Humanzero Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Společnost Microsoft oznámila silné výsledky za druhý fiskální kvartál, kdy zisk na akcii dosáhl 4,14 USD při tržbách 81,27 miliard USD. Navzdory překonání očekávání akcie v pozastaveném obchodování klesly, což vyvolalo obavy z rostoucích výdajů a konkurence v sektoru umělé inteligence. Reakce trhu na výsledky hospodaření: Navzdory překonání očekávání zisku akcie společnosti Microsoft po zavírací době klesly o více než 4 %, což naznačuje obavy investorů z rostoucích nákladů a konkurenčního tlaku. Příjmy společnosti Microsoft z cloudu vzrostly o 39 %, ale rostoucí konkurence a vyšší výdaje na technologie umělé inteligence vytvořily nejistotu ohledně budoucího růstu.
Humanzero Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Jestli někoho zajímá tato firma... Společnost Tesla (TSLA) oznámila zisk za čtvrté čtvrtletí, který překonal odhady po středečním zavíracím hovoru. Společnost také uvedla, že její roboti Optimus jsou na dobré cestě k zahájení výroby na konci roku. Za čtvrtletí Tesla vykázala tržby ve výši 24,90 miliardy dolarů oproti odhadovaným 25,11 miliardám dolarů, což představuje pokles o 2,4 % oproti předchozímu roku. Tesla vykázala upravený zisk na akcii (EPS) ve výši 0,50 dolaru oproti očekávaným 0,45 dolaru, přičemž provozní zisk dosáhl 1,41 miliardy dolarů oproti odhadovaným 1,32 miliardám dolarů. Hrubá marže Tesly za čtvrté čtvrtletí překonala očekávání a dosáhla 20,1 % oproti odhadovaným 17,1 %. Akcie Tesly vzrostly v poběžném obchodování o více než 3 %.
petr_cha Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Slusny :-o Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Humanzero Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna (upraveno) Společnost Salesforce (CRM) (-7%) čelí náročnému tržnímu pozadí, jelikož její akcie klesají, a to i přes zajištění významné kontraktu s americkou armádou v hodnotě 5,6 miliardy dolarů. Širší softwarový sektor je pod tlakem kvůli smíšeným ziskům hlavních hráčů, jako jsou Microsoft a SAP, což vyvolává obavy ohledně růstu výdajů na cloud. Nálada investorů: Navzdory pozitivnímu vývoji vyjadřují analytici smíšené pocity ohledně akcií Salesforce a zmiňují její problémy mimo oblast umělé inteligence, ale zároveň poukazují na důvěru firem jako Barclays a Goldman Sachs. všechny softwarové firmy dostávají několik měsíců čočku a evidentně to ještě dlouho potrvá....zaklínadlo, AI vše vyřeší nebude potřeba.... Upraveno 29. ledna uživatelem Humanzero
Humanzero Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 1 minutou, Prochy68 napsal: krasne se to cervena, beru vsechno ty máš normálně orgasmus 2
Prochy68 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 2 minutami, Humanzero napsal: ty máš normálně orgasmus to jeste ne, to by muselo byt vic rudo 2
Humanzero Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Před hodinou, Kotlick napsal: No tvl. úplně červeno.... ještě by to chtělo stříbro...zlato...bitcoin minimálně -10 spíš víc....to pak bude jízda 1
Jeronimo Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna (upraveno) Trump oznámil, že krypto, BTC nebude legitimní platidlo. Neříkal kdysi něco jiného? A nebo je to manipulace s trhem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. ledna uživatelem Jeronimo 1
Prochy68 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Btc, Sol a eth jsem bral dneska taky a to jsem ani nevěděl co ten kašpar zase placal
lindys Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Koukáte, pánové, někdo na Duolingo (DUOL)? Já tedy vyhlížím prezentaci výsledků (má být někdy na konci února), ale nějak mi nejde do hlavy, proč dostali takhle za uši.
Prochy68 Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 10 minutami, lindys napsal: Koukáte, pánové, někdo na Duolingo (DUOL)? Já tedy vyhlížím prezentaci výsledků (má být někdy na konci února), ale nějak mi nejde do hlavy, proč dostali takhle za uši. Přikupují, ale protože to pěkně klesá, nehledej v tom nic racionálního nebo nedej bože nějakej investiční plán 2
Humanzero Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna (upraveno) před 2 hodinami, lindys napsal: Koukáte, pánové, někdo na Duolingo (DUOL)? Já tedy vyhlížím prezentaci výsledků (má být někdy na konci února), ale nějak mi nejde do hlavy, proč dostali takhle za uši. AI + firma se zaměřuje více na dlouhodobý růst uživatelů než na krátkodobou monetizaci Upraveno 29. ledna uživatelem Humanzero
Jehlan Odesláno 30. ledna Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna před 13 hodinami, Prochy68 napsal: to jeste ne, to by muselo byt vic rudo kupuješ na "ticháčka" = zatahuješ žaluzie ?....přelepuješ webkameru páskou a telefon máš v předsíni ve Faraday pouch ? nebo si pouštíš hlasitou hudbu 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se