Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak myslím, že úplný základ je nevyražené výrobní číslo hodinek. Ten kdo si chce takové hodinky kupovat a nerozumí tomu, je potřeba si nejdříve nastudovat originál nebo ideálně je nechat ověřit. Viděl jsem prodávat i fake s ETA strojkem stály kolem 900 USD a to už skoro nepozná ani majitel hodinek, naprosto precizní provedení.

Často je dělají i "ze dvou jedny", např. original strojek (treba i s pruhledem), original cifr a fake pouzdro a tah, nebo naopak, tzn. original tah a pouzdro a fake stroj, cifr, rucky.
  • Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ta firma o ktere mluvim, dava bud klasicky ETA kalibr, nebo v pripade Rolex uz umi i vyrobit Rolex provedeni kalibru, to je fakt desny.

Odesláno

Musím potvrdit co píšete. Před pár dny jsem měl v ruce fake IWC big pilot za asi 2 tisíce Kč koupené v thajsku. A ikdyž originály neznám do detailů, tak vypadaly hrozně věrohodně a hlavně hodnotně a velmi precizně zpracované :( Plastické indexy, spona na řemeni, korunka... fakt hrozné. Pokud by byl zájem, můžu sehnat nějaké fotky.

Odesláno

Musím potvrdit co píšete. Před pár dny jsem měl v ruce fake IWC big pilot za asi 2 tisíce Kč koupené v thajsku. A ikdyž originály neznám do detailů, tak vypadaly hrozně věrohodně a hlavně hodnotně a velmi precizně zpracované :( Plastické indexy, spona na řemeni, korunka... fakt hrozné. Pokud by byl zájem, můžu sehnat nějaké fotky.

[/quot

Byl bych pro, fake IWC BP jsem ještě neviděl.

Odesláno

Víte co chodí lidí s fejkama a myslí si že jsou king, ale nejhorší je když si někdo pořídí fejk nedobrovolně. Ne každý tomu přeci rozumí.:mad:

Odesláno

Budeš se divit, např. jeden z nich vydělává cca 70 tis. měsíčně, dělá u zahraniční firmy a celkem slušné postavení.... co k tomu dodat

Odesláno (upraveno)

No já taky jednoho znám, a žije v domění že udělal dobrej kauf. No nekup to za 1/3 cenu když je to tak výhodný... :suicide_anim:

Upraveno uživatelem ava
Odesláno

Když jsme byli na zahraniční cestě, z 10 lidí, kteří berou nemalé peníze měsíčně si 3 koupili nějaký fake, tak asi tak...

Odesláno

Budeš se divit, např. jeden z nich vydělává cca 70 tis. měsíčně, dělá u zahraniční firmy a celkem slušné postavení.... co k tomu dodat

:eek: a potom nastrkuju ruky aby kazdy videl exkluzivne hodiny...?

Odesláno

Nechel som zakladat nove vlakno ,tak to hodim sem..

Asik tak tyzden do zadu sa mi dostali do ruky ?fake hodinky?..Kamarat ich dostal od uja ktory pracuje zo sperkamy..Obcas mu obchodnici z Indie a atd. ?daruju do slova? fake watches pri uzatvoreni neakeho dobreho obchodu..Asik aby ich neurazil,tak si ich vezme..Nedalo mi a tak som kamarata poziadal nech pride ku mne a spravim par fotiek..Obraz si v podstate spravite sami..Co ma ale fakt mrzi je to ze si ludia dokazu umyselne kupit take hodinky..

Takze dnesny kandidati su znacky ako vsade preslaveny Patek philippe: Ako prve co vam ihned bude udierat do oci- ze po obvode ?takzvanej korunky? velice zle sfrezovana kazda hrana..Nieje sice vidiet,ale uplne do okola je to tak zle prelestene,ze su tam neskutocne ryhy snad uz od vyroby..Prosim pekne dotycna osoba si robi s toho sama srandu ale ak si cosi take da niekto na ruku ?tak nerobi moc sebe meno?

Druhe hodinky su Breitlingy:musim uznat ze cele hodinky boli velice pekne a precizne spracovane..Uprimne,keby mi ich da do ruky osoba ktora sa nimi ?pýši? ,tak by nebola sanca ich rozpoznat (jedine po otvoreny)..-hlavne rucicky boli naozaj kvalitne spracovane (luminensencia sice slabsia),samotne sklicko super spracovane-vypukle o korunke ani nehovoriac,na zadnej casti vytlacene takzvane?originalne cislo?,chronometer fungoval ako mal-skratka kvalitny dokaz fake hodiniek..

Dodam uz len tolko ze ich cena sa zevraj pohybovala oklo 150 americkych dolarov..Za tie peniaze by sa uz dali kupit celkom pekne a velice solidne hodinky..V zhladom na to ze ich dotycna osoba dostala uplne zadarmo,tak sa nestazuje..

Verim ale ze na Patek philippe sa naozaj zasmejete ^^ -fakt strastne zle spracovane hodinky..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

A co já zase vím - pilot renomované letecké společnosti a na ruce fake Breitlingů... :eek:
Odesláno (upraveno)

Tak ony i ty Brajtle se hodně nepovedly... Poznat to jde hlavně na indexech lunety, které by měly a) plynule navazovat na pomocné indexy na ciferníku a B) měly by spolu LÍCOVAT, což se děje snad jen asi ve 3 případech.

EDIT: B) vs. B)

Upraveno uživatelem levistrauss
Odesláno

Bandicoot -whops sorry ! Hej hej mas pravdu..

Levistrauss-nehadam sa urcite mas pravdu..Tak ci onak,kamarat vravel ze ked sa pohybuje v spolocnosti tak vsetci mu "žeru" ake cool hodinky ma na ruke a oni si ich nemozu dovolit..

Cital som uz velice vela clankov tu na chronomagu,ale neako nedokazem prijat ze ludia si dokazu kupit taketo hodinky..neni to ucta k menu ktora ich vyraba a produkuje naozaj kvalitne hodinky a same o sebe klamanie ludi.."to mi smrdi"-pozri co ja mam a ty nemas..

Tak trosku narazam na 1Lachtan,ked mam peniaze tak si nekupim fake,ale skutocne kvalitne-podporim firmu v tom co robi a pri srdci ma bude hriat ze mam tie najuzasnejsie hodinky ^^ -aj tak si peniaze nevezmeme zo sebou po smrti.."No jo" ale sto ludi, sto chuti..

Tak trosku som chcel prispiet aj ja do sveta hodinarciny a ako kazdy z nas sme obklopeny made in "China" a niektory ludia su radi ze su radi..

Odesláno

Furt přemýšlím, co bych dělal, kdyby mi nějaký obchodní partner daroval jako dar fejky hodinek.

Nevím, nikdy se mi to nestalo. Ale mám dojem, že bych s ním asi ihned ukončil spolupráci. Kdo jinej než falešnej člověk může rozdávat falešné hodinky? O byznys s falešnými lidmi nestojím. I kdyby to bylo ve zmiňované Indii, tak bych mu vysvětlil, že je to pro mě urážka. Být to v západní EU, ani bych mu to nevysvětloval.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...