loreada Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 (upraveno) Zdravím, před třemi měsíci jste mi tu výborně poradili s koupí Longines HydroConquest, které jsem pořídil a jsem s nimi více než spokojený. Chtel bych ale rozšířit sbírku o společenské hodinky, které se hodí ke košili do práce a případně k obleku na společenskou akci. Vzorem můžou být Frederique Constant, viz foto. Jediné, co mi na nich vadí je neprůhledné dýnko. Kritéria: - do 30 000 Kč - automaty - pouze švýcarské - průměr 38-43mm - průhledné dýnko nebo Open heart - na kůži hnědé nebo černé - barva pouzdra zlatá nebo růžového zlata Děkuji za rady Upraveno 28. prosince 2024 uživatelem loreada 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Znacky FC se drz, tam neudelas chybu. Model s pruhledem si myslim, ze u nich najdes.Velikost 38-43 je dle me strasne velkej rozptyl. Zalezi jak mas velkou ruku, ale oblekovky se nosi spis mensi, aby to vypadalo elegantne. Neco by mohli mit treba u Tissotu nebo Certiny. Dal treba Mido. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 8 Rue de la Gare – Mapy Google Armand Nicolet Mh2 Watches - New Years 2025 Sale - Jomashop Také pěkné kousky za "Christmas sale" , pouzdra mají bohužel jen v oceli, bez imitace zlata. ---------------------------- Pak je tu ještě možnost jít znovu do Longines, když jsi s touto značkou spokojený Watches - New Years 2025 Sale - Jomashop / Upozornění - Jomashop je US e-shop - tedy: poštovné + daň a nejistota bez záruky v případě jakéhokoliv problému (proto jsou tak levní) / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Jsou teda výrazně levnější, což by nemuselo být na škodu . Ale můj tip jsou Hamilton Intra-matic. Já se tedy nedivám po zlaté, ale ty ostatní modely mě lákají už dlouho a jsou rozhodně jedni z nejžhavějších kandidátů na příští nákup. https://www.ashford.com/hamilton-h38465501.html?source=370000001&CAWELAID=120016340000055508&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAg8S7BhATEiwAO2-R6m3qfRoMN4l3-QD3g4gSx3GWLGM5iJer1KYo-uxO2oxRqAG6aSgbUxoC0BwQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loreada Odesláno 29. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 @Jehlan Armand Nicolet jsou hezké, ale imitace zlata je pro mě prioritou, sedí mi to k ostatním doplňkům a líbí se mi více. Longines jsou krásné, ale ačkoliv jsem s němi spokojený, chtěl bych zkusit také něco jiného. @Chronopetr Hamiltony vypadají hezky, ale tu značku úplně nemusím, možná to beru špatně, ale vždy mi přišly jako takové "laciné Švýcary". Možná se ale pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Já navrhuji Mido Baroncelli Big Date M027.426.36.088.00 Splňují zadané parametry: průměr pouzdra 40 mm, průhledné dýnko, barva růžového zlata, na koženém řemeni. Mají skvělý strojek Mido Caliber 80, jehož základem je ETA C07.651 s rezervou nátahu 80 hodin a komplikací Big Date. Cena do 30 000 Kč u AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 takže "watch pvd gold " - Mido, Certina, Longines, Hamilton, Frederique Constant, Tissot, Mondaine, Tutima, Farer, Alpina, Eterna, Delma, Louis Erard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Dřív jsem se mohl z průhledného synka zbláznit a dneska jsem raději, když je plné. Nicméně můj názor nehraje roli, ale ještě existuje varianta si průhled k FC nechat udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Za ty peníze bych vzal vintage Grand/King Seiko a do lázní s něma. Díval jsem se na chrono24, zlaté prvky by u mnohých byly též. Vyprovodím se sám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loreada Odesláno 30. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 @dragys27 na ty jsem ještě nenarazil, jsou krásné a ta 80h rezerva je velmi lákavá. Ještě si to nechám projít hlavou, ale určitě to bude jeden z hlavních favoritu. Na US e-shopu Ashford jsem je našel jen za 332 USD. Je to seriózní e-shop? Děkuji @papun a proč teď už nechceš průhledné dynko? Já na Longines nemám a štve me, že vůbec nevidim, co se tam děje. Měl jsem půjčené Tissoty s průhledným a porad jsem na to musel koukat. @stosi nevim proč, ale na ty Japonce moc nejsem. Mám jedny staré Casia, které cca před 15 lety staly 13000 a nejsem s nimi moc spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Oris Classic Automatic Silver Dial Men's Watch Item No. 01 733 7719 4871-07 6 20 32 https://www.jomashop.com/oris-watch-01-733-7719-4871-07-6-20-32.html# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 před 8 hodinami, loreada napsal: nevim proč, ale na ty Japonce moc nejsem. Mám jedny staré Casia, které cca před 15 lety staly 13000 a nejsem s nimi moc spokojen Já jsem si dělal jen srandu s tou mou nevyžádanou radou Chápu, že Japonci nesedí každémů, jen bych si na ně nedělal názor na základě osobní zkušenosti s Casiem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 před 8 hodinami, loreada napsal: @dragys27 na ty jsem ještě nenarazil, jsou krásné a ta 80h rezerva je velmi lákavá. Ještě si to nechám projít hlavou, ale určitě to bude jeden z hlavních favoritu. Na US e-shopu Ashford jsem je našel jen za 332 USD. Je to seriózní e-shop? Děkuji @papun a proč teď už nechceš průhledné dynko? Já na Longines nemám a štve me, že vůbec nevidim, co se tam děje. Měl jsem půjčené Tissoty s průhledným a porad jsem na to musel koukat. @stosi nevim proč, ale na ty Japonce moc nejsem. Mám jedny staré Casia, které cca před 15 lety staly 13000 a nejsem s nimi moc spokojen Přijde mi, že člověk časem dozraje a už ten průhled nepotřebuje. Já to tak mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se