Přejít na obsah

Steinhart LE - finalizace

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 882
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
tahla stará skautské moudrost to asi nebude

Namíříme malou (tedy hodinovou) ručičku hodinek k Slunci.Úhel, který ručička svírá s dvanáctkou na ciferníku, rozpůlíme myšlenou přímkou nebo třeba i rovným stéblem, jež na hodinky přiložíme. Směr, který přímka či stéblo ukazuje, vede mezi Sluncem a dvanáctkou k jihu, na opačnou stranu pak k severu. Pamatujte si: dopoledne půlíme úhel od malé ručičky vlevo, odpoledne vpravo!

Ja myslim, ze je to presne tak.

Odesláno

No on to neni primarne kompas, ale uhlova kruznice - urcuji se podle ni stupne, tzn. neni to primarne urceno k zjisteni severu nebo jihu (to jde i na normalnich hodinkach bez oznaceni)

Odesláno

Kriste pane ono to přišlo v prvočinitelích? :thumbsup_anim:

Odesláno
Rychle se do toho dej :)

post-59-1253800782.jpg

Viktore prosím Tě nemůžeš ten pás pustit rychleji|? :thumbsup_anim:

Odesláno
Ten pás je na balení hodinek nebo na natahování mně na skřipec. Se těším víc než na prsatou blondýnu :wheelchair:

uchyle :-))) nemuzes to zkombinovat a snit o prsate blondyne s pilotkama na ruce?

Odesláno

A Kubson je mlčenlivý jako sarkofág

Odesláno
To je dobrej nápad... jednu mám na úterý objednanou... takže k obvyklé černé důstojnické čepici jí dám i pilotky :) :)

plukovnik Von Strohm (haló haló) měl rád ještě mokrej celer... nevím vo co go, ale když už to máš objednaný, tak to prubni :lol2:

(omlouvám se za OT, ale snažím se odlehčit vám čekání na godota-kubsona)

Odesláno

Pujc mi ji Kibi... mam na opasku volne treti poutko zepredu zleva... tam ji povesim.

Odesláno
Včera jsem měl tu možnost vidět kus č 9. A musím říct ,že na ruce vypadají velmi dobře.Vybrali jste fakt dobře!!

Sakra oni už jsou na světě a Kuba si přečetl Rychlý šípy a drží bobříka mlčení,? :whistle: Náčelníku promluv. Howgh :crying_anim:

Odesláno

uchyle :-))) nemuzes to zkombinovat a snit o prsate blondyne s pilotkama na ruce?

Nemůžu, protože drahá půle mi stále vyčítá, že si neumím koupit normální moderní hodinky, ale stroje z vetešnictví a tam prej taky patřím když se necejtím mladě. :wheelchair:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...