Bert Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Přátelé, před nějakou dobou jsem po dohodě s moderátory na Chronomagu zapnul možnost krátkými symboly (lajky, dislajky) ohodnotit příspěvek. Záměrem mým, a mých kolegů, bylo umožnění hodnocení kvalitních příspěvků. Dnes však, již podruhé, došlo k velmi negativnímu jevu. Zasloužilému členovi do prodejních inzerátů někdo z Vás nasázel spoustu dislajk. Toto vše bez ladu a skladu, například na příspěvek který inzerát otevřel tento člověk nereagoval, avšak na UP číslo 3 a 4 již ano. Čirá zlomyslnost, a snaha onoho ,opravdu úctě a vážnosti se těšícího člena, poškodit. Tedy dochází ke změně. Ponechal jsem zapnuté pouze pozitivní symboly. Prosím, ve svém hodnocení nadále pokračujte. Děkuji. A nyní vzkaz pro toho zmrda. Pokud se Adaskovi podaří z databáze zjistit, kdo to byl, poletí z Chronomagu tak rychle a daleko, že ho ani google nenajde. 9 7 26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 (upraveno) A nebolo by lepsie mat lajky a dislajky neanonymne, tak ako na inych forach? Skratka, aby kazdy videl, kto dal aky lajk/dislajk... A nie len kvoli takymto negativnym pripadom. Alebo je to problem implementovat? Upraveno 30. prosince 2024 uživatelem bluman 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Je to problém implementovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 V Tapatalk to vidět je, ale vidím jen ty udělené mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 2 hodinami, JR_2010 napsal: V Tapatalk to vidět je, ale vidím jen ty udělené mně. Ja vidim kdo reagoval v upozorneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 7 hodinami, JR_2010 napsal: V Tapatalk to vidět je, ale vidím jen ty udělené mně. před 5 hodinami, zceyee napsal: Ja vidim kdo reagoval v upozorneni. Ano, takhle to opravdu je. Tedy znovu: současné naprogramování fóra neumožňuje ani adminovi za běžných postupu identifikovat kdo komu co dál. Výjimka popsána výše je: Pepa na svém Tapa vidí, kdo mu co nandal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Zase ale na druhou stranu to negativní hodnocení taky dává nějaký smysl, a tam kde ne, tam si to vyřeší osobně dotčený, třeba prostřednictvím moderátora v krajním případě. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Ano, dává. Ale prostě několikrát nastal stav takový, že se autor dislike schoval za anonymitu uděleného hodnocení, a prostě to tam prasknul. U toho našeho člena jsme to řešili už dvakrát, já osobně si jisté trucvlny všiml již u některých jiných příspěvků. Prostě ideální stav by byl: lze udělit pozitivní i negativní, a ostatní vidí kdo, co, komu. Bohužel to nyní technicky možné není, proto jsem přistoupil k řešení, které jsem popsal ve svém prvním příspěvku. Uvidím, jak v budoucnu. Technické řešení viz výše, nechat tak, úplně vypnout lajky, přejít na jinou platformu, vykašlat se na kokoty, vykašlat se na Chronomag. Uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Roky sme zili bez lajkov - mne osobne by to nechybalo. Z moznosti vykaslat se na kok0ty, vykaslat se na Chronomag navrhujem vybrat moznost cislo jeden. Vdaka! 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 (upraveno) Súčasné nastavenie ponechania “lajkov” a zrušenie “dislajkov” je podľa mňa v poriadku. Tuším aj na YT je vypnuté počítadlo na dislajk, keďže niektorí jedinci cez ne kompenzovali svoje zničené ego. Upraveno 31. prosince 2024 uživatelem Davis 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Nastavení je jednotné pro celé fórum? Nelze nastavit pro jednotlivé sekce rozdílné možnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Myslím že sa téme (dis)like prikladá väčší význam ako má. Veď takéto niečo riešia pubertiaci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 9 minutami, orol napsal: Nastavení je jednotné pro celé fórum? Nelze nastavit pro jednotlivé sekce rozdílné možnosti? Bohužel, celé fórum. To víš, že jsem to zkoušel horem dolem. Bohužel, architektura fóra je postavena takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 5 minutami, ivan_989 napsal: Myslím že sa téme (dis)like prikladá väčší význam ako má. Veď takéto niečo riešia pubertiaci Ivane, dovolím si s Tebou v konkrétním případě inzerce prodeje hodinek nesouhlasit. Představ si situaci: máš dvoje stejné hodinky za stejno cenu (nebo za stejné dosaď srovnatelné). Pro které se rozhodneš, pokud jedny budou "čisté" a ty druhé "zasrané disliky" Ale to, co mne nejvíc napěnilo, je ten fakt, že se mezi námi takový člověk pohybuje. A to je IMHO meritum tohoto vlákna a mé nespokojenosti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 1 hodinou, Davis napsal: Tuším aj na YT je vypnuté počítadlo na dislajk, keďže niektorí jedinci cez ne kompenzovali svoje zničené ego. A pak děti koukají na youtubery z indonesie jak se hrabou v zásuvkách, mají miliony hodnocení a chybí tam většina těch negativních. Dislike bych se zničeným egem nespojoval. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 14 minutami, zceyee napsal: A pak děti koukají na youtubery z indonesie jak se hrabou v zásuvkách, mají miliony hodnocení a chybí tam většina těch negativních. Dislike bych se zničeným egem nespojoval. Zaujímavý pohľad na nutnosť dislajkov. Možno máš pravdu, ja tak hlboko do toho nevidím zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Škoda , za mě byly dobré . Aspoň si člověk dával větší pozor na pusu . Navíc nějaký ten exces motivoval k tvorbě líbivého obsahu a vyrovnání skóre . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 5 hodinami, Davis napsal: Tuším aj na YT je vypnuté počítadlo na dislajk Jen je "neviditelné", YT to i nadále používá v rámci jejich algoritmu. Při použití alternativních aplikací pro YT (např. Vanced) jsou disliky stále viditelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 1 hodinou, VlastaMikel napsal: Škoda , za mě byly dobré . Aspoň si člověk dával větší pozor na pusu . Navíc nějaký ten exces motivoval k tvorbě líbivého obsahu a vyrovnání skóre . Vlasto, nepříliš Ti rozumím. Zvláště pak větě: Navíc nějaký ten exces motivoval k tvorbě líbivého obsahu a vyrovnání skóre . Za mne: Nevidím jediný důvod být motivován k tvorbě líbivého obsahu po té, co zjistím, že mi disliky dává nějaký dement, kterému je zcela zjevně jedno, co píši. Pozn.: na tohle jsem u různých uživatelů narazil v celé řadě případů, nejen pouze v tom případě, který mne "přinutil" založit toto téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 On je taky problém v tom, že pod lajky se skrývá více možností, jako děkuju, smích, dát hlas a ta negativní možnost se jeví někdy zbytečně útočně, přitom může jít o pouhé vyjádření nesouhlasu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se