Humanzero Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října (upraveno) Společnost TSMC uvedla, že čistý zisk za tři měsíce do září vzrostl o 39,1 procenta oproti předchozímu roku na 452,3 miliardy NT$ (14,7 miliardy USD), což je čtvrtletní rekord. Toto číslo překonalo očekávání ve výši 406,67 miliardy NT$, jak vyplývá z průzkumu agentury Bloomberg News mezi analytiky. Tržby za třetí čtvrtletí vzrostly o 30 procent, což je také více než prognózy. Oznámení společnosti TSMC následuje po vyostření obchodního napětí mezi Washingtonem a Pekingem a po obavách z omezení vývozu USA do Číny a možných cel na čipy. Jedeme dál Upraveno 16. října uživatelem Humanzero
Humanzero Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 13 minutami, Prochy68 napsal: vzhuru do nekonecna ... takže neprodáváš
Prochy68 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Puvodne jsem chtel to neco malo co mam TSMC dneska vysypat, ale jeste asi pockam 1
geometr Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 56 minutami, Humanzero napsal: Společnost TSMC uvedla, že čistý zisk za tři měsíce do září vzrostl o 39,1 procenta oproti předchozímu roku na 452,3 miliardy NT$ (14,7 miliardy USD), což je čtvrtletní rekord. Toto číslo překonalo očekávání ve výši 406,67 miliardy NT$, jak vyplývá z průzkumu agentury Bloomberg News mezi analytiky. Tržby za třetí čtvrtletí vzrostly o 30 procent, což je také více než prognózy. Oznámení společnosti TSMC následuje po vyostření obchodního napětí mezi Washingtonem a Pekingem a po obavách z omezení vývozu USA do Číny a možných cel na čipy. Jedeme dál No, kdo nakoupil někdy v tom dubnu, ten se pěkně veze. 1
Humanzero Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 24 minutami, geometr napsal: No, kdo nakoupil někdy v tom dubnu, ten se pěkně veze. Byl čas do září kdy se to dlouho motalo kolem 225, byla otázka času kdy to vystřelí
Humanzero Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 56 minutami, Prochy68 napsal: Puvodne jsem chtel to neco malo co mam TSMC dneska vysypat, ale jeste asi pockam Já včera ještě přikoupil
Kotlick Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října (upraveno) Kdo nakoupil v září 2023 za $ 85,68 je happy... Upraveno 16. října uživatelem Kotlick
Prochy68 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 8 hodinami, Humanzero napsal: Já včera ještě přikoupil Já trochu dneska
petr_cha Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Tak trumpeta uz ma miliardu a jeste se tim chlubi :-)
Pepino777 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Co Wolfspeed? Máte někdo? XTB mě ho nechce vůbec najít.
HN_R200 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října XTB toho nechce najít fakt dost. Až mě překvapuje že tak můžou existovat
geometr Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 11 minutami, Pepino777 napsal: Co Wolfspeed? Máte někdo? XTB mě ho nechce vůbec najít. Si o něj napiš a třeba Ti ho přidají, ale četl jsem někde, že jim to dost trvá.
Pepino777 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října A co teda misto XTB? Stava se mi docela casto ze mi to nechce nejaky titul najit. Mam jeste Degiro ale z toho jsem se stahl co zavedli manipulacni poplatek za obchod. Obcas fakt uzobavam za par dolaru, tak mi to prestalo davat smysl.
Humanzero Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 44 minutami, Prochy68 napsal: Já trochu dneska Musk natočí video jak se uprdne a Tesla jde 7% nahoru a TSM skvělý výsledky a jde dolů
geometr Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 9 minutami, Pepino777 napsal: A co teda misto XTB? Stava se mi docela casto ze mi to nechce nejaky titul najit. Mam jeste Degiro ale z toho jsem se stahl co zavedli manipulacni poplatek za obchod. Obcas fakt uzobavam za par dolaru, tak mi to prestalo davat smysl. Najít... Tak přes ně nejde obchodovat. Ale je možné zkusit jim napsat, aby ho přidali. Pokud by o to jeden tak moc stál.
HN_R200 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Rád bych napsal, že pocitově toho má IBKR víc, ale pak bych si to musel ověřovat zda to tak je i ve skutečnosti, a to se mi nechce, abych byl upřímný.
Pepino777 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října @geometr To je zdlouhave, vetsinou kdyz chci nakoupit, tak chci nakoupit hned a necekat na zalistovani. @HN_R200 IBKR vzdycky slo mimo me, zkusim o nem neco precist. Par lidi mi ale doporucovalo T212.
geometr Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 1 minutou, Pepino777 napsal: @geometr To je zdlouhave, vetsinou kdyz chci nakoupit, tak chci nakoupit hned a necekat na zalistovani. @HN_R200 IBKR vzdycky slo mimo me, zkusim o nem neco precist. Par lidi mi ale doporucovalo T212. Tomu rozumím, no. Jeden by chtěl hned koupit tohle a u jeho brokera to nejde. Ale tak napsat si o to třeba pro příště.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se