Hasňa Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Nebudeš řešit teda i bag Ping a dřevo a hybryd? mám vše Ping<br /> Jo, komplet, full set. Krome vuzku, ten mam dobrej. Bag vezmu klasicky Hoofer cerny. Fairwayova dreva nehraju, jen driver a hybrid. Nebojim se dlouhych zelez. I kdyz je to nekdy hluboka orba.
Hasňa Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Hasňo, sice neznám Tvůj HCP, ale jako vrozená svině Ti poradím Mizuno MP 18 :-) Teď vážně, kam chceš s těmi holemi jít? Bogey golf s německými důchodci, nebo single HCP? Pycowoe take ziletky, brutalni, zabijacke. Mizuno jsem mel ale jinak vzdycky rad. A Srixon. Oboji by mi vyborne slo k Citizenum a k Subaru. Ale nemam tu v okoli zadny fitting a chci ted zkusit ten vyhlaseny Ping cast material. Chci, aby mi chvili vydrzely. S HCP se motam kolem dvaceti, takze myslim, ze ty i200 komfortne pokryji i moje budouci, dost nejiste, zlepsovani. Na single HCP travim moc hodin v praci. Znas to, ne? HCP se rovna poctu odpracovanych dni v mesici. Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Musi to byt Ping? dneska uz ti vsude proti zaloze puci 6 ci 7ku hul od vice znacek na par dni, vyzkousis a pak si vyberes....lepsi nez tim placat do site v prodejne.... No mam tu dobry fitting pod nosem a laka me to zkusit. Je to takovy golfovy Apple. Jinak mam velmi pozitivni vibrace z Mizuno a Srixon. Ale ty Pingy me proste lakaji. Treba s jejich driverem jsem palil bezkonkurencne nejlip.
Bert Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Parada. Já totiž hraju Mizuno železa a Srixon bambule. Fitting jen na gripu (tlustej a chlupatej). Tím myslím grip, nikoli sebe. Wedges jsou kované Lettersky. A jinak bych šel do těch 400. to sedmikilo je IMHO moooc.
Hasňa Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Jo, ono to asi nakonec bude i200. Na minulem fittingu to jednoznacne vyhraly icka. Vadi mi velky offset na G rade. I kdyz vykonove bych ji klidne mohl mit. Nasel jsem tu v okoli jeste fitting na Mizuno, tak mozna jeste zkusim poskladat sadu u nich. JPX900 Tour by mi mohli sednout, ale je to zase kovane. Hm. Uvidim.
Rybiz Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Hasno, proc nechces kovane? Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem Rybiz
Hasňa Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Poslední hole trápím už 15 roků. Neměním každé dvě sezony. A na tenhle cyklus obměny chudých hráčů jsou výkovky moc měkké. Já nepotřebuju ten mekký pocit v úderu, ultra cit a tvarování ran. Potrebuju, aby vydržely dlouho ostré drážky a abych na pětce neměl vybouchanou prohlubeň. Jsem rád, kdyz se trefím aspoň do toho správného hektaru. Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Prvních pár rotací sezóny. Prý MP18. A joke.
Bert Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Myslím, že s tím vztahem ke kovaným jsi to popsal naprosto přesně. A už mi ty MP osmnáctky odpusť :-)
Moty Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Jo, komplet, full set. Krome vuzku, ten mam dobrej. Bag vezmu klasicky Hoofer cerny. Fairwayova dreva nehraju, jen driver a hybrid. Nebojim se dlouhych zelez. I kdyz je to nekdy hluboka orba.Kdybys netrval na černým Hooferu tak napiš na mail
Hasňa Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Umíš komplet všechno, nebo jenom bag? MP18 Jsou samo úžasné, ale já musím stát nohama na zemi. Dneska šlo minimálně 30 % ran nekam do kedluben. Jsem dlouhej, [emoji10], ale nekonzistentní. Prostě ještě nejsem dost vyhraný. U trenéra jsem nebyl co jsem v Norsku.
Bert Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Tak jste mně nahlodali. Zítra půjdu poprvé po operaci menisku (bohužel levá, tedy přední noha) na driving. Verča stejně chce, abych se vyžvejknul, jestli budeme mít zace celoroční členství na Líšnici, nebo jak to se mnou vlastně bude ..... :-(
Hasňa Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 (upraveno) Ja budu muset po navratu resit jak zase zoficialnit svou existenci. Uz nekolik let mam propadlou zelenou kartu. Ani nevim, jak se to bude delat. Protoze teprve ted jsem zjistil, ze Centrální mimoklubová registrace byla zrusena v roce 2013. Takze jedina moznost je zase byt clenem nejakeho klubu. Coz je pruda. V mem okoli jsou same drahe kluby, Celadna, Ostravice, Ropice. Upraveno 12. dubna 2018 uživatelem Hasňa
Bert Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 Nemusíš. Stačí formální členství někde za cca tisícovku kvůli registraci v ČGF. Co se upgrade karty týče, nedělej si starosti, vytáhnou Tě z databáze.
Hasňa Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 (upraveno) No ty jsi uplny Vulcain dobrych zprav. Formalni clenstvi? To neznam. To nabizi vsechny kluby? Upraveno 12. dubna 2018 uživatelem Hasňa
sch7 Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Zdar, mám za sebou první trénink nějaké rady. Cotreba tak potrebuju a co pořídit. Třeba kdyby mě to začlo bavit.
Bert Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 No ty jsi uplny Vulcain dobrych zprav. Formalni clenstvi? To neznam. To nabizi vsechny kluby?Třeba Líšnice.
Bert Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Zdar, mám za sebou první trénink nějaké rady. Cotreba tak potrebuju a co pořídit. Třeba kdyby mě to začlo bavit.Asi budeš potřebovat nějaké hole, ale hlavně spoooooooustu míčku. Teď vážně: raději si něco v klidu přečti, než se začneš takhle obecné ptát.
Hasňa Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 No tak pár základních rad je. Začni s trenérem. Ten ti pomůže úplně se vším. Údery, základní začátečnická výbava, časem zelená karta, dobře rady do začátku. Je to drahé, ale jen relativně, podle mě je to na začátku vůbec nejlepší investice. Člověk pak aspoň ví, co trénovat na drivingu. Dobry trenér poradí i s nákupem výbavy. Nekupovat hned celou drahou kompletní výbavu, jenom základní sadu od nějaké levnější značky, nekupovat driver, nějaký hybrid bude zatím úplně stačit. Míče řešit až po zelené kartě a v klidu kupovat od děcek posbírané kolem hřiště za pár korun.
sch7 Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Dekuju trenéra mám. A třeba rada s míčky je zatím důležitá. A kdyby něco tak předem děkuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se