Harwey Odesláno 10. května 2025 Nahlásit Odesláno 10. května 2025 https://www.hodinkee.com/articles/the-patek-philippe-cubitus-in-40mm?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-050925&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 4. července 2025 Nahlásit Odesláno 4. července 2025 Rafinovanou eleganci Nautilu, u kterych nebyla jedina hrana lunety rovna a tudiz rovnobezna s brusem tahle korekce nedozene. Lepsi to je, dobry ne.
tikzot Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna Tohle mi od mistra Sterna přijde fakt jako velký špatný a ještě to nazývat skleton..za mě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Roland Sands Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Mr. Stern "Peter Griffin" při rozhovru pro Hodinkee zase víří vášně... ale komentáře na youtube Patek Philippe President Thierry Stern Sits Down With Ben Clymer To Discuss The 2026 Novelties Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
vejfuk Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května CEO dostává hroznou bídu, video má v tuhle chvíli 174/843 palců nahoru/dolů. Hrozná arogance, já já já a jenom já, moje muzeum, já návrhul Cubitus, já jsem Patek. Ještě jak arogantně řekne good luck se sháněním hodinek, udělali jsme jich jenom pár, fakt smutný.
Frantik Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Kokot, kterej si chtěl udělat pomník, ale to se mu nepovede. Ikona to nebude a to ze je to Patek, oukej no.
instant Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května ja myslim ze pomnik ma, a za ziva, to se jen tak nevidi. a to hovorime my stredoeuropania, kde uvidiet monsterkokota v obleku je otazkou minimalneho usilia. 1 1
Radek124 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května (upraveno) Head over to the Hodinkee YouTube channel to see what he picks and for the full conversation ...jsem se chtěl taky pokochat kubickým nabobem, jak se prsí že ve stylu Addamsovy rodiny na aukcích skupuje vlastní kousky - ale bohužel, "Uživatel video odstranil" Upraveno 23. května uživatelem Radek124
vejfuk Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Ano, a znova nahrál. Proč, to můžeme tak maximálně spekulovat. https://youtu.be/ndsrCcqlWuk?is=ta34TpqpZrumKH0C
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se