7jerry7 Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Tak sem tedy konečně vkládá svůj nový přírůstek, který jsem již před nějakým časem pořídil zde na "MAGU" a děkuji předešlému majiteli... Nějakou dobu jsem šel cíleně za oranžovým silikonem, chtěl jsem ho vidět naživo a poté objednat .....ale nedařilo se, prý ho chce málokdo, je to údajně extravagantní barva, mě ale vyhovuje...Vím že tyto Fortisky jsou celkem běžné a známé-vůbec právě zde- a tak jsem čekal se svým příspěvkem až na okamžik, kdy budou "trochu jiné", než ty co tu už byly, jsou a budou.. ..jsou to pro mě skvělé hodinky. Neříkám že přímo tento model, ale značka, po které již delší dobu šilhám ... určitě Tak tady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Senseeei Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 (upraveno) Ten oranzovu kaucuk tomu dal velmi vela sviezosti, hlavne na letne mesiace. Krasne hodinky, staci ich prezut do luxusnej koze a su luxusne EDIT: zda sa mi to, alebo v tme aj na remeni svietia ciastocky? Upraveno 14. února 2009 uživatelem Senseeei
7jerry7 Odesláno 14. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Když je večer a dělám něco pod zářivkou, tak světélkuje i ten řemen-celý, ale jako by některé třpitky víc, všimla si toho drahá polovička ...jinak ty hodinky zrovna nemiluje, páč zdejší fórum je prý žrout času, ale tohle objevila sama
Hasňa Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Fortisy se mi nelibi snad zadne, ale tyhle jsou fakt pekne.
7jerry7 Odesláno 14. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Fortisy se mi nelibi snad zadne, ale tyhle jsou fakt pekne. Jestli žádné a tyto ano, pak tedy díky..je to záhada, řekl bych že tyto mají takovou charakteristickou Fortis-tvář...
CzechJoker Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Jestli žádné a tyto ano, pak tedy díky..je to záhada, řekl bych že tyto mají takovou charakteristickou Fortis-tvář... Fortis jsou až německy bezpohlavně strohé, ale zase jim do těch německých zase něco chybí. Buďto se ti líbí, nebo ne. Tahle kombinace je hodně divoká (netvrdím, že špatná) a řekl bych, že hodinkám hodně prospěla.
Ejabejaroz Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Mě se líbí moc, dají se řemeny měnit pouze povolením těch šroubků?
7jerry7 Odesláno 14. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Mě se líbí moc, dají se řemeny měnit pouze povolením těch šroubků? No povolením, prostě je vyšroubuješ, dělal mi to sice hodinář, ktarý mi řemen dodal, ale tázal jsem se, jak je řešená strana, ktará je bez zářezu na šroubováček, tak tam je jakási zarážka...pro jsitotu se ale při zpětném našroubování spoj jistí lepidlem-snad loctide-nebo jak se to píše..
spiderer Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Na ty oranzovy gume vypadaji dobre, jsou takovy vesely a navic to ladi s vterinovkou.. jen bych si pral aby mely Fortis kaucuky treba nejaky vzor, treba pruhovani, aby nebyly tak nudny.. potom by to nemelo chybu..
7jerry7 Odesláno 14. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Na ty oranzovy gume vypadaji dobre, jsou takovy vesely a navic to ladi s vterinovkou.. jen bych si pral aby mely Fortis kaucuky treba nejaky vzor, treba pruhovani, aby nebyly tak nudny.. potom by to nemelo chybu.. v jednoduchosti je krása .....nevím, ten hladkej se mi libi...no a pak ten, co máš ty na nových...také moc pěkné a ten kožený černý s bílým šitím...ten je pecka
Senseeei Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 No dobre, ale ked sa tie sroubky musia stale sroubovat a potom davat trochu lepidla, nemoze sa stat ze sa pri castom meneni remenov proste zlomia? Ci Fortis nie je "postaveny" na caste menenie tvarí? Myslim ze davnejsie sa to tu uz riesilo ze sa to lame.
lolohh Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 No dobre, ale ked sa tie sroubky musia stale sroubovat a potom davat trochu lepidla, nemoze sa stat ze sa pri castom meneni remenov proste zlomia? Ci Fortis nie je "postaveny" na caste menenie tvarí? Myslim ze davnejsie sa to tu uz riesilo ze sa to lame. Měl jsem Fortisy rok, řemeny měnik velmi často a nebyl problém. Nepamatuji se, že y se tu řešilo, že se na Fortisu lámou šroubky.
lib Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 No dobre, ale ked sa tie sroubky musia stale sroubovat a potom davat trochu lepidla, nemoze sa stat ze sa pri castom meneni remenov proste zlomia? Ci Fortis nie je "postaveny" na caste menenie tvarí? Myslim ze davnejsie sa to tu uz riesilo ze sa to lame. http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=189529
sulanjaroslav Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Krasne hodinky,gratulujem a nech dobre sluzia
Flipik Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Krasne hodinky,gratulujem a nech dobre sluzia Řekl bych, že pár let je v životě chronomagora dost dlouhá doba, což by průměrně inteligentní člověk mohl z příspěvků na fóru docela dobře postřehnout.
vlastimil.talanda Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Ten kaučuk na tom je naprosto perfektní. Dle mého je krásně osvěžil. Tyhle barevné řemeny a kaučuky se mi líbí čím dál víc.
Toblin Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 (upraveno) Tyto hodinky patří mezi mé favority. Mají klasický, ale osobitý styl. Jsou jednoduché, přehledné a hlavně krásné! Výrazná oranžová vteřinovka vybízí ke kombinaci se zajímavým páskem. Mám rád kaučuk/silikon - je to pohodlný a dobře udržovatelný materiál. Určitě by jim slušela i kůže s oranžovým prošitím. Fortis uznávám, kromě těchto má, alespoň pro mne, v nabídce ještě další sympatické modely.Co říkáš /říkáte/ na novější typ s pozměněnou lunetou? Upraveno 27. září 2012 uživatelem Toblin
StanoBare Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Ahoj, keďže toto už nie je celkom novinka, určite sa tu o nich niekoľkokrát diskutovalo. Tak len stručne: v reále to vcelku ujde, ale z osobného pohľadu je to krok späť. Manipulácia s klasickou lunetou bola v pohode (aj v rukaviciach), neviem prečo to ešte takto "zubami" zvýrazňovať. Takisto komplet minútové indexy už akosi patria k tomuto modelu. Možno to chce odstup a možno nezainteresovaný pohľad na staršiu, univerzálnejšiu a dosť populárnu verziu, pretože nie každému táto zmena vadí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se