Mareka01 Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Poraďte mi nějakou osvědčenou a vyzkoušenou aplikaci - e-mail klienta pro Android, aby dobře zvládala IMAP. Díky!Používám už pár let K-9 mail na různé servery (vše IMAP) a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Po přechodu na W10 mi nejdou u některých souborů odebrat vlastnosti a vyskakuje "Akci nelze dokončit, protože soubor je používán programem COM Surrogate". Nevíte, co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 (upraveno) Google první odkazhttps://odstranitvirus.cz/virus-com-surrogate/Klystýr a acylpyrin Upraveno 7. října 2016 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 No, já si právě nejsem jistej, že se jedná o vir. Googloval jsem hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Doporučil jsem kolegovi přenosný disk 2TB WD Passport,ale jeho historické Windows XP 32bit ten disk nevidí.Zkusil jsem konverzi GPT na MBR ale beze změny.WD má nástroj Quick drive format ,kde by měla být nabídka formátování s podporou XP,ale ta se mi neobjeví.Neřešil někdo něco podobného ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Canon Pixma, chyba B200 ... finta s povytiahnutim kazety a jej zavretim nefunguje, aj ked chyba zmizne, pri zadani tlace dokumentu chyba vyskoci opat ... vie niekto poradit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 něco podobného se mi stalo s MP550 a alternativní náplní zhruba z poloviny plnou.Přešel jsem na jinou značku a už nic nehlasila.Pak to ještě chtělo propláchnout tiskovou hlavu a tiskne jak za mlada.Zkoušel jsem i nějaký hardreset,ale nepomohlo to http://www.printprofi.cz/reset-tiskarny-canon-mp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Nevidí ani USB zařízení? Doporučil jsem kolegovi přenosný disk 2TB WD Passport,ale jeho historické Windows XP 32bit ten disk nevidí.Zkusil jsem konverzi GPT na MBR ale beze změny.WD má nástroj Quick drive format ,kde by měla být nabídka formátování s podporou XP,ale ta se mi neobjeví.Neřešil někdo něco podobného ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 něco podobného se mi stalo s MP550 a alternativní náplní zhruba z poloviny plnou.Přešel jsem na jinou značku a už nic nehlasila.Pak to ještě chtělo propláchnout tiskovou hlavu a tiskne jak za mlada.Zkoušel jsem i nějaký hardreset,ale nepomohlo to http://www.printprofi.cz/reset-tiskarny-canon-mpalternativna napln tam bola vzdy ... nic nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 já jel po záruce dlouho s fefily Print IT a pak začaly problémy, po přechodu na Peach je zase klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 ještě nějaké inspirace http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=56032 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 (upraveno) Jsem normalne zoufaly. V kanclu mi prestal jet internet. Pominu celou sit. Zapnul jsem pocitac kabelem primo do STA, ze ktere se pripojujeme. Nejde. Zapnu do te zasuvky router, wifi jde, internet pres wifi ne. Ale na iphone vypnu mobilni data, prihlasim se na wifi a internet jde. Je to mozne ze funguje pres mobilni data ikdyz jsem je vypnul? Protoze jinak si to opravdu nedokazu vysvetlit. Jinak hadam spatny kontakt v zasuvce nebo chyba switche pred nasi zasuvkou. Jenom ten fungujici iphone fakt nechapu... Upraveno 14. října 2016 uživatelem adamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 No fajn, teď najednou funguje i na jednom počítači připojeném kabelem přes switch. Ale jenom na jednom (Window 10). Na druhém (OS X) připojeném ke stejnému switchi nefunguje. Tak tomu opravdu nerozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Tak a teď všechno funguje kromě macbooku. Ten nejde ani přes kabel, ani přes wifi. Můžete mi poradit jak to má být správně zapojené? V domě je router mikrotik. Od něj do naší zásuvky. A z naší zásuvky potřebuji zapojit swich + router sloužící pouze jako wifi. Má to být STA-router-swich nebo STA-switch-router? Minule když jsem to zapojil, všechno fungovalo bez problémů napoprvé. Včera se to tvářilo, že funguje vše kromě mého macbooku. Dneska ráno nic, teď zase vše kromě macbooku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Samozřejmě WAN -> Router (->Switch/AP). Jestli to máš opačně, je to blbě a i když několika prvním zařízením mohl IP adresy rozdat poskytovatel, na router a MBP už se nemuselo dostat. Na Macbooku si každopádně v "pokročilém" nastavení WiFi zkontroluj záložku TCP/IP, jestli proběhlo korektně přiřazení adresy přes DHCP routeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Zapojené to mám dobře, ale nevím co má být nastavené na routeru aby to fungovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Nevidí ani USB zařízení?Ne disk nevidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 restartoval se mi počítač a firefox zahlásil nějaká nebezpečný dopňky tak jsem je odebrat a teď se mi nechce žádná stránka načíst a hlásí to tohle. nevíte co s tím? přidat vyjímku nic neřeší bohužel. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 obnovení firefoxu nepomohlo. chyba je i v nouzovým režimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 vyrešeno. nějak se mi změnil datum a čas na počítači na rok 2013 a nic nefungovalo. dal jsem to ručně zpět a vše je ok. už vím co někomu provedu až mě nasere :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se