nás k sehnání... Také jako varování pro potenciální neznalé kupce, co vše se už napodobuje (věřím, že většina zde přítomných jsou ale natolik zkušení, že nenaletí).

V žádném případě nechci, aby toto vlákno sloužilo jako propagace a oslava "fejků". Taktéž nebudu sdělovat, kde se dají uvedené modely sehnat. Snad se mi podaří nafotit i jejich zničení, ke kterému časem dojde. Pokud však moderátoři posoudí, že se jedná o nevhodné vlákno, smažte jej.

Kvalita fotek je nevalná, omlouvám se, ale víc ze sebe nedostanu...

První model je od pana Langeho a jeho synů, ovšem původ není z bývalé NDR, ale Čína...

je to poznat

• po 3 týdnech...
Odesláno
  pepik07 napsal:
Také se připojím jednima nádhernýma high end replikama...

Jinak co jsem se dočetl tak cena je nějakých 1400USD

Jestli jsou tvoje tak jsi king, dat 1400 USD za repliky je fakt vykon hodny obdivu :)

Pokud tvoje nejsou tak tezko soudit co je na fotkach a co se potom vyskytne v realu..

Odesláno (upraveno)

Moje nejsou ani bych je nechtěl a na original bohužel nemam... Přemejšlim o starších Brejtlích...

Jinak tohle je na prodej na jiným zahraničním foru...

A když by mi je někdo nabídnul jako original, tak bych mu asi na to skočil protože nevim jak vy ostatní ale já žádnej rozdíl nenašel...

Upraveno uživatelem pepik07
Odesláno
  pepik07 napsal:
A když by mi je někdo nabídnul jako original, tak bych mu asi na to skočil protože nevim jak vy ostatní ale já žádnej rozdíl nenašel...

U podobnych inzeratu byva zbytecny hledat rozdily, bud jsou nafoceny tak ze toho moc neni poznat a nebo jsou klidne nafoceny originaly a prijde ti 1) nic, 2) prazdna krabice, 3) neco naprosto prisernyho, 4) neco min prisernyho, 5) high-end replika :lol2: ..bohuzel nikdy ti neprijde za 6) original..

= nikdy vlastne nevis co te ceka, za 1400 babek to nekomu mozna stoji, i kdyz u hodinek ktery se daji koupit za cenu okolo 3000 USD je to dobrej napad - jednoznacne (ironie) :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...