Harwey Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 Seiko 2025, nové modely prosím vkladať sem. Ak by bolo možné aj s ref.číslami, obrázkami, linkom. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna @Salamasterpresunute do vlakna noviniek 2025 Novinka Seiko x Shohei Ohtani Limited Edition Prospex GMT Diver. Limitovaná edice původních vintage Seiko potápek z roku 1968 ve spolupráci s baseballovým týmem L.A. Dodgers a jejich japonským nadhazovačem Shohei Ohtanim, kteří vyhráli v roce 2024 světovou sérii. 2 barevné varianty v barvách Dodgers, 42mm, 200WR, automatic 6R54 movement s 72h rezervou. Článek zde:https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/new-seiko-x-shohei-ohtani-prospex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Se mi zdá, že mám u svých sponu taky podepsanou , jinak za mě krásný kousky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno čtvrtek v 04:07 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 04:07 Novinky, nová spona... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno čtvrtek v 08:41 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:41 A ještě jsem dnes zaznamenal nové King Seiko Vanac... https://www.fratellowatches.com/new-king-seiko-vanac-sla087-sla083/#pid=3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno čtvrtek v 08:49 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:49 Jinak fajn, že něco udělali se sponou k tahům, to už bylo potřeba dlouho, myslím... Za mě tahle nová vypadá nadějně, jsem zvědav naživo Z těchto aktuálních novinek se mi zdaleka nejvíc líbí ty titanové SLA081, ty jsou skvělé. Bohužel, na tyhle rozměry nemám ruku... I na živých fotkách vypadají nádherně... https://timeandtidewatches.com/seiko-marinemaster-professional-sla081-hands-on/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucca Odesláno čtvrtek v 10:05 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:05 Před hodinou, horskjan napsal: Jinak fajn, že něco udělali se sponou k tahům, to už bylo potřeba dlouho, myslím... Za mě tahle nová vypadá nadějně, jsem zvědav naživo Z těchto aktuálních novinek se mi zdaleka nejvíc líbí ty titanové SLA081, ty jsou skvělé. Bohužel, na tyhle rozměry nemám ruku... I na živých fotkách vypadají nádherně... https://timeandtidewatches.com/seiko-marinemaster-professional-sla081-hands-on/ Na fotkách se mi tyhle moc líbili, ale 45,5 mm průměr a skoro 16mm na výšku, to už chce pořádný zápěstí což v mém případě není asi reálný. Jinak super článek. Přečetl jsem jednim dechem. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno čtvrtek v 10:34 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:34 Ja z te spony teda nadsenej nejsem. Tenhle vysouvaci bazmek byva nazivo hodne neestetickej, i kdyz funkcni. Inzenyri u Seika se mohli vic snazit o sofistikovanejsi reseni. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno čtvrtek v 10:49 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:49 Dávám lajk Andymu, tohle je nedůstojné řešení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno čtvrtek v 11:01 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:01 Já určitě také souhlasím, že ohledně té mikroregulace mohli na to jít v Seiku sofistikovaněji. Ale já obecně potřebu mikroregulace na sponě tahu naštěstí nemám (a to nosím na tahu vše), tak tomu asi dávám menší důraz... Mě se spíš líbí, že ta spona už nevypadá tak masivně a levně, jako ty stávající z lisovaného plechu. Na Seiko za 10k mi to nevadilo, ale u té "střední třídy" to bylo jak pěst na oko. Můj pohled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno čtvrtek v 11:01 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:01 Ja by som na strane Seiko bol "prozakaznicky" a dal by som na vyber verziu spony, aj ked ide o divery. A bol by som zvedavy, kolko potencialnych zakaznikov by si vybralo sponu s potapacskou extenziou (ja by som to nebol). Ako druhu verziu by mohli ponuknut "obycajnu" sponu so skrytou extenziou a bolo by vybavene. Akurat to ma jednu chybku, Seiko takouto sponou asi nedisponuje. (ale nejak extra to poslednu dobu nesledujem, takze sa mozem mylit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno čtvrtek v 11:06 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:06 Ciselnik na SLA081 je nadherny a na zivo to bude pecka. Ale ty bazmeky s tema sroubama ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno čtvrtek v 11:30 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:30 To já pochopil jako obdoby shroudu u Seiko Tuna, bude to držet lunetu na místě... Ty SLS081 budou pecka jako celek, myslím Jen ta velikost, no... https://www.seikowatches.com/global-en/products/prospex/special/60th_anniversary_limited/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno čtvrtek v 11:44 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:44 Tych rozmerov by som sa az tak nebal. Jednak titan a tiez su o 1 mm nizsie ako SD MM600. A tie sa nosili velmi pohodlne. Asi by to chcelo skusit, ak by bola moznost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno čtvrtek v 12:33 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:33 před 45 minutami, EpsteinBarr napsal: Asi by to chcelo skusit, ak by bola moznost. Také bych je rád zkusil, i když to nejsou hodinky úplně pro mě... Věřím, že možnost dát je na ruku bude... ...tady tedy ještě jeden článek s pěknými live fotkami ke všem těm novým diverům. https://www.fratellowatches.com/new-seiko-prospex-marinemaster-sla081/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno čtvrtek v 19:01 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:01 Nové Seiko 5 Sports Mooneyes Limited Edition oslavující hot rod scénu a automobilovou custom scénu vůbec. Model spadá do kolekce 5 Sports s referencí SBSA287. Limitka o 1500 ks. článek: https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/seiko-celebrates-automotive-culture-with-new-seiko-5-sports-mooneyes-limited-edition Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schaschek Odesláno čtvrtek v 19:20 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:20 Ty SLS081 vypadají skvěle. Jenom škoda že je to limitovaná edice. I když vzhledem ke kombinaci titanu a 8L kalibru se to dalo čekat. Takže jich asi časem na sekundárním trhu za rozumnou cenu asi moc nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno čtvrtek v 19:54 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:54 Jsou paradni, fakt jo... treba je pak udelaji v jednodussi cerne a v oceli jako beznejsi model.. i kdyz.. na to maji zas ty spb.. to jsem zvedav...Ps. Ten maskovanej lumibod na te trojce.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno pátek v 05:19 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 05:19 (upraveno) před 17 hodinami, horskjan napsal: To já pochopil jako obdoby shroudu u Seiko Tuna, bude to držet lunetu na místě... Ty SLS081 budou pecka jako celek, myslím Jen ta velikost, no... https://www.seikowatches.com/global-en/products/prospex/special/60th_anniversary_limited/ Ja to take tak pochopil, nicmene, i kdyz asi funkcni prvek, hodinkam to z meho pohledu dizajnove ublizuje. tim, ze je ten prvek cerny a zbytek hodinek svetly, na prvni pohled mi to prijde jako by koncovky naramku byly kratke, nedolehaly k pouzdru Upraveno pátek v 05:24 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno pátek v 06:54 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 06:54 před 1 hodinou, ATOM napsal: Ja to take tak pochopil, nicmene, i kdyz asi funkcni prvek, hodinkam to z meho pohledu dizajnove ublizuje. tim, ze je ten prvek cerny a zbytek hodinek svetly, na prvni pohled mi to prijde jako by koncovky naramku byly kratke, nedolehaly k pouzdru Tak každopádně je to nestandardní řešení a člověk na to není zvyklý - bude záležet, jak to bude působit naživo. Mě osobně to z fotek za oko netahá, v reálu to může být ale jinak. Určitě na to řešení budou názory rozdílné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se