Jehlan Odesláno čtvrtek v 15:01 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:01 před 11 minutami, Prochy68 napsal: To je jina liga, ja jedu s bidou okresni prebor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno čtvrtek v 15:01 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:01 Včera jsem před uzávěrem trochu nakoupil, tušení viz výše a jedeme nahoru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno pátek v 08:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:20 před 17 hodinami, Humanzero napsal: tušení viz výše a jedeme nahoru Akoze prepad 18.12. (ja teda pisem o indexe SP, ale vztiahnut sa to da na vseobecnu situaciu) bol v tvojom vnimani ako "tusenie", ze sa nieco stane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno pátek v 09:51 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:51 Nakoupil jsem před uzávěrou a věřil jsem že je to jednodenní propad… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno pátek v 09:56 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:56 No tvl, co to je. Takhle jsem si teda Santa Rally nepředstavoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno pátek v 11:17 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:17 Nene nějaký propad do konce roku, jsem čekal viz komenty výběr zisku a daně…a když to padlo hned jsem koupil…, nevěřím v dlouhodobý směr dolu ale můžu se mýlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno pátek v 11:58 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 11:58 Novo Nordisk na ceně jak po splitu, buy buy buy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno pátek v 12:07 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:07 (upraveno) Dovolim si maly komentar. Predpokladam, ze ste sledovali rokovanie FED a jeho vystup? Teda znizenie urokovych sadzieb a nasledny pokles SP500 o cca 200 bodov v priebehu....troch hodin? Vcera sa hodnota vratila zhruba na polovicu a nasledny pohyb moze byt hore, aj dole. Ako vidime, ide to dole. Je to dobre, ci nie? Pre koho ako.... @paya01 Z urovne SP500 na hodnote 6100 by si ocakaval aku rallye? Ides autom, 315 km/h. Ako vyznamne chces dalej zrychlit? Ale ked spomalis na 200, tak si vytvoril riadny predpoklad, pre dalsie zrychlenie, vsakze? Cize kto sa teraz neboji.... Ale to je len laicky pohlad na vec Upraveno pátek v 12:08 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno pátek v 12:30 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:30 Obvykle snizeni sazeb Fedu snizuje uroceni (v bankach + dluhopisu), a tim spise prospiva akciim... a hup slo to dolu a usd zas nahoru (take obracne ke snizeni sazeb).. tudiz bych spis veril tem danovym optimalizacim na konci roku.. :-)..anebo se vybirali zisky na vanocni darky :-).. dneska to zas trochu cervena na pre.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno pátek v 14:56 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:56 (upraveno) @EpsteinBarr Vidím za tím poklesem spíše výběr zisků u velkých fondů a jiných velryb. Některé sektory mají navíc slabší výhledy. @Zlý Jabko NovoNordisk, nevyšel jim Stage 1 testování nového léku podle představ, nějaké vyšetrování vedlejších účinků v EU a do toho všeho zase začal kecat píčoviny Kennedy a Musk o obezitě v USA a to si myslím byl ten finální -25% down. Tvl. ti dva mě tak serou, když začnou řešit něco čemu ani jeden nerozumí... No nakoupil jsem.. Upraveno pátek v 14:56 uživatelem Kotlick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno pátek v 15:16 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:16 (upraveno) @Kotlick Nazdar. Ako pisem, ja som laik. Na mna sa oznacenie investor nehodi. Som dobrodruh = niekolko hodin akcie, niekolkokrat do roka... prepotenych xyz triciek (umerne investovanej sume). Premenne si kazdy vie dosadit sam. Paka x20 napätie znasobuje. Profikom sa skutocne ospravedlnujem za moje vejsplechty Kazdemu drzim palce a prajem vsetko najlepsie chalani, nech sa vam dari Upraveno pátek v 15:17 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno pátek v 15:22 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:22 Novo jsem vzal taky, i když tam už docela tecu, ale co s těm prachama dělat zejo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno pátek v 15:26 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:26 před 3 minutami, Prochy68 napsal: Novo jsem vzal taky, i když tam už docela tecu, ale co s těm prachama dělat zejo Co tak si kupit nove boty? Alebo hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno pátek v 15:50 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:50 před 18 minutami, EpsteinBarr napsal: Co tak si kupit nove boty? Alebo hodinky? Boty si kupuju pomalu 2x měsíčně a hodinky nějaký vyhlížím, ne že ne . Ještě si zapomněl na noze, ty taky můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno pátek v 18:00 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:00 Rothschild banking family, is credited with saying that "the time to buy is when there's blood in the streets." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se