Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim , kamarad mi prinesl hodinky znacky Breitling a tvrdi , ze sou original , no , moc tomu neverim , muzete mi poradit ? (sklicko je dost poskrabane , to by se snad nemelo stavat a jedna rucicka je upadla)

Dekuji

Porizovaci fotky nejsou nic moc :)

1001019vp8.jpg

w2304.png

1001022eq6.jpg

w2304.png

1001023cs6.jpg

w2304.png

Odesláno (upraveno)

Ty jo ,to je rychlost :) , jak si to tak rychle poznal , jinak to je peknej smejd , tvrdi , ze maj cenu 150 000 Kc , ale ja i jako lajk , sem si myslel , ze to sou kopie , tedka je chce prodat za 20 000 Kc , to sou lidi :D

Upraveno uživatelem Sa-ff-a
Odesláno
Ty jo ,to je rychlost :) , jak si to tak rychle poznal , jinak to je peknej smejd , tvrdi , ze maj cenu 150 000 Kc , ale ja i jako lajk , sem si myslel , ze to sou kopie , tedka je chce prodat za 20 000 Kc , to sou lidi :D

Prostě dobrej kámoš.

Odesláno

No dobrej kamos to pro me neni :gun_bandana: , on chtel po mne at mu je prodam , lidi sou smejd , ale to uz je off - topic , dekuji za rozpoznani tohohle fakeu , nemaj cenu ani 200 Kc , ale jeste jednou , jak se to da tak rychle zjistit (zrejme uz mate nejake ty modely projete)

Odesláno (upraveno)
Zdravim , kamarad mi prinesl hodinky znacky Breitling a tvrdi , ze sou original , no , moc tomu neverim , muzete mi poradit ? (sklicko je dost poskrabane , to by se snad nemelo stavat a jedna rucicka je upadla)

Dekuji

... a hlavně je to hnus fialovej... to je snad padělek tureckýho padělku, ne? :sick01: Ne, že by snad nebyly takzvaný "A" repliky taky k zblití, ale tohle už je vyloženě kabaret... "Kamarád" je tak trochu psychopat, že jo? :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Dekuji

Před pár lety měli takových hodinek v Pekingu kila na každém rohu, za cca. 250 RMB (tehdy asi 750 Kč).

Odesláno
Před pár lety měli takových hodinek v Pekingu kila na každém rohu, za cca. 250 RMB (tehdy asi 750 Kč).

V Kosovu jsou na fejky zaměřené celé obchodní domy,je tam všechno,hadry,cd,dvd,hodinky...a všichni se tváří velmi důležitě, od ochranky u vchodu po prodavače..

Odesláno

Minulý rok jsem byl v Pekingu v jednom obchodním domu který měl asi 9 pater. Každé to patro bylo specializované na něco. Jedno bylo věnováno luxusním hodinkám a taky šperkům. Koukal jsem tam do výloh ale žádnou pořádnou značku neviděl. Samá čístokrevná čína. No nedalo mě to a šel jsem se tedy zeptat jestli tam někde neprodávájí Breitling. Náhle jsem měl na výběr podpultových fake breitlingů kolik jsem jen chtěl :D . Opačnou zkušenost mám třeba z Xianu kde jsem se kouknul do obchoďáku kde měli jen hodinky. Skoro nešlo odejít. Spousta zvučných značek až oči přecházely.

Odesláno

Je to poriadny fake, dosť sledujem, čo majú ľudia na ruke a keď vidím tie nablískané big B na rukách ľudí, čo boli na dovolenke v Turecku, tak hneď viem, že sú určite pravé. :sick01:

Videl som aj Brejtle Fake "A" podľa udania jedného známeho, ale pri bližšom porovnaní mali poprehadzované subciferníky a boli na nich celkom iné údaje. Taktiež mu "trošku" černala ruka aj hodinky od potu a aj remienok mal mapy od potu.

Odesláno

Naprosto jedinečné vlákno a chválím a vítám jej...osobně vím, že když jsem se za svou letitou praxi v gastronomii a především pak v cocktailovém baru, potkal s pěknými hodinkami a dotázal se vlastníka na originalitu(na baru dost příležitostí), tak jsem se setkával s tvrzením, PRAVÉ!!! :thumbsdown_anim: ...měl jsem malou vylučovací metodu :thumbsup_anim: ..ještě jsem neviděl FAKE se safírem, takže v době kdy já byl pyšný na své tehdy nové Certina DS Podium, jsem hrdinu vyzval k testu safíru(pomyslného) nožem na ovoce a předvedl mu to na svých :crying_anim02: ....drtivá většina odcházela s vrypem :suicide_anim: ....co dodat... :thumbsdown_anim:

Odesláno

Nosia však aj fake hodinky z Turecka za 500-600 ? a známy mi tvrdil, že ten obchodník vraj robil test na zafírové sklíčko pred ním, no tureckému obchodníkovi s hodinkami by som asi veľmi neveril. :sad01_anim:

Odesláno
Nosia však aj fake hodinky z Turecka za 500-600 ? a známy mi tvrdil, že ten obchodník vraj robil test na zafírové sklíčko pred ním, no tureckému obchodníkovi s hodinkami by som asi veľmi neveril. :sad01_anim:

ano, dělají se repliky i se safírovým sklíčkem. Každopádně i to je hnus fialovej...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...