Radek Cigi Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince New Release: Omega Speedmaster Pilot Co-Axial Master Chronometer Chronograph "Flight Qualified" Watch | aBlogtoWatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 10. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince Tohle je fakt moc povedené. Moc hezké a barevné retro. Jde vidět, že Omega do toho slušně šlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince Proc je to barevne jak prdel z paviana? PEkne je to celobrousene pouzdro,... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince před 11 minutami, Seamaster napsal: PEkne je to celobrousene pouzdro,... souhlas, tohle se povedlo- a minimalisticke dynko je taky pecka. I dobra velikost....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince Tohle je ale veliká lahůdka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince Mně se líbí, ale v případě vážnějšího zámu by mě asi odradily ty proporce. Viz text z prvního příspěvku (dovolím si dát rovnou strojovej překlad): "Někoho možná překvapí, že Omega mohla svůj samonatahovací chronograf řady 99 vměstnat do pouzdra, které neměří 44,25 mm, ale pouze 40,85 mm v průměru. Ve skutečnosti není úzkým místem průměr, ale spíše tloušťka: hodinky pod 41 mm, které mají tloušťku téměř 15 mm, jsou v nejlepším případě ohroženy svými proporcemi a nositelností. Omega, SKU-powerhouse – s 843 referencemi na svých webových stránkách (pokles z přibližně 1 400 jen před rokem) – chce pochopitelně vyjít vstříc každému potenciálnímu zákazníkovi a najdou se i tací, kteří u svých luxusních hodinek vyžadují automatické natahování. I když je to všechno v pořádku, ručně vinutý Speedmaster '57 byl požehnán optimálnějšími proporcemi díky svému štíhlejšímu, ručně vinutému pohybu. Škoda, že výkonné a působivé vlastní strojky Omega byly vyvinuty na vrcholu trendu velkých hodinek, a proto nejsou přesně vhodné pro stoupající trend šířky hodinek pod 41 a pod 40 mm." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince před 2 hodinami, warann napsal: Mně se líbí, ale v případě vážnějšího zámu by mě asi odradily ty proporce. Viz text z prvního příspěvku (dovolím si dát rovnou strojovej překlad): "Někoho možná překvapí, že Omega mohla svůj samonatahovací chronograf řady 99 vměstnat do pouzdra, které neměří 44,25 mm, ale pouze 40,85 mm v průměru. Ve skutečnosti není úzkým místem průměr, ale spíše tloušťka: hodinky pod 41 mm, které mají tloušťku téměř 15 mm, jsou v nejlepším případě ohroženy svými proporcemi a nositelností. Omega, SKU-powerhouse – s 843 referencemi na svých webových stránkách (pokles z přibližně 1 400 jen před rokem) – chce pochopitelně vyjít vstříc každému potenciálnímu zákazníkovi a najdou se i tací, kteří u svých luxusních hodinek vyžadují automatické natahování. I když je to všechno v pořádku, ručně vinutý Speedmaster '57 byl požehnán optimálnějšími proporcemi díky svému štíhlejšímu, ručně vinutému pohybu. Škoda, že výkonné a působivé vlastní strojky Omega byly vyvinuty na vrcholu trendu velkých hodinek, a proto nejsou přesně vhodné pro stoupající trend šířky hodinek pod 41 a pod 40 mm." to jsem prehlidnul --- tech 15mm je strasny peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince Mě se to líbí, je to takový povedený mix Moonů s Flightmasterama..... Co mě ale zaujalo a opět jsem nikde nedohledal vysvětlení, jsou zvýrazněné intervaly minutového sčítače stopek na 3-6-9 minutě. Takhle to mám na několika starých chrongrafech - k čemu to slouží, někdo ví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince První pohled je OK, později trochu kolotoč, zabíjí to výška pouzdra vzhledem k průměru a v neposlední řadě pro mě ještě i cena. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince Tvl, tak tu tloušťku jsem přehlídl. To jako fakt Omega neumí udělat normální tenké hodinky? Seamastery ještě nějak snesitelně tlusté, tyhle variace Speedů ještě tlustší (proč?), PO ani nemluvím a nedej bože PO v chronu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince Výška pouzdra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince https://www.hodinkee.com/articles/hands-on-omega-speedmaster-pilot?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-121024&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Hm, vypadají zvláštně. Nemůžu říct, že by se mi líbily, ale ani že by se mi nelíbily. Ale ta tloušťka pouzdra je fakt strašlivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince mně se líbí, ale skoro 10 000 dolarů??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince To je problém všech menších B. Ve 44 by to tak nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Za me je to tragedie totalne bez invence a nejakyho jasnyho odkazu. Jak kdyby zavreli na noc nejakyho hipstera do skladu se servisnima dilama na vintazky a on z toho do rana poskladal tohle. Je mi z te Omegy uz hezkych par let celkem smutno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Ja je vnimam z funkcniho hlediska jako Flighmastery a z tohohle uhlu pohledu mi ta vyska 15mm nevadi, to je u Flighmasteru slusny standard zato vyska cenovky vadi... @Seamaster: kdyz v sedesatych letech prisla Omega treba s Chronostopama nebo na prelomu sedesatek a sedmdesatek s Flightmasterama, taky to nemelo zadny "odkaz". Tedka holt jen zkrizili Flighty a Speedy a nabizeji barevny pilotky, no. Cas od casu to tu cernobilou klasiku aspon ozivi, viz v minulosti racing Speedy nebo divocejsi limitky Moonu... ...ale predstava hipstera ve skladu vintage nahradnich dilu je trefna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno čtvrtek v 07:58 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:58 No flightmastery nemely odkaz, jasne, ale byly praveze originalni, nove.... toto je fakt jak kdyby to svorila AI.... maglajz z neceho, co uz tu bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno čtvrtek v 11:50 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:50 To mas pravdu. Holt chtej vydojit komercni potencial Speedy pouzdra na max, koneckoncu relativne nedavno to udelali i v pripade Chronoscope speedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se