Frantik Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 Klidne se vyjadruj, v pohode. Hodnoceni "jsou divne, ne-li osklive" nema ale zadnou relevanci. Je to pouze tvuj nazor. Me osobne se libi, jsou takove, jake maji byt, takze jsou v poradku. A poutovost lestene lunety je take nesmysl, videl jsem to mockrat nazivo a vubec nic poutoveho ani cinskeho na tom neni.
utrejch Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 Klidne se vyjadruj, v pohode. Hodnoceni "jsou divne, ne-li osklive" nema ale zadnou relevanci. Je to pouze tvuj nazor. Me osobne se libi, jsou takove, jake maji byt, takze jsou v poradku. A poutovost lestene lunety je take nesmysl, videl jsem to mockrat nazivo a vubec nic poutoveho ani cinskeho na tom neni. Jsou naprosto krasne, povedlo se vam to excelentne. Vsechno sedi jak ma. Az na velikost, ktera ovsem asi taky k pilotkam patri ... edit: Lestena luneta je to, co jim dodava smrc
Onisan Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 Takže jsem opět promazal příspěvky které byly OT k finalizaci a reakce na ně... Pokud jsem smáznul něco navíc tak to jistě přežijte.. Jinak, myslím, že je jasno... ručky se musí upravit
Frantik Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Takze abychom to nejak posunuli: 1. Tvar rucek upravit dle zde predlozenych navrhu - nejlepsi asi od Luka 2. Sjednotit luminiscenci (vcetne vterinovky) 3. Korunku zachovat dle puvodniho navrhu (jen jsem si vzpomel, ze Steinhart dela s logem - my ale budeme mit bez loga, je to tak?) 4. Vse vycentrovat a precizne smontovat 5. Kubson tyto komenty zaslat Gunterovi 6. Gunter obratem zapracovat, poslat finalni vzorek nebo foto 7. Fofrem vyrobit 25 kusu a dodat
kejklik Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Takze abychom to nejak posunuli: 1. Tvar rucek upravit dle zde predlozenych navrhu - nejlepsi asi od Luka 2. Sjednotit luminiscenci (vcetne vterinovky) 3. Korunku zachovat dle puvodniho navrhu (jen jsem si vzpomel, ze Steinhart dela s logem - my ale budeme mit bez loga, je to tak?) 4. Vse vycentrovat a precizne smontovat 5. Kubson tyto komenty zaslat Gunterovi 6. Gunter obratem zapracovat, poslat finalni vzorek nebo foto 7. Fofrem vyrobit 25 kusu a dodat Měl by si být politikem: stručně, jasně, pravdivě.
Conrad Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Měl by si být politikem: stručně, jasně, pravdivě. Tak takového politika mi prosí jmenuj sorry za OT ale to mi nedalo to je for roku
kejklik Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Tak takového politika mi prosí jmenuj sorry za OT ale to mi nedalo to je for roku Právě že nikdo takovej mi není znám a proto bych rád volil Frantika.
bandicoot Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 áno... a u bodu 6 bych se asi spolehl už jen na foto... stejně to pak v reálu bude kus od kusu a preciznost smontování modelu nemusí vůbec nic znamenat
Frantik Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Tak co? Mame nejake nove info? Jaky je ted stav?
kubson Odesláno 28. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Tak co? Mame nejake nove info? Jaky je ted stav? Gunter dostal zdejší výstup, zatím další info nemám
Frantik Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Fajn, je to v procesu a to je podstatne
Luk Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Našel jsem na netu ještě jedny hodinky neméně zvučného jména. Werk LeCoultre 21J, Breguetspirale, schwanenhals feinregulierung.
Bobr Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Našel jsem na netu ještě jedny hodinky neméně zvučného jména. Werk LeCoultre 21J, Breguetspirale, schwanenhals feinregulierung. To nás tak rychle okopírovali?
Frantik Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 No nevim!! Patek na ciferniku, uvnitr LeCoultre. Nikdy jsem neslysel ani nikde necetl v serioznich publikacich, ze by zrovna tito delali B-Uhren. I ta korunka je divná.
Luk Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 No nevim!! Patek na ciferniku, uvnitr LeCoultre. Nikdy jsem neslysel ani nikde necetl v serioznich publikacich, ze by zrovna tito delali B-Uhren. I ta korunka je divná. Nevím jestli jsem to nevytrhl z kontextu. Toto bylo u hodinek napsané, nešlo mi to zkopírovat tak jsem to opsal.
Viktor Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 No nevim!! Patek na ciferniku, uvnitr LeCoultre. Nikdy jsem neslysel ani nikde necetl v serioznich publikacich, ze by zrovna tito delali B-Uhren. I ta korunka je divná. Údajně je to unikátní prototyp hodinek z roku 1936. Je to nějaký experimentální systém zobrazování času a stupňů, malá ručička obíhá jednou za 24 hodin, velká jednou za 4 hodiny a "vteřinovky" jednou za 4 minuty. Více na WatchTime . Jo, a vydražily se za 1,7 mil. USD.
Viktor Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Teď vidím, že tyhle unikátní hodinky, jediný prototyp, existují ve dvou provedeních - se dvěma "vteřinovkama" a s jednou??? Obrázek od Luka a z WatchTime
skalis Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Našel jsem na netu ještě jedny hodinky neméně zvučného jména. Ehm...
Luk Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Ehm... Skalisi, tak to jsem z toho jelen. Omlouvám se ti, za přivlastnění příspěvku. Vyhledával jsem informace o tom jak se pracovalo s tou úhlovu stupnicí a stahoval info do jedné složky. Včera jsem ji trochu čistil a všiml jsem si toho jména na ciferníku, tak jsem to tu dal. Bohužel jsem si nepoznačil zdroj. Tato nedopatření se v našem ústavu stane maximálně jednou za deset let. Ještě jedna omluva všem.
Frantik Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Ach jo, uz to s tema nasema pilotkama trva strasne dlouho, sem si uz v mezidobe koupil Omegy a jestli to takhle pujde dal, tak nevim. Jak to vypada Kubo?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.