cody Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 tahla stará skautské moudrost to asi nebude Namíříme malou (tedy hodinovou) ručičku hodinek k Slunci.Úhel, který ručička svírá s dvanáctkou na ciferníku, rozpůlíme myšlenou přímkou nebo třeba i rovným stéblem, jež na hodinky přiložíme. Směr, který přímka či stéblo ukazuje, vede mezi Sluncem a dvanáctkou k jihu, na opačnou stranu pak k severu. Pamatujte si: dopoledne půlíme úhel od malé ručičky vlevo, odpoledne vpravo! Ja myslim, ze je to presne tak.
Frantik Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 No on to neni primarne kompas, ale uhlova kruznice - urcuji se podle ni stupne, tzn. neni to primarne urceno k zjisteni severu nebo jihu (to jde i na normalnich hodinkach bez oznaceni)
kubson Odesláno 24. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2009 zítra se vrhnu na kompletaci, takže hoďky budou opravdu příští týden, doufám že budou ok
Milan S. Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 co znamená kompletace? jsem na ně tak nadr..ný, že bych si pro ně sjel i osobně, kdyby to bylo možné :-)
Conrad Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 Kriste pane ono to přišlo v prvočinitelích?
Conrad Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 Rychle se do toho dej Viktore prosím Tě nemůžeš ten pás pustit rychleji|?
Milan S. Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 jo myslím že mi ukazoval, že by to zrychlit šlo
Viktor Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 Jen si člověk musí dát bacha na pazoury. Aby měl ty Béčka 47 kde nosit .
Jaryn Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 Ten pás je na balení hodinek nebo na natahování mně na skřipec. Se těším víc než na prsatou blondýnu
little_w Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 Ten pás je na balení hodinek nebo na natahování mně na skřipec. Se těším víc než na prsatou blondýnu uchyle :-))) nemuzes to zkombinovat a snit o prsate blondyne s pilotkama na ruce?
Onisan Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 To je dobrej nápad... jednu mám na úterý objednanou... takže k obvyklé černé důstojnické čepici jí dám i pilotky :)
little_w Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 To je dobrej nápad... jednu mám na úterý objednanou... takže k obvyklé černé důstojnické čepici jí dám i pilotky :) plukovnik Von Strohm (haló haló) měl rád ještě mokrej celer... nevím vo co go, ale když už to máš objednaný, tak to prubni (omlouvám se za OT, ale snažím se odlehčit vám čekání na godota-kubsona)
cody Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 Pujc mi ji Kibi... mam na opasku volne treti poutko zepredu zleva... tam ji povesim.
STRAPATONI Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 Včera jsem měl tu možnost vidět kus č 9. A musím říct ,že na ruce vypadají velmi dobře.Vybrali jste fakt dobře!!
bandicoot Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 little_w: řek bych, že celer musí bejt řapíkatej, namáčí se ta nať
Jaryn Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 Včera jsem měl tu možnost vidět kus č 9. A musím říct ,že na ruce vypadají velmi dobře.Vybrali jste fakt dobře!! Sakra oni už jsou na světě a Kuba si přečetl Rychlý šípy a drží bobříka mlčení,? Náčelníku promluv. Howgh
Jaryn Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 uchyle :-))) nemuzes to zkombinovat a snit o prsate blondyne s pilotkama na ruce?Nemůžu, protože drahá půle mi stále vyčítá, že si neumím koupit normální moderní hodinky, ale stroje z vetešnictví a tam prej taky patřím když se necejtím mladě.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.