Bert Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Přátelé, slíbil jsem si trochu zavést systém do budíků, takže před samotným pokusem o katalogizaci taková malá rozcvička. Ostatní názvy budíků Prim/Chronotechna. Prošel jsem fórum, knihu od @accutron, nějaké ty moje poznámky a fotky. Zatím to vypadá takto: Chronotechna – jenom logo Chronotechna – jenom nápis Chronotechna Prim Rosler Axena H Splendex Silvoz Rubina Safari Tempo Ingersoll Lumen Exacta Elton Kiple Cardinal Micro Jaz? Europa? Je-li za názvem otazník, nejsem si zcela jist. Prosím, diskutujte, dopisujte, lepte fotky. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Tak ještě v tabletu byly info o: Chambord Clipper? Mebus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu A ještě typy strojů. B- 50 B-60 strašně konstrukčně řešený stroj B -90 B100 B-70 B-71 Stroje 90,70 a 71 Měly postupem času různé inovace bohužel někdy i k horšímu. Když bude zájem, můžu napsat jaké. Ale nemůžu slíbit, že budu mít fotky. Například u budíka B-90 plastové minutové, střídné, mezilehlé, vteřinové a hodinové kolo. sice nevím 100% ale viděl jsem snad i plastový očesaný perovník. Budíků jsem opravil několik tisíc za ty roky. I když dnes už je převážně nedělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu Jirko, palec nahoru. Jak spustím katalogizaci, přihodím to do samostatného vlákna. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Chronotechna – jenom logo Chronotechna – jenom nápis Chronotechna Prim Rosler Axena H Splendex Silvoz Rubina Safari Tempo Ingersoll Lumen Exacta Elton Kiple Cardinal Micro Chronos Chambord Clipper? Mebus? Jaz? Europa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Ahoj, licenční výrobu tam chceš mít taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Jasně. Pokud to půjde oddělit, tak to bude super. Máš? HES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu (upraveno) Ano HES a potom tedy ještě exportní Hansa. Jinak budíky ještě prodávaly Klenoty pod svojí značkou. Upraveno 18. listopadu uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Jirko, tedy: HES - to je jasné, licence z Chronotechny Šternberk, vyráběno Indama v Indii. Hansa - produkce z NMnM - Hansa není licence, ale název určený pro export. Klenoty pod svojí značkou? Jakou? Klenoty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Ano, absence značky Prim , místo toho logo Klenot, ale teď jsem trochu znejistěl, jestli nešlo jen o nástěnný hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Nevadí, aspoň vím, co hledat. Dokud neuvidím foto, bude to v databázi s otazníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Obchodní označení: Chronotechna – jenom logo Chronotechna – jenom nápis Chronotechna Prim Rosler Axena H Splendex Silvoz Rubina Safari Tempo Ingersoll Lumen Exacta Elton Kiple Cardinal Micro Chronos Chambord Hansa Klenoty? Clipper? Mebus? Jaz? Europa? Licence: HES Je-li za názvem otazník, nejsem si zcela jist. Prosím, diskutujte, dopisujte, lepte fotky. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Vláďo, dík. Doplňuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Obchodní označení: Chronotechna – jenom logo Chronotechna – jenom nápis Chronotechna Prim Rosier Axena H Splendex Silvoz Rubina Safari Tempo Ingersoll Lumen Exacta Elton Kiple Cardinal Micro Chronos Chambord Hansa EVE Timemaster Panorama Klenoty? Clipper Mebus? Jaz? Europa? Licence: HES Je-li za názvem otazník, nejsem si zcela jist. Prosím, diskutujte, dopisujte, lepte fotky. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Našel jsem nějaký Klenoty hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Tady třeba i s fotem strojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu To je od Tebe hezké Mlho, ale tady se bavíme o budících Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Nojo, vždyť jsem psal, že jsem jelito a že jsem si to logo v hlavě promítnul na budík. Ale já budu hledat, jako Zeman Peroutkův článek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Už jsem se lekl kolego, že na mne zkoušíš argumentaci per analogiam .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se