lolohh Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Pánové, nechci nějak moralizovat, ale uvědomujete si, že vypínáním reklam připravujete Chronomaga o peníze na provoz fóra? Jak? Když nevidím reklamy na fejky (nebo něco jiného), tak to někdo (spíš něco) pozná a zaplatí méně? Nevím, jak to funguje. I kdybych ty reklamy viděl, tak bych na ně stejně nekliknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOMA Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Pánové, nechci nějak moralizovat, ale uvědomujete si, že vypínáním reklam připravujete Chronomaga o peníze na provoz fóra? Jestli se v té reklamě vyznáš, můžeš prozradit jak to funguje ? To ti google dává nějaký peníz měsíčně a může ti tam hodit jakoukoliv reklamu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Jak? Když nevidím reklamy na fejky (nebo něco jiného), tak to někdo (spíš něco) pozná a zaplatí méně? Nevím, jak to funguje. I kdybych ty reklamy viděl, tak bych na ně stejně nekliknul. No, speciálně internetová reklama není zrovna moje oblast zájmu, ale řekl bych, že to funguje na proklik. A to tím pádem znamená, že pokud není vidět reklama=žádný klik=žádný prachy Možná se dá argumentovat tím, že by nikdo z vás na takovou reklamu nekliknul, ale troufám si tvrdit, že by to nebyla pravda. Minimálně ze zvědavosti. A i "zvědavej" klik je placenej klik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Jestli se v té reklamě vyznáš, můžeš prozradit jak to funguje ? To ti google dává nějaký peníz měsíčně a může ti tam hodit jakoukoliv reklamu ? Viz moje odpověď výše. A jak vybírá Google okruhy a témata zájmu pro konkrétní web, fórum apod.? Řekl bych, že v tom hraje roli četnost určitých výrazů (Google je slušnej špion) na inkriminovaném webu a na základě vyhodnocení se na to "napasuje" reklama, která se nejvíc shoduje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 nežádoucí reklamy se dají blokovat, třeba od konkurence apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Kalifx - ja mam reklamu zobrazenou (jsem linej ji blokovat), ale za prve uz ji ani nevidim a za druhe jsem na chronomagu snad nikdy na zadnou nekliknul - a to ne z duvodu, ze bych chtel sabotovat prospech z prokliku, ale proste me to nikdy ani nenapadlo a nic co by me zaujalo jsem tam nenasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Kalifx - ja mam reklamu zobrazenou (jsem linej ji blokovat), ale za prve uz ji ani nevidim a za druhe jsem na chronomagu snad nikdy na zadnou nekliknul - a to ne z duvodu, ze bych chtel sabotovat prospech z prokliku, ale proste me to nikdy ani nenapadlo a nic co by me zaujalo jsem tam nenasel No jasně, to je klasická internetová slepota Ale dáš ruku do ohně za to, že i ostatních cca 5000 členů funguje stejně? A samozřejmě je pravda, že ani Google asi nebude trvat na propagaci fejků na Chronomagu, když proti tomu budeme protestovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 No jasně, to je klasická internetová slepota Ale dáš ruku do ohně za to, že i ostatních cca 5000 členů funguje stejně? A samozřejmě je pravda, že ani Google asi nebude trvat na propagaci fejků na Chronomagu, když proti tomu budeme protestovat... Co dela dalsich 5000 clenu nastesti nevim, mluvim jen za sebe Verim, ze na tu reklamu nekdo (a myslim, ze ne malo lidi) klika, protoze pokud by na to neklikal nikdo tak by to tady asi uz davno nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOMA Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Přiznám se i já jsem si párkrát klikl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 No, speciálně internetová reklama není zrovna moje oblast zájmu, ale řekl bych, že to funguje na proklik. A to tím pádem znamená, že pokud není vidět reklama=žádný klik=žádný prachy Možná se dá argumentovat tím, že by nikdo z vás na takovou reklamu nekliknul, ale troufám si tvrdit, že by to nebyla pravda. Minimálně ze zvědavosti. A i "zvědavej" klik je placenej klik. O tom jsem dříve samozřejmě slyšel, a to bych chápal. Ale nějak mi k tomu nesedí Drummerova věta, že Chronomaga připravuju o peníze. Protože, přesně jak píšeš, jsem si jist, že já bych na tu reklamu stejně nekliknul (sporadicky se dostanu na stránky fejkařů při hledání normálních hodinek, takže vím, co by mě tam čekalo). Co ostatní, jestli by si klikli, to je mi, upřímně řečeno, jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Já bych to na takhle vyšším principu nestavěl. "Nemorální = připravovat někoho (Chronomag) o peníze" zatím není to samý jako "nemorální = vypínat si reklamy". To bude třeba uzákoněno až za 50 let - za vypnutí reklamy v google nafasuješ 5 let natvrdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 O tom jsem dříve samozřejmě slyšel, a to bych chápal. Ale nějak mi k tomu nesedí Drummerova věta, že Chronomaga připravuju o peníze. Protože, přesně jak píšeš, jsem si jist, že já bych na tu reklamu stejně nekliknul (sporadicky se dostanu na stránky fejkařů při hledání normálních hodinek, takže vím, co by mě tam čekalo). Co ostatní, jestli by si klikli, to je mi, upřímně řečeno, jedno. Podle mě to Drummer myslel tak, že pokud bude reklama vypnutá a udělají to tak všichni nebo alespoň většina z nás, tak tu prostě nebude nikdo, kdo by na reklamu kliknul. Samozřejmě je pak nutný do těchto úvah zahrnout i náhodné návštěvníky, ale i u nich hrozí stejné "riziko" a tak je to, ergo kladívko, vlastně totožná situace. Ale ano, já chápu jak to myslíš - Drummer by měl spíš žehrat na funkci Ad block (či jak se to jmenuje) obecně, protože většina z nás opravdu nekliká i když vidí a noví příchozí mají tyto reklamy často taky blokovaný, a to mnohdy aniž by o tom věděli. Trošku Hlava 22. No, pokud to někoho zajímá víc, tak se můžu poptat v našem interaktivním nebo datovém oddělení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Nejsem úplný expert na reklamy. Klik na reklamu je jasná věc. Ale mám pocit, že se eviduje i počet zobrazení reklamy a tím pádem rating stránky, takže čím více zobrazení, tím lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 myslím že by si to chronomag měl trochu hlídat: na tom webu jsou takové perly jako: Jak r-----y hodinek nakupovat? Kde je sehnat? A jak nenaleťet! opravdu k zblití... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 A jak nenaleťet! opravdu k zblití... Jak nenaletet pri nakupu fejku, to je dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 Roztomilé je, že jeho vlajová loď, B for B, "kvalita A, strojek automatický ETA 7750, pořádná velikost, pořádná váha taky pořádné hodinky" je onen nechvalně známý chronomeler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 myslím že by si to chronomag měl trochu hlídat: Kubo, trochu jsem opravil ten printscreen. Mimochodem, ty fiky BfB by poznal i muj syn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 ..tělo vyrobeno z kvalitní slitiny(nejčastěji chrom-nikl, nerezová ocel jako u originálů se bohužel nepoužívá - cena by byla příliš vysoká, někteří prodejce nabizí i hodinky z ušlechtilé ocely - tzv.stainless steel - je to podvrh a lež, ještě jsem na repliky z ušlechtilé ocely nenarazil.. ..Dostupnost těchto replik je problémová - vetšina prodejců nabízí jen levné šmejdy a vydává je za kvalitní repliky. Cenové rozpětí 15 až 20tisíc(levnější jsou vždy podvrh - má osobní zkušenost).. 3) Repliky třídy C- tyhle nestojí ani za zmínku, jde o nekvalitní šmejdy z tržnic.. ...nemá cenu se jimi zabývat a kupovat je! To je fakt prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 Tohle je taky dobry Zil jsem v domneni ze ETA vypada jinak Pro ukázku zde přikládám foto repliky breitling navitimer 50 anniversary, které mám ve sbírce. Jedná se o výroční model k 50 výročí 2.světové války, hodinky mají natahovací švýcarský strojek ETA jako originál, zespoda jsou prosklené a jejich pořizovací cena byla 16tis.kč. Na fotce jsou po 2letém nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 Tohle je taky dobry Zil jsem v domneni ze ETA vypada jinak to je pekny SEtA-GULL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se