Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 4. 2025 v 23:57, Humanzero napsal:

Ve větším začnu kupovat levný dolar… část na držení část na pozdější prodej 

Rozšířit  

😄  víš co s CZK dělal Bureš.

Inflace je dobrý způsob jak se zbavit dluhů.

Odesláno
  V 16. 4. 2025 v 20:39, petr_cha napsal:

Ja drzim uz vicemene jen ten MST... uz ho asi necham delsi dobu... prochy sice rikal, ze doba je turbulentni a vyplati se vybirat i male vlnky, ale kdyz ten microsoft zas tak moc neskace.. 🙂

Rozšířit  

Já jsem sice říkal, že to budu dělat, ale jestli se to vyplatí to je otázka 😀. Nehledej v tom hlubokou analýzu 😆. Včera jsem vzal nějakou energetiku, zbrojare a technologie, držím 38 titulu a asi mi prdne cévka to uhlídat. Ještě že je to za drobný. Čekám nějaký prohlášení od trumpety ať se nám to na ty Velikonoce někam hne 😉

Odesláno (upraveno)

ECB očekává, že v obavách z celní politiky USA opět sníží sazby, aby zpřístupnila úvěrování evropských firem.

(doufám že si tím nezaděláváme na budoucí hypoteční krizi 😕)

Upraveno uživatelem Jehlan
Odesláno

Tak danova optimalizace hotova, doplacim celych 9 CZK 🤣 (teda mimo divi, kde to je automaticky)

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno
  V 17. 4. 2025 v 21:26, Humanzero napsal:

Tak 🎺dělá💪 ohledně dohod.,.. to zas bude houpačka 😁

Rozšířit  

teď jsem koukal jak jim blbne vývoz ropy a že si Číňan našel nové dodavatele. A 3 hodiny zpátky : "USA zničily jemenský ropný terminál. Útok si vyžádal desítky mrtvých"

Bolení bříška má z 🎺 nejen Wall st. ale i pacifisté.

Odesláno
  V 18. 4. 2025 v 13:36, Jehlan napsal:

teď jsem koukal jak jim blbne vývoz ropy a že si Číňan našel nové dodavatele. A 3 hodiny zpátky : "USA zničily jemenský ropný terminál. Útok si vyžádal desítky mrtvých"

Bolení bříška má z 🎺 nejen Wall st. ale i pacifisté.

Rozšířit  

20.1.2025: Trump také řekl, že USA „znovu naplní své strategické rezervy, a to až po okraj“, a že budou vyvážet energii do celého světa

Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/usa-donald-trump-inaugurace-sliby-fosilni-paliva-tarify.A250120_201521_eko-zahranicni_kha

Čína nechce jeho ropu, Evropa plyn....budeme se vrtat do nosu bejby😆

• Like 1
Odesláno (upraveno)
  V 18. 4. 2025 v 15:16, Humanzero napsal:

👎🤬 to jsou oni a na důchody bude přispívat kdo?😆😂

Rozšířit  

Na důchody přispívam pomalu 40let ze mzdy a z dividend. Tohle je stejně jen přesunutí daní do dalšího roku, takže až mě to dožene, tak to bude ranec 🤣

Upraveno uživatelem Prochy68
Odesláno
  V 18. 4. 2025 v 17:34, Prochy68 napsal:

Na důchody přispívam pomalu 40let ze mzdy a z dividend. Tohle je stejně jen přesunutí daní do dalšího roku, takže až mě to dožene, tak to bude ranec 🤣

Rozšířit  

to bylo jen popíchnutí, jak někdy lidi( ne zde) v diskuzích kritizují někoho, že neplatí daně, optimalizuje, protože na něho pak nezbyde, protože státní úředník, nebo důchodce😄 jinak 👍 za těch 9 CZK. Proč tak hodně, nejde to stáhnout na 1,- CZK?😅

Odesláno
  V 18. 4. 2025 v 18:02, Humanzero napsal:

to bylo jen popíchnutí, jak někdy lidi( ne zde) v diskuzích kritizují někoho, že neplatí daně, optimalizuje, protože na něho pak nezbyde, protože státní úředník, nebo důchodce😄 jinak 👍 za těch 9 CZK. Proč tak hodně, nejde to stáhnout na 1,- CZK?😅

Rozšířit  

Mělo to bejt asi 25, ale zapomněl jsem na mesicni poplatky za zaknihování takže se to ztencilo😆

Odesláno (upraveno)
  V 18. 4. 2025 v 18:02, Humanzero napsal:

Rozšířit  

Daň z příjmů tvoří pouze 25% celkových státních příjmů a ti co neplatí daně z příjmů, zaplatí jiné. Platit malé daně neznamená, že tím někdo vyhrál nad systémem.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

sledujete někdo výsledkovou sezónu? má to vůbec smysl? jedna věta 🎺 a všechno jde dolů...za dva dny jedno souvětí a celý sektor jde dolů...dva dny nic neříká a trhy jdou nahoru....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...