Perkele Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Je tam 64GB karta a výdrž záleží na tom, zda čidlo zaznamená pohyb - pak se to teprve nahraje na kartu. V podstatě se snad ještě ani jednou neootočila. Kontinuální nahrávání je tam také, ale to jsme netestoval. Počítám, že 128GB SD karta by měla dát 24h 1080p záznamu při 25fps, takže když dáš třeba 512GB tak to bude několik dní záznamu. Jinak samozřejmě ve free verzi můžeš stahovat všechny uložené záznamy z SD karty když je kamera online přímo do mobilu. Ta aplikace má docela dost nastavení i v té free verzi..
Pepino777 Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Tak v tom případě je asi vyřešeno. Já právě v nějaké recenzi četl, že s tou free verzí nejde přes aplikaci ani stáhnout záznam z karty v kameře. Díky
Perkele Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Tak mi to nedalo a ještě jednou jsme se raději podíval na to stahování z SD karty a pozor - je tam těžká demence v podobě nutnosti být telefonem a kamerou ve stejné WiFi síti! Včera mi to šlo, protože jsme byli u našich a mobil byl automaticky připojen na stejnou WiFi jako kamera. Je-li člověk mimo WiFi, tak to stáhnout opravdu nejde, objeví se následující hláška! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Omlouvám se za předchozí mystifikaci!
Pepino777 Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Uz jsem na to taky prisel. Pred chvili jsem kameru vybalil ale treba narazim na jinehk vyrobce, kde ten limit nebude. Potreboval jsem ted rychle a funkcni reseni. Diky za rady
Perkele Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna (upraveno) Tak tohle nevymyslíš - Pepinovi jsem chtěl poradit s kamerou. Díky mojí chybě viz výše, si kameru pohotově zakoupil, aby zjistil, že jsem osel. Sice jsme se ho snažil varovat, ale alza je prostě ďábelsky rychlá. Nicméně on stejně přišel na to, na co já ne, a to že záznam jde pomocí ikonky v okně přehrávání uložit do zařízení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Výsledkem je, že on vlastně pomohl mě, protože já o tomhle nevěděl . Kvalitní administrátoři se holt nezapřou a já si dám příště 2x pozor, než začnu chytračit Upraveno 16. ledna uživatelem Perkele 1
warann Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Furt dokola na mě v Outlooku vyskakuje tohle. Zkusil jsem nějakou opravu v nastavení, samozřejmě restarty, ale sere se to tam pořád dokola. Co s tím? Díkes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VS Odesláno úterý v 06:58 Nahlásit Odesláno úterý v 06:58 Nevíte o nějakém bezplatném programu na sloučení několika PDF? Ne verzi on-line. Mám Adobe Acrobat 9, který to uměl, ale je to už starší program a ve Windows 11 pokus o sloučení souborů skončí ukončením programu.
Prochy68 Odesláno úterý v 07:15 Nahlásit Odesláno úterý v 07:15 https://pdfsam.org/download-pdfsam-basic/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se