Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 32 minutami, petr_cha napsal:

A kdyz uz jsem tu hudroval, ze jsem nevyskocil nejlepe z BTC, co vyskocit nyni radeji na chvili i z MST? Opet po prosvihnutem maximu, ktere bylo cca 550.. 😕 a chvili drzet radeji jen zlato, nez bude jasneji..

https://www.fxstreet.cz/zpravodajstvi-191270.html

když už tak prodat část. Tak jako nikdy neodhadneš (náhodně ano) vrchol, nikdy neodhadneš dno kdy naskočit. Já prodal jen část kde jsem nad 100%, abych přikoupill ty co spadnou hodně.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 4 minutami, Zlý Jabko napsal:

Mě už v tom zahučelo 100k a von řekne dle očekávání :D

Ale máš pravdu, dohodnou se s Lilly, pár orálních forem a ono to půjde.

Toto je aj môj test trpezlivosti. 

Odesláno (upraveno)

Já to prodal asi před půl rokem a už mě to nesmí do baráku 🤣 (myslím akcie, ne produkt) 😅

Upraveno uživatelem Prochy68
Odesláno
před 3 minutami, Prochy68 napsal:

Já to prodal asi před půl rokem a už mě to nesmí do baráku 🤣 (myslím akcie, ne produkt) 😅

tak tak držel jsem do měsíc a prodal +5 a Pharma už nee

Odesláno
před 19 minutami, Humanzero napsal:

Hoši kupte si pár balení Ozempicu a budete mít lepší náladu😄

Bohužial , inzulin pre člena rodiny je často prave od nich...

Odesláno

A kromě NVO i další zbitá akcie VOW. Podle mě, pokud projde návrh na dotace na elektřinu, akcie VOW by to mohlo poslat nahoru. I když není seznam firem kterých se to bude týkat, mělo by se jednat o 2 000 firem, to mi neříkejte, že Volkswagen by tam nebyl.

https://archiv.hn.cz/c1-67809550-startuji-dotacni-zavody-berlin-chysta-masivni-ulevy-v-cenach-elektriny-pro-tezky-prumysl-ano-chce-v-cesku-dotovat-elektrinu-mene-zato-plosne 

Odesláno
před 12 hodinami, HN_R200 napsal:

A kromě NVO i další zbitá akcie VOW. Podle mě, pokud projde návrh na dotace na elektřinu, akcie VOW by to mohlo poslat nahoru. I když není seznam firem kterých se to bude týkat, mělo by se jednat o 2 000 firem, to mi neříkejte, že Volkswagen by tam nebyl.

https://archiv.hn.cz/c1-67809550-startuji-dotacni-zavody-berlin-chysta-masivni-ulevy-v-cenach-elektriny-pro-tezky-prumysl-ano-chce-v-cesku-dotovat-elektrinu-mene-zato-plosne 

Slovy klasika: A bude to stačit, myslíš? Těch problémů je tam víc, než jen elektrika.

• Dát hlas 2
Odesláno

Podle mě jde hodně o sentiment trhu. Aktuální cena vychází z přesvědčení (můj dojem), že VOW skoro až zanikne. Takže určitě to nevyřeší všechny problémy, ale nižší výdaje zvýší ziskovost a akcie se víc přiblíží své reálné hodnotě. Ale je to myšlenka s kterou to hraju, takže klasicky věštění z křišťálové koule. :D

Odesláno

Jako celozivotni pesimista jdu s davem a bojim se spatnych zvesti... vyskakal jsem z BTC (rizikove aktivum v dobe nastupujici krize likvidity) i MST (capex vydaje stahnou na chvili cele AI dolu) a aktualne drzim jen zlato (aby se nereklo).. a za pul roku se uvidi... cash je pripravena na pripadny (a snad lepsi) navrat :-o)

Jestli delam blbost netusim, uvidime.. :-)

Odesláno
před 44 minutami, Prochy68 napsal:

Konečně nějaký výprodeje 

Co kupuješ? za mě to je pořád málo...odstřelili mi DUOL, tak jsem přikoupil...čísla dobrý dobrý, ale pořád ty byla bla AI vás zničí

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...