Zlý Jabko Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Tak co koupit, Northrop, Thales, Lockheed...? 1
Jehlan Odesláno 28. února Autor Nahlásit Odesláno 28. února (upraveno) před 21 minutami, Zlý Jabko napsal: Tak co koupit, Northrop, Thales, Lockheed...? ropáci to věděli SM Energy Company (SM) Interactive Stock Chart - Yahoo Finance jinak jsem vzal USAR . Upraveno 28. února uživatelem Jehlan 1 1
Humanzero Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února před 5 hodinami, Jehlan napsal: ropáci to věděli SM Energy Company (SM) Interactive Stock Chart - Yahoo Finance jinak jsem vzal USAR . Vítej do klubu 1
Chronofobik Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února (upraveno) Ahoj chlapi, obraciam sa na Vás s prosbou. Chcel by som kúpiť hodinky z Nemecka, ale predajca akceptuje len platbu cez PAY-PAL. Potreboval by som skrátka preposlať platbu cez PAY-PAL v EURÁĆH, pričom danú sumu by som previedol dotyčnému vopred na účet. PAY-PAL mám, ale neviem doriešiť problém s odosielaním platieb z mojej karty čo mám registrovanú na PAY-PAL. Komunikoval som aj s centrálou v USA a samozrejme aj s mojou bankou, ale je to na dlhé lakte a riešim to už nejaký piatok. Bol by som veľmi povďačný keby mi niekto pomohol s touto platbou cez PAY-PAL, samozrejme by som sa dotyčnému revanžoval. Vopred vďaka pekne za pomoc. Upraveno 28. února uživatelem Chronofobik gramatická chyba
Jehlan Odesláno 1. března Autor Nahlásit Odesláno 1. března (upraveno) před 9 hodinami, Chronofobik napsal: Ahoj chlapi, obraciam sa na Vás s prosbou. Chcel by som kúpiť hodinky z Nemecka, ale predajca akceptuje len platbu cez PAY-PAL. Potreboval by som skrátka preposlať platbu cez PAY-PAL v EURÁĆH, pričom danú sumu by som previedol dotyčnému vopred na účet. PAY-PAL mám, ale neviem doriešiť problém s odosielaním platieb z mojej karty čo mám registrovanú na PAY-PAL. Komunikoval som aj s centrálou v USA a samozrejme aj s mojou bankou, ale je to na dlhé lakte a riešim to už nejaký piatok. Bol by som veľmi povďačný keby mi niekto pomohol s touto platbou cez PAY-PAL, samozrejme by som sa dotyčnému revanžoval. Vopred vďaka pekne za pomoc. Z elektronického bankovnictví si pošli na svůj účet Pay Pal peníze a můžeš platit . Převod trvá 2-3 dny (přes unicredit bank - pomocí- transfer ID ) návody najdeš na internetu třeba Jak dobít PayPal? Poplatky a postup krok za krokem - Wise Upraveno 1. března uživatelem Jehlan
Chronofobik Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března před 1 hodinou, Jehlan napsal: Z elektronického bankovnictví si pošli na svůj účet Pay Pal peníze a můžeš platit . Převod trvá 2-3 dny (přes unicredit bank - pomocí- transfer ID ) návody najdeš na internetu třeba Jak dobít PayPal? Poplatky a postup krok za krokem - Wise Díky, mrknu na to
paya01 Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března (upraveno) před 12 hodinami, Chronofobik napsal: Díky, mrknu na to Nebo lze s Paypalem spárovat kartu, kterou máš k účtu v EUR a pak provést platbu přes Paypal, která se odúčtuje přímo z účtu jako karetní transakce. Jen pozor na možnosti převodu měny, Paypal Ti bude tlačit DCC. Pokud Tvoje standardní karta nefunguje, doporučuji Revolut. Založen v řádu minut a karta funguje - sám to tak s Paypal používám... Upraveno 1. března uživatelem paya01
Kotlick Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března V 28. 2. 2026 v 10:33, Zlý Jabko napsal: Tak co koupit, Northrop, Thales, Lockheed...? Držím všechny už dlouho, Lockheed jsem prodal, bo se to nikam nehýbalo, což byla samozřejmě chyba, protože to od té doby udělalo 20%. Dokoupil jsem nedávno australské akcie okolo dronů. Taky to pěkně jede. DroneShield Ltd (DRO) Elsight Ltd (ELS) Electro Optic Systems Holdings (EOS) Myslím, že tam teď bude poptávka z Emirátů a blízkých destinací.. 2
Jehlan Odesláno 2. března Autor Nahlásit Odesláno 2. března 14:09 Evropské ceny plynu vzrostly o 50 % poté, co Katar zastavil produkci LNG Plyn naštěstí neřeším. Včera jsem akorát doplnil kanystry na benzínce za 31.50kč, Týpek přede mnou bral 110L Dnes jedu okolo a svítí 34.70Kč
Prochy68 Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března To je vzdycky rychlost s jakou to sem dotece ... 3
Humanzero Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března tak aspoň nám trochu pomáhá dražší při prodeji akcií 1
Jehlan Odesláno 2. března Autor Nahlásit Odesláno 2. března V 28. 2. 2026 v 16:16, Humanzero napsal: Vítej do klubu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jehlan Odesláno 2. března Autor Nahlásit Odesláno 2. března Před hodinou, Prochy68 napsal: To je vzdycky rychlost s jakou to sem dotece ... pak že češi neobchodujou komodity Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
neuromancer Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března před 1 hodinou, Jehlan napsal: 14:09 Evropské ceny plynu vzrostly o 50 % poté, co Katar zastavil produkci LNG Plyn naštěstí neřeším. Včera jsem akorát doplnil kanystry na benzínce za 31.50kč, Týpek přede mnou bral 110L Dnes jedu okolo a svítí 34.70Kč To vás berou na hůl, 98 natural v pátek 35.50 a dneska taky. 1
Humanzero Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Před hodinou, Jehlan napsal: pak že češi neobchodujou komodity Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A zpětně mi došlo, proč jsem měl za zadkem kamion s cisternou co jel jak prase....pospíchal stočit ty drahý PHM co nakoupil v Rotterdamu 1
m4stic Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Tak som zavital aj sem ahoj. Znalci urcite poradia, ale chcel by som zacat investovat. Mate prosim nejaky tipy ako zacat? precital som si vsech 151 stran, ale som z toho jelen. Ako teda zacat? Solo ? Cez nejaku investicnu firmu ? Som sice ajtak ale co sa tyka investic tak nula bodov Je mi jasne, ze nejde rychlo zbohatnut a to ani nechce, ale ide mi to kam ulozit mesacne tak 20-30k aby z toho casom nieco bolo. Vdaka za kazdu radu
Kotlick Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března před 9 hodinami, m4stic napsal: Tak som zavital aj sem ahoj. Znalci urcite poradia, ale chcel by som zacat investovat. Mate prosim nejaky tipy ako zacat? precital som si vsech 151 stran, ale som z toho jelen. Ako teda zacat? Solo ? Cez nejaku investicnu firmu ? Som sice ajtak ale co sa tyka investic tak nula bodov Je mi jasne, ze nejde rychlo zbohatnut a to ani nechce, ale ide mi to kam ulozit mesacne tak 20-30k aby z toho casom nieco bolo. Vdaka za kazdu radu Začni sám. Udělej si účet u Etoro, XTB, Degiro (osobně bych doporučil XTB) a začni pomalu nakupovat ETF S&P500 a Nasdaq 100, popřípadě nějaké další. Nelej do toho 20-30K měsíčně hned. Začni pomalu a uvidíš jak ti to bude vyhovovat. Při poklesech můžeš jednorázově nalít víc. Začni třeba poslouchat podcasty co dělá XTB na jejich kanálu. Můžeš část dát i do BTC, zlata a stříbra. Já nakupuju na dlohodobé držení tyhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Indonesii a Indii teď nenakupuju, leze to pořád dolů, zbytek ale celkem pravidelně. Zlato a stříbro jsem vyhodil když to začalo padat z ATH a čekám na pokles, ten první jsem projel. Něco si o tom nastuduj, pokud začneš s těmi ETF, tak zejména to jak fungují a z čeho se skládají. 1 1
Humanzero Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března před 13 hodinami, m4stic napsal: Tak som zavital aj sem ahoj. Znalci urcite poradia, ale chcel by som zacat investovat. Mate prosim nejaky tipy ako zacat? precital som si vsech 151 stran, ale som z toho jelen. Ako teda zacat? Solo ? Cez nejaku investicnu firmu ? Som sice ajtak ale co sa tyka investic tak nula bodov Je mi jasne, ze nejde rychlo zbohatnut a to ani nechce, ale ide mi to kam ulozit mesacne tak 20-30k aby z toho casom nieco bolo. Vdaka za kazdu radu nejdřív by jsi si měl položit zásadní otázku kolik času chceš obětovat správě svého investičního majetku. Jestli chceš být pasivní, nebo aktivní investor. Aktivní investování znamená víc se do toho ponořit, sledovat víc finance, ale zjistíš nejenom to...politiku, ekonomii, psychologii, prostě celkový přehled co se ti vždy hodí v životě. Ale stojí to čas....Nebo pasivní investování do DIPU, poradce, firmu, ETF....většinou to znamená méně času, ale menší výnos + vždysi z toho vezme někdo další.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se