Sa-ff-a Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Zdravim , kamarad mi prinesl hodinky znacky Breitling a tvrdi , ze sou original , no , moc tomu neverim , muzete mi poradit ? (sklicko je dost poskrabane , to by se snad nemelo stavat a jedna rucicka je upadla) Dekuji Porizovaci fotky nejsou nic moc
Sa-ff-a Odesláno 9. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2009 (upraveno) Ty jo ,to je rychlost , jak si to tak rychle poznal , jinak to je peknej smejd , tvrdi , ze maj cenu 150 000 Kc , ale ja i jako lajk , sem si myslel , ze to sou kopie , tedka je chce prodat za 20 000 Kc , to sou lidi Upraveno 9. února 2009 uživatelem Sa-ff-a
lolohh Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Ty jo ,to je rychlost , jak si to tak rychle poznal , jinak to je peknej smejd , tvrdi , ze maj cenu 150 000 Kc , ale ja i jako lajk , sem si myslel , ze to sou kopie , tedka je chce prodat za 20 000 Kc , to sou lidi Prostě dobrej kámoš.
mrakodrap Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Origo by prodal za dvacku jenom totální bezmozek. I to světčí o tom že to je kopie
Sa-ff-a Odesláno 9. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2009 No dobrej kamos to pro me neni , on chtel po mne at mu je prodam , lidi sou smejd , ale to uz je off - topic , dekuji za rozpoznani tohohle fakeu , nemaj cenu ani 200 Kc , ale jeste jednou , jak se to da tak rychle zjistit (zrejme uz mate nejake ty modely projete)
mrakodrap Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Originál který posloužil jako předloha pro tento fake vypadá nějak takto. Porovnávej . Mimochodem na stránkách http://www.lesmala.net/jean-michel/navitimer/index2.htm najdeš snad všechny modely navitimer.
Sa-ff-a Odesláno 9. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Dekuji za vycerpavajici a bleskove odpovedi , jdu na ty stranky porovnavat at sem zas o neco chytrejsi
Kalifx Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 (upraveno) Zdravim , kamarad mi prinesl hodinky znacky Breitling a tvrdi , ze sou original , no , moc tomu neverim , muzete mi poradit ? (sklicko je dost poskrabane , to by se snad nemelo stavat a jedna rucicka je upadla) Dekuji Porizovaci fotky nejsou nic moc ... a hlavně je to hnus fialovej... to je snad padělek tureckýho padělku, ne? Ne, že by snad nebyly takzvaný "A" repliky taky k zblití, ale tohle už je vyloženě kabaret... "Kamarád" je tak trochu psychopat, že jo? Upraveno 9. února 2009 uživatelem Kalifx
Sa-ff-a Odesláno 9. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2009 to : 'Kalifx' Radeji se k tomu kamaradovi vyjadrovat nebudu , jinak mas pravdu , co sem projel original Breitling tak tohle je vazne hnus namodralej
spiderer Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Se mi pritizilo kdyz jsem se dival na ty fotky Kazdopadne na takovyhle kamarady bacha
kulix Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 i ta funkčnost chronografu bude zajímavá..ta ručička v levo nahoře, bude při zatřesení hodinek náhodně ukazovat rychlost zátřesu..
Ruda Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Zdravim , kamarad mi prinesl hodinky znacky Breitling a tvrdi , ze sou original , no , moc tomu neverim , muzete mi poradit ? (sklicko je dost poskrabane , to by se snad nemelo stavat a jedna rucicka je upadla) Dekuji Porizovaci fotky nejsou nic moc Před pár lety měli takových hodinek v Pekingu kila na každém rohu, za cca. 250 RMB (tehdy asi 750 Kč).
romanm Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Před pár lety měli takových hodinek v Pekingu kila na každém rohu, za cca. 250 RMB (tehdy asi 750 Kč). V Kosovu jsou na fejky zaměřené celé obchodní domy,je tam všechno,hadry,cd,dvd,hodinky...a všichni se tváří velmi důležitě, od ochranky u vchodu po prodavače..
mrakodrap Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Minulý rok jsem byl v Pekingu v jednom obchodním domu který měl asi 9 pater. Každé to patro bylo specializované na něco. Jedno bylo věnováno luxusním hodinkám a taky šperkům. Koukal jsem tam do výloh ale žádnou pořádnou značku neviděl. Samá čístokrevná čína. No nedalo mě to a šel jsem se tedy zeptat jestli tam někde neprodávájí Breitling. Náhle jsem měl na výběr podpultových fake breitlingů kolik jsem jen chtěl . Opačnou zkušenost mám třeba z Xianu kde jsem se kouknul do obchoďáku kde měli jen hodinky. Skoro nešlo odejít. Spousta zvučných značek až oči přecházely.
robo Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Je to poriadny fake, dosť sledujem, čo majú ľudia na ruke a keď vidím tie nablískané big B na rukách ľudí, čo boli na dovolenke v Turecku, tak hneď viem, že sú určite pravé. Videl som aj Brejtle Fake "A" podľa udania jedného známeho, ale pri bližšom porovnaní mali poprehadzované subciferníky a boli na nich celkom iné údaje. Taktiež mu "trošku" černala ruka aj hodinky od potu a aj remienok mal mapy od potu.
7jerry7 Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Naprosto jedinečné vlákno a chválím a vítám jej...osobně vím, že když jsem se za svou letitou praxi v gastronomii a především pak v cocktailovém baru, potkal s pěknými hodinkami a dotázal se vlastníka na originalitu(na baru dost příležitostí), tak jsem se setkával s tvrzením, PRAVÉ!!! ...měl jsem malou vylučovací metodu ..ještě jsem neviděl FAKE se safírem, takže v době kdy já byl pyšný na své tehdy nové Certina DS Podium, jsem hrdinu vyzval k testu safíru(pomyslného) nožem na ovoce a předvedl mu to na svých ....drtivá většina odcházela s vrypem ....co dodat...
robo Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Nosia však aj fake hodinky z Turecka za 500-600 ? a známy mi tvrdil, že ten obchodník vraj robil test na zafírové sklíčko pred ním, no tureckému obchodníkovi s hodinkami by som asi veľmi neveril.
safi Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Nosia však aj fake hodinky z Turecka za 500-600 ? a známy mi tvrdil, že ten obchodník vraj robil test na zafírové sklíčko pred ním, no tureckému obchodníkovi s hodinkami by som asi veľmi neveril. ano, dělají se repliky i se safírovým sklíčkem. Každopádně i to je hnus fialovej...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se