Harwey Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 Seiko 2025, nové modely prosím vkladať sem. Ak by bolo možné aj s ref.číslami, obrázkami, linkom. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna @Salamasterpresunute do vlakna noviniek 2025 Novinka Seiko x Shohei Ohtani Limited Edition Prospex GMT Diver. Limitovaná edice původních vintage Seiko potápek z roku 1968 ve spolupráci s baseballovým týmem L.A. Dodgers a jejich japonským nadhazovačem Shohei Ohtanim, kteří vyhráli v roce 2024 světovou sérii. 2 barevné varianty v barvách Dodgers, 42mm, 200WR, automatic 6R54 movement s 72h rezervou. Článek zde:https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/new-seiko-x-shohei-ohtani-prospex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno pátek v 15:45 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:45 Se mi zdá, že mám u svých sponu taky podepsanou , jinak za mě krásný kousky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se