Prochy68 Odesláno úterý v 15:52 Nahlásit Odesláno úterý v 15:52 před 5 minutami, Humanzero napsal: jak tě to mohlo napadnout Nemám nějak čas to všechno sledovat a už mě Uber nebavil
Jehlan Odesláno středa v 10:26 Autor Nahlásit Odesláno středa v 10:26 Před hodinou, petr_cha napsal: ... já mám hrst WRD, a to bombardování velbloudářů mě trochu znervóznělo. jak píše AI "Kéž je to vůlí Alláha, Milosrdného a Moudrého, by se jejich ženám dostalo svobody pohybu, aniž by překročily rámec víry “ aneb .. blbý když půlka národa nesmí řídit auto... a ven můžou chodit jen s "mahram(em)" ...Proč Číňany?..protože Čína je pro slimáky ideologicky i ekonomicky lepší řešení viz. /A Hologram for the King, 2016/.
Jehlan Odesláno středa v 13:15 Autor Nahlásit Odesláno středa v 13:15 Guvernér ČNB Michl říká, že setrvalá cenová rizika nyní neumožňují další snížení úrokových sazeb
Humanzero Odesláno čtvrtek v 17:12 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:12 včera jsem si dal do sledování BBAI....dnes +19
petr_cha Odesláno čtvrtek v 20:14 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:14 ten slabý $ už je trapnýA lepsi to jen tak nebude.. :-(https://www.lidovky.cz/nazory/usa-prezident-donald-trump-dolar-christine-lagardeova-ecb-euro-cina-juan.A250626_113701_ln_nazory_lgs
Jehlan Odesláno čtvrtek v 20:18 Autor Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:18 Zatím nebylo zveřejněno konkrétní datum zalistování společnosti WeRide na hongkongské burze. Podle zpráv z 23. června 2025 firma pouze důvěrně podala žádost o sekundární zalistování, což znamená, že proces probíhá neveřejně a datum vstupu na burzu zatím není známé. 1
Humanzero Odesláno čtvrtek v 21:33 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 21:33 Před hodinou, petr_cha napsal: A lepsi to jen tak nebude.. https://www.lidovky.cz/nazory/usa-prezident-donald-trump-dolar-christine-lagardeova-ecb-euro-cina-juan.A250626_113701_ln_nazory_lgs to jsou vlhké sny EU. Nic se nezmění, Trump tam nebude navěky a tak jako se cly, zvítězí finanční lobby, které chce stabilitu a zase dostane přes prsty. Sice špačkuju, ale vidím v tom jen normální vývoj spolu s okolnostmi...co dokáže za 3 měsíce srazit, může za 3 měsíce jít vzhůru....prostě klasické nahoru dolu v delším horizontu...Pamatuju $ za 43,- 1
Zlý Jabko Odesláno včera v 07:09 Nahlásit Odesláno včera v 07:09 před 13 hodinami, Humanzero napsal: včera jsem si dal do sledování BBAI....dnes +19 Na těch 9 ještě doleze
Humanzero Odesláno včera v 15:25 Nahlásit Odesláno včera v 15:25 Nike....plno z nás se konečně dočkalo
Prochy68 Odesláno včera v 15:49 Nahlásit Odesláno včera v 15:49 Potřebuju nějakej propad, ještě chvíli a jsem komplet vyprodanej
Humanzero Odesláno včera v 15:53 Nahlásit Odesláno včera v 15:53 před 1 minutou, Prochy68 napsal: Potřebuju nějakej propad, ještě chvíli a jsem komplet vyprodanej jo tenhle týden je moc optimismu když neberu kurz dolaru, jsem už na nových Max, Trump neTrump
geometr Odesláno včera v 16:16 Nahlásit Odesláno včera v 16:16 Trumpeta už moc nefunguje, chtělo by to nějakej sešup ještě.
Simon Alexander Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami SOFI, jeste sance nastoupit, predpoklady jsou pro tento rok dobre, dle propoctu analytiku by mohla dat letos akcie 25 USD. Sam jsem nakoupil pri 16 USD za kus, narust za par dni cca 6%. To same WBD, to byla taky dobra koupe, dost se oklepali po dluhu od Discovery, za posledních 10 dnu pres 6% nahoru. 1
Simon Alexander Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Zajima mne jake ETF lidi nakupuji? Jestli sazite na jistotu jako jsou SaP, FTSE all world, MSCI, DAX, STOCKX nebo davate sanci i trochu spekulativnim fondum napriklad obrana/zbrojeni nebo startupy a nebo sazite i na komoditni ETC? Podelte se o sve letite zkusenosti. Mnoho lidi ETF nenakupuje, je to pro ne nuda a casto je to beh na dlouhou trat. Myslim, ze v kazdem portfoliu by nemel chybet kolac s dobre diversifikovanymi ETF. Osobne sazim na klasicky SaP, FTSE, Gold ETC a zvazuju koupi celkem noveho ETF zamerene na obranu s tickerem DFND.
Humanzero Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Kde jsi na to přišel? Celosvětově Pasivní investování vede nad aktivním, právě proto, že je to bez “práce”. Každému dle libosti, aspoň ty poplatky a typ ETF by si měl člověk zjistit. Hlavně by se člověk měl rozhodnout sám jsou to jeho peníze.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se