volekto Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Mají je i v Kotvě. Dnes jsem se na ně díval.
ramon Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Ještě mám jednoho favorita..To jsou asi jediné hodinky od Longines co se mi líbí, vycházejí z vintage ale přitom vypadají velice moderní. A ten rozměr je k nim myslím ideální.
Snowii Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 (upraveno) Mám je. Je to u mě skoro vlastně výjimka, která potvrzuje pravidlo. Důvod? Jsou nádherné, skoro jako Primky. Uklidňují mě. Přitom nejsem žádnej děkan ňákejch univerzit, jenom vobyčejnen člověk. Sakra, co pořád máte s tou usedlostí? Mám je s řemenem i tahem na letní měsíce a spocenou ruku. Šíře 21 mm souhlasí. zdravim forare chtel bych se zeptat jestli by nahodou nebyla i nejaka fotecka tech longinu na tahu, to by me zajimalo hodne - mam takovy sen ze by se jednou mohli stat myma 1. poradnejma hodinkama (brano relativne v porovnani s vetsinou osazenstva zde ) Upraveno 18. února 2009 uživatelem Snowii
typograf Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 (upraveno) Snowii, jestli nespěcháš, tak ti je vyfotím i s tahem. Na léto je zajisté převléknu. Prozatím mohu poskytnout pouze nekvalitní foto tahu zazimovaného. Upraveno 18. února 2009 uživatelem typograf
kulix Odesláno 18. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2009 (upraveno) Tak jsem je dnes okouknul naživo a fakt je to takové nemastné, neslané.. Ty Vintagy nikde naživo nemají, tak nevím co ted.. Musím se poohlédnout jinam..A to na Montblanc, měli tam pár kousků a některé jsou opravdu povedené.. Co vy na to?? Líbí se mi kolekce TimeWalker GMT..Moc pěkně udělané pouzdro.. Upraveno 18. února 2009 uživatelem kulix
Snowii Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 typograf: diky moc za foto! jo to je v pohode, myslim ze si je v nasledujich par hodinach bohuzel koupit nepobezim takze to urcite vydrzim a jeste muzu se zeptat na kolik ten tah vysel?
typograf Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 typograf: diky moc za foto! jo to je v pohode, myslim ze si je v nasledujich par hodinach bohuzel koupit nepobezim takze to urcite vydrzim a jeste muzu se zeptat na kolik ten tah vysel? Já je kupoval na tahu a řemen následně dokoupil. Bylo to výhodnější - řemen vyšel levněji než tah a ceny obou hodinek byly stejné. Tenkrát stály 51,5 nínus 10 % sleva nahoře na Václaváku. Dnes nevím.
turbo Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Ahoj, ja ich mam su to prekrásne hodinky fakt dlho som take zháňal jednoduchosť a pritom moderne, pekne a maju jednu z najužitočnejších komplikácii ...ktoru vzdy využívaš ! proste su to hodinky na navždy ,nadlho nestarnúci dizajn a tiež nie som dekan mam 28r. xixi....a vôbec celkovo znacka Longines je u mňa naj!! klasika a elegancia všetky by som chcel :-) a ani cena neje nejaká az smiešne nadsadená, žiadne zbytočné očačkane ako niektore ostatne prestížne luxusne značkové hodinky same číslice, čiaročky ,budíčky ktore aj tak nevyužijem len aby som ich mal.... vyfarbene to neje ono pripomína mi to decke čínske hračky cim viac toho tym lepšie o ničom !!! len aby ich bolo vidno a aby si ich hneď niekto všimol... .B, Z, UN, O, atd... nechapem preco takým zlým smerom a hlavne dizajnom smeruju , ved este nedavno mali take pekne len som kukal aka krasa a teraz az smiešne niektore fakt ako decke hrkálky!! Neviem je to len moj nazor myslim, ze niekedy menej je viac ( potom ich len predavaju lebo o mesiac ,rok uz to neje ono, asi sa časom zhnusia....)
Snowii Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 turbo urcite s tebou souhlasim ohledne techle longin, taky se mi strasne libi, ale urcite nesouhlasim s pausalnim tvrzenim ze vsechny ostatni znacky jsou skaredy a preplacany atd takovy IWCcka, ci Jaeger LeCourtle/Patky/Zenithy... ale to uz je proste jina kategorie... je pravda ze kazda z tech znacek nejakej na muj vkus (cili subjektivni) preplacanej ci nevkusnej model ma, ale rekl bych ze ty ktery by mi nevadily prevazujou typograf: a na kolik prosimte vysel ten remen? zda se mi to jako super reseni jak si to udelal a na fotce toho baleni vidim lezet sponu - koupil jsi taky jinou (takovou tu jak ma zapinani podobny tahum - sorry neznam spesl vyraz...) - pokud ano, tak te spony foto by nebylo? diky!
Snowii Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 (upraveno) typograf: uz jsem to nasel - myslel jsem samozrejme motylovou sponu... nevite nekdo proc pod svyma postama nevidim Edit button? jsem to chtel veditnout do toho myho puvodniho postu a nemuzu edit: typos (hlavne ze ted to jde ) - asi tam je nastavenej nejakej delay po kterym se moznost editu zamce ze? Upraveno 22. února 2009 uživatelem Snowii
Návštěvník Snow Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 (upraveno) .........žiadne zbytočné očačkane ako niektore ostatne prestížne luxusne značkové hodinky same číslice, čiaročky ,budíčky ktore aj tak nevyužijem len aby som ich mal.... vyfarbene to neje ono pripomína mi to decke čínske hračky cim viac toho tym lepšie o ničom !!! len aby ich bolo vidno a aby si ich hneď niekto všimol... .B, Z, UN, O, atd... nechapem preco takým zlým smerom a hlavne dizajnom smeruju , ved este nedavno mali take pekne len som kukal aka krasa a teraz az smiešne niektore fakt ako decke hrkálky!! Neviem je to len moj nazor myslim, ze niekedy menej je viac ( potom ich len predavaju lebo o mesiac ,rok uz to neje ono, asi sa časom zhnusia....) Takhle tvrdě bych hodinky jiných neodsuzoval. Pro mě zase nejsou vůbec zajímavé hodinky, jaké máš Ty, dokonce bych se nebál říct, že se mi ani trochu nelíbí. Budeš se asi divit, ale Číňani dělají i hodinky podobného stylu jako Tvoje Longines a navíc moc čínských "vyfarbených" zase neznám.Ukončím to slovy každému co jeho jest. To snowii - moc se mi nezdá Tvůj nick . Upraveno 22. února 2009 uživatelem Snow
turbo Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Keby pred niekoľkými rokmi som si ich vystrelil na Šatrikoch tak je všetko OK. Ale nie !! ved su to ZNACKOVE drahe hodinky to je základ.....
dawe009 Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 turbo: To si musel dlouho hledat viď? Máš klapky na očích, přesvědčený jen o své pravdě a dokonalosti jedné značky..a to je ve světě hodinek fakt škoda. Mě teda master collection od Longines příliš nebere, je to trochu nuda, ale uznávám, že o to trvanlivější. V žádném případě nejsem příznivem pestrobarevných hodinek s přeplácanými ciferníky a pouzdry posetými brilianty, ale hodinky mě musí něčím zaujmout. A takový třeba ty Tvý pro mě nejsou. Proč se ale snažíš přesvědčit ostatní, že pouze takové hodinky jako máš ty jsou hezké a správné, kde bereš tu troufalost říkat ostatním, co je a není hezké. Může to být samozřejmě Tvůj názor a Ty ho můžeš svobodně vyjádřit, pak by nikdo neřekl ani slovo. To o co se snažíš ale působí směšně.
turbo Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Mozno ze to trochu blbo znie ako som to napisal sorry ,priznávam ze som to aj prehnal jasne kazdemu co sa paci .... ale ja som pisal lebo sa pytal kulix tak som vyjadril aj svoje pocity k hodinkám a hlavne preco som si vybral prave tento model. A vobec neodsudzujem ostatne znacky co som spomenul prave naopak mam pred nimi rešpekt hmm...Kapacita . tiež maju velmi pekne hodinky, len ja proste nemusim take pestre preto som volil tie moje NUDNE.... ja mam rad take alebo vintage ...ved v jednoducosti je krasa alebo nie ??? A vobec dlho nehladam ja som šikovny xixi...
dawe009 Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 No to už zní mnohem líp a jsem moc rád, že jsi to napsal. Podcenil jsem Tě a čekal, že vybuchneš. Dostal jsi se z toho jako gentleman, všechna čest. Tvůj styl a názor Ti nikdo nevezme, je fajn, že ses v té nepřeberné produkci hodinářských firem a značek našel..o to to máš jednodušší. Tak přeji mnoho splněných hodinářských snů.. A jen tak mimochodem, s těma fotkama to prostě nebylo úplně fér. Každá značka (až na vyjímky co potvrzují pravidlo) má ve své produkci roztodivné kousky..ale jelikož jsme každej jinej, každý ten model má smysl, kupce a obdivovatele si najde a nejde říct, že je to špatně. Ostatně, kdyby se mi chtělo (jako že ani moc ne) tak Ti najdu Londžíny, že z nich bude zle i Tobě.. Měj se.
lolohh Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 (upraveno) ... A vobec dlho nehladam ja som šikovny xixi... Prosím tě, co to znamená "xixi"? Upraveno 23. února 2009 uživatelem lolohh
Snowii Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 (upraveno) ty jo to se to tu rozjelo to Snow: se omlouvam no... je to ale uz dlouha historie s timhle nickem takze jsem to nejak neresil a regnul se pod nim i zde. Ale urcite se nebojim, ze by si nas tu pletli, protoze ja se budu urcite mnohem vic vyptavat, nez rozumy rozdavat (ale imho mam hezci clensky cislo ) edit: smajly... Upraveno 23. února 2009 uživatelem Snowii
kulix Odesláno 23. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Zpět ke značce Longi, nebo to tu ukončím..Jiné značky jsou jiné značky.. A každý miluje tu svou..
Hasňa Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Skoda, ze maji kusy z Master Collection jenom lisovane dno, ne sroubovaci. Jinak jsou docela pekne. Me se spise libi mene baroknosti smerem k Dorbluth, nebo Stowa, ale jinak ok.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se