Harwey Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna neser:) a dik 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srainstaiger Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Ahoj, Je super, že kalendář žije přihlásil jsem se o jeden kousek v prosinci, ale žádné info jsem zatím nedostal. Jeden kousek bych uvítal, může mi někdo poslat kam mam poslat prasule? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 35 minutami, Gustaf napsal: Zaplaceno mám, adresa poslána..tak šup sem s ním, než bude březen +1 + díky za organizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Zaplaceno a adresa poslána Velké diky vsem, kteří se na teto akci podíleli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna @srainstaiger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srainstaiger Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Posláno, díky @Harwey @Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Paráda - SZ a úhrada na cestě. Moc díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian666 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna zaplatené, poslané info s adresou. Ďakujem pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Ahoj a velké díky! Adresa podle instrukcí odeslána, platbu převodem provedu ještě dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motka Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Ahoj, peníze a adresa poslány. Všem, co se podíleli na realizaci kalendáře velké díky. Už se na něj těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Všem zainteresovaným velké díky Zaplaceno, adresa poslána. Těším se až dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golino Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna prasule su na ceste. ak to banka (alebo ja ) neposerie tak najneskor vo stvrtok su na ucte. vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Než přijde nový, tak "prodlužuju" loňský 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Díky moc všem zúčastněným za snahu, peníze i adresa odeslány dle propozic. Jinak používám kalendář z roku 2014, funguje stejně jako letošní. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal400 Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Pánové také se připojuji s díky za kalendář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Nepřestával jsem doufat, a ono to vyšlo! Vše posláno.... Díky, pánové, za váš čas a určitě i spoustu odumřelých neuronů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna (upraveno) Zdar, nevím kam poslat. čekal jsem nějakou sz... nemůžu najít info. edit - už vidím. posláno Upraveno 29. ledna uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Ahoj, zaplaceno, vyzvednu v Ostravě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se