P_P Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Super, už aby byl doma. Díky všem, kdo se na tom podílí.
Apep Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Ahoj a velké díky! Adresa podle instrukcí odeslána, platbu převodem provedu ještě dnes.
LibiZ Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Ahojte, zaplaceno a adresa poslána. Krásná práce, už se na něj moc těším!
martin151 Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Dneska jsem zaplatil . Všem Vám moc Děkuji za kalendář.
Adammm Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Bude i pro rok 2026 něco v plánu, třeba Prim kalendář z tajných místních sbírek?
Bert Odesláno 2. září Autor Nahlásit Odesláno 2. září V 22. 7. 2025 v 14:50, Adammm napsal: Bude i pro rok 2026 něco v plánu, třeba Prim kalendář z tajných místních sbírek? Ahoj, omlouvám se za pozdní odpověď. Plán je jiný, již probíhá. No a k Primu. Tvůj nápad není špatný, ale vkrádá se mi taková otázka: Zaslouží si to Prim?
Vit Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září (upraveno) před 17 minutami, Bert napsal: Ahoj, omlouvám se za pozdní odpověď. Plán je jiný, již probíhá. No a k Primu. Tvůj nápad není špatný, ale vkrádá se mi taková otázka: Zaslouží si to Prim? Řečnická otázka: Je množina průniku zájemců o kalendář a milovníků PRIM natolik početná, aby zajistila odběr 200 kusů? (minimální rentabilní náklad kalendáře) S ohledem na každoroční boj o realizaci kalendáře si myslím, že ne. Dovolím si přidat odkaz na vlákno, ve kterém se evidují zájemci o kalendář 2026: Upraveno 2. září uživatelem Vit 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se