Přejít na obsah

Steinhart LE - finalizace

Doporučené příspěvky

Odesláno

Klidne se vyjadruj, v pohode. Hodnoceni "jsou divne, ne-li osklive" nema ale zadnou relevanci. Je to pouze tvuj nazor. Me osobne se libi, jsou takove, jake maji byt, takze jsou v poradku.

A poutovost lestene lunety je take nesmysl, videl jsem to mockrat nazivo a vubec nic poutoveho ani cinskeho na tom neni.

• Odpovědi 882
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Klidne se vyjadruj, v pohode. Hodnoceni "jsou divne, ne-li osklive" nema ale zadnou relevanci. Je to pouze tvuj nazor. Me osobne se libi, jsou takove, jake maji byt, takze jsou v poradku.

A poutovost lestene lunety je take nesmysl, videl jsem to mockrat nazivo a vubec nic poutoveho ani cinskeho na tom neni.

Jsou naprosto krasne, povedlo se vam to excelentne. Vsechno sedi jak ma. Az na velikost, ktera ovsem asi taky k pilotkam patri ...

edit: Lestena luneta je to, co jim dodava smrc

Odesláno

Takže jsem opět promazal příspěvky které byly OT k finalizaci a reakce na ně... Pokud jsem smáznul něco navíc tak to jistě přežijte..

Jinak, myslím, že je jasno... ručky se musí upravit :D

Odesláno

Takze abychom to nejak posunuli:

1. Tvar rucek upravit dle zde predlozenych navrhu - nejlepsi asi od Luka

2. Sjednotit luminiscenci (vcetne vterinovky)

3. Korunku zachovat dle puvodniho navrhu (jen jsem si vzpomel, ze Steinhart dela s logem - my ale budeme mit bez loga, je to tak?)

4. Vse vycentrovat a precizne smontovat

5. Kubson tyto komenty zaslat Gunterovi

6. Gunter obratem zapracovat, poslat finalni vzorek nebo foto

7. Fofrem vyrobit 25 kusu a dodat

Odesláno
Takze abychom to nejak posunuli:

1. Tvar rucek upravit dle zde predlozenych navrhu - nejlepsi asi od Luka

2. Sjednotit luminiscenci (vcetne vterinovky)

3. Korunku zachovat dle puvodniho navrhu (jen jsem si vzpomel, ze Steinhart dela s logem - my ale budeme mit bez loga, je to tak?)

4. Vse vycentrovat a precizne smontovat

5. Kubson tyto komenty zaslat Gunterovi

6. Gunter obratem zapracovat, poslat finalni vzorek nebo foto

7. Fofrem vyrobit 25 kusu a dodat

Měl by si být politikem: stručně, jasně, pravdivě. :thumbsup_anim:

Odesláno
Měl by si být politikem: stručně, jasně, pravdivě. :thumbsup_anim:

Tak takového politika mi prosí jmenuj sorry za OT ale to mi nedalo :gora: to je for roku

Odesláno
Tak takového politika mi prosí jmenuj sorry za OT ale to mi nedalo :gora: to je for roku

Právě že nikdo takovej mi není znám a proto bych rád volil Frantika.

Odesláno
Našel jsem na netu ještě jedny hodinky neméně zvučného jména.

Werk LeCoultre 21J, Breguetspirale, schwanenhals feinregulierung.

To nás tak rychle okopírovali? :thumbsup_anim:

Odesláno

No nevim!! Patek na ciferniku, uvnitr LeCoultre. Nikdy jsem neslysel ani nikde necetl v serioznich publikacich, ze by zrovna tito delali B-Uhren. I ta korunka je divná.

Odesláno
No nevim!! Patek na ciferniku, uvnitr LeCoultre. Nikdy jsem neslysel ani nikde necetl v serioznich publikacich, ze by zrovna tito delali B-Uhren. I ta korunka je divná.

Nevím jestli jsem to nevytrhl z kontextu. Toto bylo u hodinek napsané, nešlo mi to zkopírovat tak jsem to opsal.

post-967-1244132197.jpg

Odesláno

Údajně je to unikátní prototyp hodinek z roku 1936. Je to nějaký experimentální systém zobrazování času a stupňů, malá ručička obíhá jednou za 24 hodin, velká jednou za 4 hodiny a "vteřinovky" jednou za 4 minuty. Více na WatchTime . Jo, a vydražily se za 1,7 mil. USD.

Odesláno

Teď vidím, že tyhle unikátní hodinky, jediný prototyp, existují ve dvou provedeních :worried_anim: - se dvěma "vteřinovkama" a s jednou???

Obrázek od Luka a z WatchTime

post-59-1244148194.jpg

Odesláno

Skalisi, tak to jsem z toho jelen. Omlouvám se ti, za přivlastnění příspěvku. Vyhledával jsem informace o tom jak se pracovalo s tou úhlovu stupnicí a stahoval info do jedné složky. Včera jsem ji trochu čistil a všiml jsem si toho jména na ciferníku, tak jsem to tu dal. Bohužel jsem si nepoznačil zdroj.

Tato nedopatření se v našem ústavu stane maximálně jednou za deset let.

Ještě jedna omluva všem.

Odesláno

Ach jo, uz to s tema nasema pilotkama trva strasne dlouho, sem si uz v mezidobe koupil Omegy a jestli to takhle pujde dal, tak nevim. Jak to vypada Kubo?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...