Gorg Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Ten remen by to chtelo nejakej vintazni...skvele padnouci k tem "zazloutlejm" indexum...
Frantik Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Remen tam nechte to Buffallo, ktere dodava Steinhart. S kovovym ockem. Je dobrej. Prosim pro me prodlouzenou delku! Jinak super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Kluci, to buffalo z frantikovi fotky vypadá fakt echt. 5mm tloušťka, měkký je jak prase, má původní vzhled. Nekontrastní prošití se taky neokouká tak rychle jako kontrastní. Délka extended znamená , že je tam to průvlekové oko a řemen netrpí známým štajnhartím neduhem obyč. řemenů, tzn. že na normální ruce se sotva dostane do druhého oka. Nezávisle na sobě jsem ho na svých měl já a má ho i Hugo14, prostě jsme ho vybrali jako nej. Tornado bude IMHO moc subtilní a pocitově titěrný na takovej budík. Nekomplikoval bych to kubsonovi, už tak s tím bude mít spoustu práce, a dal jen jeden typ řemenu (akorát by se volila dýlka normal nebo überlänge podle pracky každého člena). Sponu bych dal taky jeden jeden typ - buď PRE-V nebo OEM. edit: teď čtu, že spona OEM - výborně, PRE-V je moc pěkná, ale asi by mě časem vadil ten panerai-look
lolohh Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Koupil jsem hodinky s výše zmíněným (a vyfoceným) řemenem, asi tu dlouhou verzi. Nejdříve jsem byl z délky v šoku, ale za chvíli jsem si zvykl a teď bych už neměnil. Ten řemen můžu s klidným svědomím velmi doporučit, je skvělej - tlustej a zároveň měkkej, subjektivně velmi pěknej.
kubson Odesláno 26. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2009 ten řemen se dělá v černé a hnědé - kterou?
bandicoot Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Z pohledu majitele jedné limitky, která vznikala asi 3/4 roku - žádný nákres ani low-res fotka modelu nesahá ani po kotníky pocitu, když si reálné hodinky vybalíte z krabice. Ten vítězný a slastný pocit je super. Jenom si dovolím tři rady: 1. Nespěchejme na kompletaci a dodávku. Ať se nestane to, co nám na uhrforu, že pár hodinek z těch dvaceti se vracelo na opravu kvůli vrypům na ručkám, kvůli prachu na sklu atd. Tenkrát byl GS pod palbou mailů, telefonů atd. A nedotáhl výstupní kontrolu. Sice vše napravil a přidal nejaké dorbnosti jako omluvu, ale je to zbytečné ho stresovat. 2. Kvůli boodu 1 bych doporučoval, ať s GS komunikuje jen kubson, GS je pak zbytečně nesoustředěnej. 3. Pokud budou prodlevy, berme to velkoryse. Na uhrforu ti blbečci chtěli za každý měsic zpoždění něco zadarmo, když GS slíbil řemen navíc, tak ještě chtěli sponu, watchtool, další řemen - bylo to celkem nechutné Já vím, že coby platící zákazníci máme na lecos nárok, ale tahle limitka je od GS spíš fejvr než výnosný byznys...
Vlastimil Talanda Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 já myslim, že řemen je jedno, stejně tam pak každý dá co chce. Takže za mě, je mi to jedno
Gorg Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Z pohledu majitele jedné limitky, která vznikala asi 3/4 roku - žádný nákres ani low-res fotka modelu nesahá ani po kotníky pocitu, když si reálné hodinky vybalíte z krabice. Ten vítězný a slastný pocit je super. Jenom si dovolím tři rady: 1. Nespěchejme na kompletaci a dodávku. Ať se nestane to, co nám na uhrforu, že pár hodinek z těch dvaceti se vracelo na opravu kvůli vrypům na ručkám, kvůli prachu na sklu atd. Tenkrát byl GS pod palbou mailů, telefonů atd. A nedotáhl výstupní kontrolu. Sice vše napravil a přidal nejaké dorbnosti jako omluvu, ale je to zbytečné ho stresovat. 2. Kvůli boodu 1 bych doporučoval, ať s GS komunikuje jen kubson, GS je pak zbytečně nesoustředěnej. 3. Pokud budou prodlevy, berme to velkoryse. Na uhrforu ti blbečci chtěli za každý měsic zpoždění něco zadarmo, když GS slíbil řemen navíc, tak ještě chtěli sponu, watchtool, další řemen - bylo to celkem nechutné Já vím, že coby platící zákazníci máme na lecos nárok, ale tahle limitka je od GS spíš fejvr než výnosný byznys... To je hodně rozumnej názor...
kejklik Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 ten řemen se dělá v černé a hnědé - kterou? Zásadně hnědou - Vintage Mocca a podle mě by ještě lépe vypadal Marone old Vintage XL http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_Cat_ID=1
Kaja Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Mě je to v celku taky jedno, ale přikláním se k hnědé.....
bandicoot Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 kejklik - XL je jen o obvodu pazoury - mám 17,5 a XL je moc dlouhý a normal je moc krátký - proto bych rád extended, to bude pasovat všem kromě typu "kibi", ti vezmou extended überlänge a ještě něco - hnědé buffalo vypadá o třídu líp a autentičtěji než bežné marone, mocca, rustica atd.
m01e Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Jsem taky pro to Buffallo v hnědé barvě. Pak teda ještě musíme dořešit seznam s délkami řemenů...
Frantik Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 V sobotu odjizdim na hory, takze tady tyden nebudu, tak prosim chci tedy ten hnedy buffalo extended. Jinak souhlasim se specifikaci, jak psal Kuba. Jsem nadsenej, ze to takhle dopadlo!
kejklik Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 kejklik - XL je jen o obvodu pazoury - mám 17,5 a XL je moc dlouhý a normal je moc krátký - proto bych rád extended, to bude pasovat všem kromě typu "kibi", ti vezmou extended überlänge Nevím jak koukáš na délky řemenů od Steinů, ale standardní délka je 114/82, XL 124/92 a Sonderband (s kovovým okem - taky jeden mám) 150/82.
bandicoot Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 kejklik: přesně tak, asi jsem to nepopsal dostatečně. Standardní délka je na průměrnou ruku málo, díry jsou moc ke konci a nestačí to do druhého oka. XL tento problém vyřeší, ale na průměrnou ruku je na první díře, možná by se musela jedna přidělat. Proto navrhuju standardní délku řemenu Sonderband jako řešení. Pro svalovce XL délku Sonderbandu.
bandicoot Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 bizon, zubr, bůvol... je to buřt... pokud by byl na výběr bizon, tak bych se přidal a bůvoly nechal na mozarellu :-D
funf5 Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Remen hnedy, pro me standartni delku....
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.