Humanzero Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Ve větším začnu kupovat levný dolar… část na držení část na pozdější prodej
Jehlan Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna V 16. 4. 2025 v 23:57, Humanzero napsal: Ve větším začnu kupovat levný dolar… část na držení část na pozdější prodej Rozšířit víš co s CZK dělal Bureš. Inflace je dobrý způsob jak se zbavit dluhů.
Prochy68 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 16. 4. 2025 v 20:39, petr_cha napsal: Ja drzim uz vicemene jen ten MST... uz ho asi necham delsi dobu... prochy sice rikal, ze doba je turbulentni a vyplati se vybirat i male vlnky, ale kdyz ten microsoft zas tak moc neskace.. Rozšířit Já jsem sice říkal, že to budu dělat, ale jestli se to vyplatí to je otázka . Nehledej v tom hlubokou analýzu . Včera jsem vzal nějakou energetiku, zbrojare a technologie, držím 38 titulu a asi mi prdne cévka to uhlídat. Ještě že je to za drobný. Čekám nějaký prohlášení od trumpety ať se nám to na ty Velikonoce někam hne
Jehlan Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) ECB očekává, že v obavách z celní politiky USA opět sníží sazby, aby zpřístupnila úvěrování evropských firem. (doufám že si tím nezaděláváme na budoucí hypoteční krizi ) Upraveno 17. dubna uživatelem Jehlan
hinkle Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Treba je to soucast avizovaneho planu zmenit uspory v investice…
Humanzero Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Tak dělá ohledně dohod.,.. to zas bude houpačka
Prochy68 Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Tak danova optimalizace hotova, doplacim celych 9 CZK (teda mimo divi, kde to je automaticky) 1 1
Jehlan Odesláno 18. dubna Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna V 17. 4. 2025 v 21:26, Humanzero napsal: Tak dělá ohledně dohod.,.. to zas bude houpačka Rozšířit teď jsem koukal jak jim blbne vývoz ropy a že si Číňan našel nové dodavatele. A 3 hodiny zpátky : "USA zničily jemenský ropný terminál. Útok si vyžádal desítky mrtvých" Bolení bříška má z nejen Wall st. ale i pacifisté.
Humanzero Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 18. 4. 2025 v 11:35, Prochy68 napsal: Tak danova optimalizace hotova, doplacim celych 9 CZK (teda mimo divi, kde to je automaticky) Rozšířit to jsou oni a na důchody bude přispívat kdo?
Humanzero Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 18. 4. 2025 v 13:36, Jehlan napsal: teď jsem koukal jak jim blbne vývoz ropy a že si Číňan našel nové dodavatele. A 3 hodiny zpátky : "USA zničily jemenský ropný terminál. Útok si vyžádal desítky mrtvých" Bolení bříška má z nejen Wall st. ale i pacifisté. Rozšířit 20.1.2025: Trump také řekl, že USA „znovu naplní své strategické rezervy, a to až po okraj“, a že budou vyvážet energii do celého světa Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/usa-donald-trump-inaugurace-sliby-fosilni-paliva-tarify.A250120_201521_eko-zahranicni_kha Čína nechce jeho ropu, Evropa plyn....budeme se vrtat do nosu bejby 1
Prochy68 Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna (upraveno) V 18. 4. 2025 v 15:16, Humanzero napsal: to jsou oni a na důchody bude přispívat kdo? Rozšířit Na důchody přispívam pomalu 40let ze mzdy a z dividend. Tohle je stejně jen přesunutí daní do dalšího roku, takže až mě to dožene, tak to bude ranec Upraveno 18. dubna uživatelem Prochy68
Humanzero Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 18. 4. 2025 v 17:34, Prochy68 napsal: Na důchody přispívam pomalu 40let ze mzdy a z dividend. Tohle je stejně jen přesunutí daní do dalšího roku, takže až mě to dožene, tak to bude ranec Rozšířit to bylo jen popíchnutí, jak někdy lidi( ne zde) v diskuzích kritizují někoho, že neplatí daně, optimalizuje, protože na něho pak nezbyde, protože státní úředník, nebo důchodce jinak za těch 9 CZK. Proč tak hodně, nejde to stáhnout na 1,- CZK?
Prochy68 Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 18. 4. 2025 v 18:02, Humanzero napsal: to bylo jen popíchnutí, jak někdy lidi( ne zde) v diskuzích kritizují někoho, že neplatí daně, optimalizuje, protože na něho pak nezbyde, protože státní úředník, nebo důchodce jinak za těch 9 CZK. Proč tak hodně, nejde to stáhnout na 1,- CZK? Rozšířit Mělo to bejt asi 25, ale zapomněl jsem na mesicni poplatky za zaknihování takže se to ztencilo
petr_cha Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 16. 4. 2025 v 10:11, geometr napsal: Ten nick sedí Tak rika to furt, ze vlastne furt toho moc nevi... :-)https://www.nicnevim.online/
Josef01 Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna (upraveno) V 18. 4. 2025 v 18:02, Humanzero napsal: to bylo jen popíchnutí, jak někdy lidi( ne zde) v diskuzích kritizují někoho, že neplatí daně, optimalizuje, protože na něho pak nezbyde, protože státní úředník, nebo důchodce jinak za těch 9 CZK. Proč tak hodně, nejde to stáhnout na 1,- CZK? Rozšířit Daň z příjmů tvoří pouze 25% celkových státních příjmů a ti co neplatí daně z příjmů, zaplatí jiné. Platit malé daně neznamená, že tím někdo vyhrál nad systémem. Upraveno 19. dubna uživatelem Josef01
Roland Sands Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna V 17. 4. 2025 v 12:18, hinkle napsal: Treba je to soucast avizovaneho planu zmenit uspory v investice… Rozšířit Tohle má EU na svých oficálních str. Savings and investments union: better financial opportunities for EU citizens and businesses
Humanzero Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna sledujete někdo výsledkovou sezónu? má to vůbec smysl? jedna věta a všechno jde dolů...za dva dny jedno souvětí a celý sektor jde dolů...dva dny nic neříká a trhy jdou nahoru....
Prochy68 Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Nesleduju, ale když jsem teď viděl rudo, něco jsem přikoupil.
Humanzero Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna taky tak díky levnému dolaru je plno firem už opět pod ročním minimem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se